Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna Helena i vruče rupice

Kao što sam već rekao, Helena i ja smo se barem jednom tjedno dobro izjebali u skladištu gdje bi došla obavezno pod pauzom, jer su tada svi bježali van firme. Ja sam uglavnom nosio sam sebi od doma, pošto sam bio oženjen i supruga bi mi spremila nešto za pojesti.

Jedan dan smo se tako jebali u skladištu i upravo sam joj napunio picu sa dobrom količinom svoje sperme kad mi je rekla:

- Znaš, voljela bi da mi izjebeš guzu -rekla je dok je navlačila gaćice, a moja sperma se još cijedila niz njene noge na najlonke- Ali, to ne možemo ovdje..
- Zašto ne ovdje? -upitao sam dok sam spremao kurac u hlače.
- Zato.. -malo je zastala i tiho dodala- .. jer sam jako glasna kad me se jebe u guzu.
- Aaahaaaa.. a gdje si ti mislila? Znaš da sam oženjen i da nemam previše manevarskog prostora.. -rekao sam gledajući kako si popravlja suknju i bluzu.. uh kako je bila jebozovna.
- Paaa -digla je glavu i pogledala me sa smješkom- smisliti ćemo nešto.

Nismo se vidjeli već tjedan dana kad mi je došla poruka da poslije posla krenem za njom. Malo sam razmišljao, pa sam ženi javio da ću doći malo kasnije doma, jer da jedan kolega slavi rođendan i da idemo poslije posla na par pića. Nije ništa komentirala, ali je rekla da će biti kod susjede, pa da navratim kasnije.
I tako sam ja čekao kraj radnog vremena, pa vani sačekao Helenu da izađe. Pogledala je prema meni i nasmješila se i sjela u svoj auto, pa sam krenuo za njom. Nakon nekih desetak minuta vožnje stala je iza nekih skladišta koja su bila obrasla u grmlje i djelovali su napušteno. Izašao sam iz auta i došao do nje, a i ona je već izašla iz svoga, pa me zagrlila i malo smo se ljubili, a onda se čućnula i otkopčala mi hlače, te izvukla kurac iz gaća. Malo ga je drkala i počela pušiti. Gutala je kurac do jaja, a kako je rastao tako ga je sve teže mogla gutati. Uskoro je samo lizala glavić i grebla po mojim jajima. Zatim se ustala i iz torbice sa svog sjedala izvukla neki lubrikant, te mi ga pružila.

- Namaži mi guzu sa ovim.. da ide lakše -rekla je i poljubila me, pa se okrenula prema autu i izbacila guzu prema meni.

Podigao sam joj suknju i vidio da ne nosi gaćice, a pica joj je bila dobrano mokra. Gurnuo sam dva prsta u picu i malo ju trljao tako, a onda jednim prstom ušao u njen šupak. Zastenjala je i malo zamrdala guzom, pa sam istisnuo malo lubrikanta na guzu i dobro ga utrljao u njega, a onda gurnuo dva prsta unutra. Stenjala je glasno, jer sam imao jake i debele prste, pa kao da joj je kurac bio unutra. Malo sam iscjedio lubrikanta po svom kurcu i malo ga prodrkao, pa stavio na ulaz i lagano pritisnuo. Malo je pružala otpor, ali je na treći pritisak ušao bez problema. Helena je zadahtala i zastenjala kad je pola mog kurca ušlo unutra. Bila je uska i primio sam ju za bokove, te ju počeo jebati. Stenjala je i cvilila dok sam joj ga zabijao sve do jaja svako toliko dodajući lubrikanta da bolje klizi. Stvarno je bila glasna i nadao sam se da nitko neće čuti dok ju jebam.
Kad je počela svršavati netko bi pomislio da ju netko kolje kako se derala, a kad sam ja osjetio da ću počet svršavati nategao sam ju do kraja i zabio joj ga do jaja, tako da sam joj špricao skroz duboko u guzu. Zaurlala je od bolova i strasti, a iz pice joj je procurilo i cijedilo se po nogama. Izvukao sam kurac iz njene guze, a i dalje je stajao kao da se nisam ispraznio u nju. Nevjerojatno koliko me ovo napalilo.

Ona se okrenula dok su joj se noge tresle od adrenalina i strasti koje je doživjela, a kad je vidjela moj i dalje napeti kurac samo je se nasmješila:

- Ohhh.. sad bi mi mogao i picu razjebati..

Otvorila je zadnja vrata svog auta i legla na zadni sic raširivši noge, pa sam se uvukao i smjestio se iznad nje. Namjestio kurac na ulaz u picu i naglo ga gurnuo do kraja. Zaurlala je kad joj je došao do jaja, a bila je jako mokra da je samo kliznuo unutra. Nakon toga sam ju počeo štepati kao mašina za šivanje. Ni sam nisam znao odakle mi toliko snage za to, ali pumpao sam kao lud i zabijao joj ga svaki put do kraja. Stenjala je i jaukala, te zabijala nokte u moju majicu na leđima. Jebao sam ju kao lud dobrih petnaestak minuta, a ona je već dva puta svršila kad sam i ja napokon svršio. Zalio sam joj unutrašnjost pice dobrom količinom sperme usprkos tome što sam joj prije napunio guzu. Ostao sam joj neko vrijeme sa kurcem u njenoj pici i ljubili smo se kao dvoje balavaca. Nakon nekog vremena smo se konačno razdvojili, tj kad mi je kurac kliznuo iz njene pice. Kad smo ustali vidio sam da je sjedalo totalno mokro od naših sokova, a ona se samo nasmijala i rekla:

- Moram na kemijsko čišćenje.. baš se pitam kakvi će biti komentari onih koji čiste -tu me pogledala dok si je brisala picu i guzu sa papirnatim maramicama.
- Da, pitat će se od čega je taj jogurt -tu sam prasnuo u smijeh, a i ona, pa mi je prišla i ponovo poljubila u usta.
- Da, moj najdraži jogurt.. -namignula mi je- Kojeg volim u svim rupicama.
- Još kako -rekao sam i pljesnuo ju po guzi, a ona se samo stisla uz mene.
- Sutra očekujem da mi ju ponovo napuniš u skladištu -rekla je i poljubila me za rastanak, te je otišla autom, a ja sam samo krenuo lagano do auta i kimao glavom razmišljajući kako je nezasitna, ali dobre i uske guzice koju bi još koji put valjalo razvaliti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija