Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna Ankica

Ankica je bila vjenčana kuma moje žene, starija od mene 2 godine, a od moje žene 6. Bile su kolegice na poslu, iako je moja žena često govorila da joj nije jasno zašto ona radi, kad joj muž ima love kao blata. Radile su u Domu zdravlja, ali u laboratoriju, pa su se znale zajebavati da će me zaraziti nečim čega se neću moći riješiti. Samo sam odmahivao rukum i govorio da nisu normalne.

Inače, Ankica je bila majka dvoje djece, mada po njenom izgledu čovjek nikad ne bi rekao da je uopće rodila. Jedno ljeto smo bili sa njima na moru, i stvarno sam se iznenadio kako dobro izgleda. Njih dvije su non stop bile u toplesu, pa smo Ankičin muž i ja uživali u pogledu na njihove bujne grudi. Obje su imale solidne četvorke, a za Ankičine je moje žena govorila da je sigurno bila na plastičnoj operaciji. Kako god, ali meni se stalno dizao pri pogledu na Ankicu. Nakon toga smo moja žena i ja imali fenomenalan seks, a ne moram pričati da sam jebući ženu zamišljao da jebem Ankicu. Uglavnom, sve bi možda ostalo na pustim željama i snovima da se nije desila jedna čudna situacija.

S obzirom da je Ankičin muž stalno bio poslovno odsutan, a prije dva dana ju je malo uhvatio išijas, sad je ležala kod kuće i, kako kaže moje žena, umirala u bolovima. Samo sam se nasmijao na to, a onda me nazvala sa posla i rekla da uzmem neke stvari i odnesem ih Ankici. Ja sam bio na nekim slobodnim danima, pa me žena nazvala sa posla i rekla da kažem Ankici da će ona doći poslije podne. Iskreno, nije mi se dalo, ali još niti jednom nisam rekao ženi da neću nešto napraviti.

I tako opskrbljen svim i svačim pojavio sam se kod Ankice, ali sam ju prije nazvao da mi otvori vanjska vrata, pa sam ubrzo bio u kući. Viknula je da je u sobi kad sam došao u kuću, pa sam odložio stvari u kuhinju, a neke stavio u frižider, te sam došao na vrata sobe. Ležala ne krevetu potrbuške samo u nekoj spavaćici i mini gaćicama, pa sam ju upitao da li želi da joj donesem nešto za popiti. Zaurlala je da joj donesem viski sa ledom, ali sam se samo nasmijao i rekao da može sok, ali je ipak inzistirala na alkoholu, pa sam joj na kraju i donio. Sjeo sam na krevet uz nju dok je ona polako ispijala gutljaje žestice, a onda me zahvalno pogledala.

- Baš si srce.. -odložila je čašu i uzela neku bočicu sa nekim uljem ili nečim sličnim, pa mi ju dala- Daj me namaži po leđima i izmasiraj malo, pliiizzzzzzz.. .
- Hmmmm.. nisam ti baš neki maser.. -počeo sam da se kao branim, a kurac mi je već napinjao gaće dok sam gledao njenu guzu u onim mini gaćicama.
- Ma daj.. samo da me malo popusti.. -zamumljala je zabivši glavu u jastuke, pa sam uzdahnuo.
- OK, ajde da te kao izmasiram.. -rekao sam i podigao joj onu spavaćicu još na leđa, pa uzeo onu bočicu, sa kako sam kasnije saznao tonikom.
- Baš si srce.. -rekla je zadovoljno i namjestila se kako je najbolje mogla.

Počeo sam joj masirati leđa, nadao sam se da je to onaj bolni dio, ali je onda rekla da moram masirati malo niže. Pogledao sam ju i shvatio da bi trebao spustiti rub gaćica, pa sam joj to i rekao, a ona me pogledala u oči, pa na moje prepone i kroz smijeh rekla:

- Ti se kao sramiš, ali se zato ovaj dolje ne srami nikako.. -ispratio sam njen pogled i shvatio da mi se kurac u potpunosti digao, pa sam se zacrvenio kao rak, a Ankica je samo mirno nastavila- .. hmmm.. jel mi daš tu injekciju, pa možda bol popusti..
- M.. m.. molim.. kako to misliš? -bio sam iznenađen, ali mi se u glavi već vrtila scena di joj ga zabijam do jaja.
- Ma daj Tom, pa znam ja kako si ti mene gledao na moru i kako je Branka tu večer najebala u krevetu.. -rekla je nalaktivši se i malo se okrenula, pa sam vidio kako joj se bradavica ukrutila na desnoj sisi, a ona je nastavila- A ni ja ne bi imala ništa protiv tvog macana..

Tu je ispružila ruku i počela mi milovati vrh one izbočine na trenirci, a onda ga i stisnula, a meni kao da se smračilo. Primio sam one njene gaćice i povukao ih niz njene noge, dok je ona veselo ciknula, pa malo raširila noge. Kleknuo sam između njih i sagnuo se, te joj počeo lizati šupčić, pa sve do pice dok mi je miris onog mentola iz tonika parao nosnice i nisam ništa drugo ni osjećao. Lizao sam joj kao lud picu dok mi je nos strugao po njenom šupku, a onda sam joj gurnuo dva prsta u picu koja je bila mokra kao da ima jezero unutra. Zastenjala je lagano kad su joj moji prsti ušli unutra i sad sam ju jebao njima dok sam drugom rukom, tj prstom druge ruke trljao šupčić Stenjala je i uzdisala, a onda sam si počeo skidati trenirku, pa sam ustao sa kreveta i skinuo ju skupa sa gaćama, te joj napetu kurčinu stavio na jastuk ispred njene face. Odmah ga je počela lizati i pušiti, te je malo rukom drkala, a ja sam ju držao za glavu i zabijao joj ga u usta. Par puta se zagrcnula, da bi ga napokon izvukao i vratio se između njenih nogu. Još sam ih raširio, pa namjestio kurac u njenu picu, te ga polako gurnuo unutra. Uzdahnula je kad joj je cijeli ušao, a ja sam se oslonio na krevet rukama i počeo sa žestokim ubadanjem.

Stenjala je ispod mene dok sam se zabijao u njenu picu dobrih desetak minuta, a ona je pritom svršila već dva puta. Kad sam ga htio izvući iz nje vrisnula je da ga ne vadim i da ju napunim, pa sam ju poslušao i nakon još par uboda počeo svršavati u njenu picu. Ostao sam na njoj još nekoliko trenutaka zabijavši joj ga polako kao da se želim u potpunosti isprazniti u nju, a onda se polako ustao sa nje. Ona se okrenula na leđa i podigla noge, pa mi pružila ruku da joj pomognem ustati. Kad se uspravila u sjedeći položaj skinula je spavaćicu, pa su sad njene sise ispale, a ona je primila moj kurac i počela ga oblizivati sve do jaja, pa svako jaje posebno stavila u usta i cuclala ga, da bi mi kurac nakon minute ponovo stršao u zrak, a ona se samo nasmješila i rekla:

- Injekcija se ipak daje u guzu, a ne u pičkicu, pa očekujem još uvijek tvoju injekciju.. ako nemaš ništa protiv? -pogledala me pritom i liznula mi glavić polako i bez žurbe.
- Ne, nemam.. i biti će mi drago da ti ga stavim u guzu i da vidimo da li imaš i temperaturu.. -rekao sam i poljubio ju.
- Bez brige.. vrela sam.. -rekla je i nasmješila se, pa se ponovo legla, a ja sam uzeo losion za tijelo, ali ne onaj mentol, već nešto blaži i malo mirisniji.

Počeo sam joj masirati šupčić, a onda uguravao jedan po jedan prst u guzu. Stenjala je kako bi ih uguravao, a nakon trečeg sam dodao još malo losiona, te si namazao tvrdi kurac i zamjenio njime svoje prste u njenoj guzi. Uzdahnula je kad joj je glavić ušao unutra, a onda sam ju počeo lagano jebati. U početku je išlo bez problema, ali kako sam joj ga počeo sve jače zabijati tako je sve više cvilila i derala se, ali mi nije dala da prestanem. Zatim sam ju okrenuo na leđa, pa joj zabacio noge skoro na njena ramena i ponovo joj ga zabio u guzu, ali sad sam joj mogao trlajti klit i masirati sise. To joj je izgleda pasalo, a i položaj nogu joj je izgleda pomogao da ju bol u leđima pusti malo na miru. Ubrzo je počela svršavati, pa je iz njene pice špricnulo nekoliko puta, te mi je zalila trbuh mješavinom svojih sokova i pišake, a meni kao da je netko otpustio kočnice, pa sam se počeo zabijati u nju i uskoro sam počeo svršavati duboko u njen šupak. Trzao sam se kao da su mi jaja spojena na struju, a onda sam se konačno smirio.

Oboje smo dahtali kao ludi, a onda je rekla da bi se mogli malo urediti, pa smo otišli do kupaonice. Rekla je da hoda malo lakše nego jutros, pa smo se još malo mazili pod tušem, a onda se presvukla, a ja sam ju još jednom namazao onim tonikom, te sam otišao kući. Poslije mi je žena pričala da ju sve boli za izluditi, pa ako mogu donijeti joj sutra nešto protiv bolova. Tu se moja žena nasmijala i rekla:

- Zamisli, rekla je da bi joj trebala boca žestice umjesto tableta, a sa njom se može i izmasirati.. -nastavila se smijati, a i ja, ali u sebi, jer sam znao da ću sutra opet jebati nezasitnu Ankicu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija