Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna rupica

Kao što mi je Anita i nagovijestila, svaki dan sam joj ga morao staviti barem jednom. Uglavnom bi nakon vježbi u teretani ostali zadnji, pa bi joj ga zabijao s guza u picu, a onda, ako bi još imali snage, još jednom pod tušem.

Koji put bi došla do mene kući, pa bi se i tamo pojebali, a i to najčešće vikendom kad nije bilo rasporeda u teretani. U zadnje vrijeme kad god bi joj ga zabijao sa leđa gledao sam u njenu guzu i imao sam sve jaču želju da joj ga zabijem u šupak. Čak sam joj jednom i spomenuo to, ali je odbila, jer ga nikad nije dobila tamo. Na tome je i ostalo sve do jednog dana.. .

Ja sam bio na putu i poslala mi je poruku da danas neće ići u teretanu, jer joj je diša dao hrpu posla i mora ostati do navečer. Rekla je da će joj mama pričuvati klince, te da se vidimo sutra. Tako mi je teško palo, da nisam ni išao u teretanu taj dan. Razmišljao sam neko vrijeme, pa odlučio da ju posjetim u uredu.
Kad sam stigao pred zgradu vidio sam svjetlo u njenom uredu, vani je već bio polumrak i nije bilo nikoga u ovom dijelu poslovne zone. Otključao sam vrata, ukucao šifru u alarm da se ne uključi i ušao, te zaključao vrata za sobom. Tiho sam se popeo na prvi kat i vidio da su joj vrata od ureda otvorena, a ona je bila na hodniku i kopirala nešto. Bila mi je okrenuta leđima i tiho sam joj prišao. Primio sam je za sise, a ona je odskočila kao oparena i skoro vrisnula kad je skužila da sam to ja, a onda se lice zacrvenilo od ljutnje, te je siknula:

- Ti nisi normalan! ! ! ! ! Mogao me infarkt strefiti! ! ! ! Jooooj.. . sad bih te natukla! ! ! -malo je popuštala i onda me pogledala i upitala- Kog vraga ti tu radiš? ! ?
- Kao prvo, sorry za ono malo prije, ali bila si mi tako neodoljiva -rekao sam sa širokim osmjehom i ispričavajućom facom, pa nastavio- A kao drugo, rekla si da ga hoćeš svaki dan, pa da odradim današnji dan.. .
- No krasno.. . -rekla je i uzdahnula, pa nastavila- Mislim da danas ne bu niš od toga.. . jednostavno ne stižem..

Pokazala je na hrpu papira koju je iskopirala, a ja sam ih šutke uzeo i odnio u njen ured. Dovukla se za mnom u ured i bezvoljno sjela na stolicu dok sam odlagao papire na stol. Prišao sam joj s leđa i počeo joj masirati ramena preko tanke majice.

Osjećao sam njene naramenice od prsluka koji je držao one predivne sise koje sam volio ljubiti i lizati. Podigao sam joj majicu, iako se malo nećkala, pa spustio ruke niz prsa do sisa i uvukao prste u prsluk, te došao do bradavica. Malo sam ih stisnuo, a ona je uzdahnula. Nastavio sam ih trljati, a onda spustio naramenice niz ramena, i oslobodio sise okova. Ispale su napetih bradavica, pa sam ih počeo masirati. Ona se naslonila na naslon stolice, pa smo se poljubili. Spuštao sam ruke sve niže i uskoro došao do ruba njene suknje, pa potražio zip i otkopčao ju. Lagano sam ju podigao sa stolice i spustio joj suknju niz noge. Ostala je u gaćicama i samostojećim najlonkama, te otkopčanim prslukom ispod sisa. Nagnuo sam ju nad stol i stao iza nje. Povukao sam joj gaćice niz guzu, polako da joj se polako odvajaju od tijela. Kad sam ih spustio niz noge, lagano sam joj ih raširio i zabio joj jezik u picu. Počeo sam ju lizati dok sam nosom trljao njen šupčić. Ponovo mi se vratila ideja o njenoj guzi, pa sam od pice krenuo prorezom do guze. Raširio sam joj guzove i zabio jezik u šupčić. Čuo sam samo:

- Aaaaaaahhhhh.. .. mmmm.. .

Pa sam nastavio sa lizanjem njenog šupka. Ona je lagano stenjala, a onda sam odmakao jezik sa šupka, gurnuo dva prsta u picu, dobro ih namočio i počeo jednim prstom masirati šupak. Uskoro sam uspio ući u njega, na što je ona samo tiho rekla:

- Nemoj.. . ahhhhhh.. .

Počeo sam ga gurati i vaditi iz njenog šupka, a ona je samo tiho stenjala. Malo sam naslinio šupak i nastavio ga uguravati u njega, a onda ubacio i drugi prst. Sad je počela jače stenjati i ja sam ju sad jebao sa dva prsta u šupak. Ona se je nagnula na stol i držala se za rub stola dok sam joj uguravao prste. Drugom rukom sam otkopčao svoje hlače i skinuo ih skupa sa gaćama. Kurac je već bio napet i brzo sam joj ga stavio u picu što je izazvalo duboki uzdah kod nje. Jebao sam ju sad u obje rupice, a ona se čvrsto držala za stol. Nakon par minuta sam izvukao kurac sav sluzav od njenih sokova, jer je u međuvremenu svršila, te ga namjestio na ulaz u njenu guzu. Rupica je već bila dosta raširena od mojih prstiju, pa sam ga lagano počeo uguravati. Glavić nije bio problem, ali kad je ostatak širokog kurca došao na red, počela je jako stenjati, a uskoro je vrisnula i stisla guzu. Čekao sam da se opusti i navikne na njega, a to sam joj pomagao sa trljanjem klita, pa se nakon minute opustila i nastavio sam ga uguravati. Uskoro sam ušao do pola i počeo ju sve žešće jebati. Sad je njeno jaukanje prešlo u stenjanje i dahtanje, te je uskoro još jednom svršila trzajući se kao da je spojena na struju. Njena guza je bila tako uska da sam i ja uskoro počeo svršavati puneći joj guzu spermom. Nakon što smo se oboje umirili izvukao sam kurac iz njene guze i ugledao pozamašnu rupu punu moje sperme. Poljubio sam ju u obje polutke i pomilovso po pici.

Ona se lagano ispravila i sperma iz njene guze je krenula niz njene savršene butine. Pogledala me je i rekla:

- Jedan ispravak navedenog prije.. . od sada me svaki dan jebeš u picu, a nakon toga u guzu -gledala me zadovoljna dobivenim, a onda rekla- sad briši doma i čekaj me večeras, jer mi picu nisi napunio.. .
- Jedva čekam.. . -poljubio sam ju i otišao iz firme čekajući da dođe na nastavak.. .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija