Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna Zrinka

Već sam Vam pričao o Zrinki, ženinoj sestrični koju sam prvi put pojebao sasvim slučajno dok sam imao slobodan dan, a ona još radila sa mojom ženom u istoj firmi. Sad je njena mala imala već četiri godine i za to vrijeme se nismo baš jebali. U biti nisam ju niti vidio skoro godinu dana. Prvenstveno zbog toga što sam sad već deset mjeseci radio vani, pošto je naša firma bila u stranom vlasništvu, pa sam sad radio u našoj središnjici koja je bila u Grazu.

Neću lagati, ali bilo mi je puno bolje tu, jedino je bio problem putovanje, pa sam znao biti po mjesec dana u komadu u Grazu, a onda bi bio po par dana doma. I tako mi se nakupilo i godišnjeg, te sam sad stigao doma i naravno da je ženina pica fasovala po povratku. Nakon što je klince sprašila kod svojih starci za vikend nismo ni izlazili iz sobe, a u ponedjeljak je rekla da će morati staviti hladne obloge na picu kako joj je natekla od jebanja. Narednih par dana je imala odmor jer su klinci bili popodne doma, pa nismo mogli ništa, a prije podne sam ja bio sam kod kuće.

U četvrtak ujutro sam čuo kako se zaustavlja auto pred kućom i kad sam pogledao van vidio sam novi Mini, ali nisam znao čiji je Uto su se vrata otvorila i izašla je Zrinka. Samo sam pomislio 'Koji kurac sad ona hoće? ', a onda je ušla bez kucanja i zvonjenja, kao i obično. Neke se stvari ipak ne mijenjaju.

- Heeejjjjj! ! ! ! -viknula je prema meni i krenula do mene raširenih ruku- Pa šta se nisi mislio malo javiti.. -već je bila na meni i zagrlila me i ljubila dok sam ja osjećao njene velike sise na svojim prsima- .. ili me izbjegavaš?
- Ma neee.. samo kaj se ja i Maja nismo uopće vadili iz kreveta kako sam došao.. . -rekao sam slegnuvši ramenima, jer sam znao da je moja žena već sve izbiflala Zrinki.
- Ooooo.. nadam se da ti je ostalo nekaj i za mene, čisto za dobra stara vremena.. -rekla je i rukom prešla po mom kurcu ispod trenirke, a iskreno, nekako sam se i poželio njenog rasnog tijela.
- Pa čuo sam da sad imaš jebača! ? !
- Kaj Tomica? Ma daj.. . samo na riječima.. može jednom i onda zaspi kao top. -rekla je odmahnuvši rukom pa se zavalila na trosjed, a ja sam nam otišao po dvije pivice.

Kad sam se zavalio na trosjed vidio sam da je već skinula one štikle i stavila mi je noge u nekim crnim najlonkama na moje krilo lagano pritisnuvši moj kurac. To je prizvalo u sjećanje naše prvo jebanje u našoj kući nakon svadbe na kojoj smo skupa bili, a i poslije sam ju jebao tu dok je bila u drugom stanju, najviše u šupak. I sad smo malo lamentirali o sjećanjima dok su njene noge bile nemirne u mom krilu i kurac mi je sve više rastao dok uskoro nije postao tvrd i dignut, a Zrinka se samo obliznula i makla noge iz mog krila i okrenula se pa je sad bila iznad mog kurca kojeg je iskobeljala iz moje trenirke i počela sa pušenjem. Već sam zaboravio kako je vješta u pušenju, a sad me vratila u te dane Usisavala je moj kurac kao da ga usisava usisavačem, ali sa puno jačim usisnim momentom. Par puta sam zastenjao kad bi ga ugrizla, ne jako, ali dovoljno da zaboli, pa sam joj zauzvrat nabijao glavu na svoj kurac. Nije se bunila, nimalo. Kad sam ju pustio samo me pogledala dok joj se sa usnica slijevala slina koja je ostala na mom kurcu. Ustala je i skinula najlonke sa gaćicama, te me opkoračila i namjestila se iznad mene:

- Nemamo vremena, a i pica mi je željna tvoje kurčine.. -rekla je i samo se nasadila do jaja na njega uz grleni usklik.

Naime, ni sama nije bila svjesna koliko je njena pica uska. Stvarno ju dugo već nitko nije pošteno izjebao. Malo je stala dok je hvatala dah, a onda se oslonila na moja ramena i počela sa nabijanjem. Ja sam ju držao za guzu dok je ona jahala po meni. Ulazio joj je cijeli kurac do jaja u picu koja je curila kao probušena cijev za vodu. Bila je topla i uska, a sa svakim nabijanjem se širila i bila sve vlažnija. Nije trebalo dugo da počne svršavati, a to je bilo žestoko i jako mokro. Međutim, ja sam mogao još, jer me žena za vikend iscijedila, pa sam sad mogao držati dosta dugo.

Kad se opustila podigao sam ju sa sebe i naslonio na naslon trosjeda, pa joj zadigao suknju i ugledao njenu, ipak malo puniju guzu nego je bila prije, zahvaljujući porodu i sjedenju u uredu. Sagnuo sam se i liznuo joj šupčić, a ona je zadrhtala i samo rekla:

- Ne danas, još moram na posao, a zadnji put si mi ga tako rasturio da nisam mogla sjediti cijeli dan.
- Ahhh.. šteta, a baš bi volio ga zabiti u njega.. -nakon toga sam ju pljesnuo po guzi i sva se zacrvenila, a ja sam primio kurac i zabio joj ga natrag u picu.

Zastenjala je, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo se zabijati u nju narednih pet minuta dok se napokon nisam istresao nju, a kad sam krenuo svršavati zabio sam ga do kraja i čekao da se ispraznim. Zatim sam ga polako izvadio i dok je ona još bila naslonjena na naslon trosjeda došao sam ispred nje i stavio joj ga u usta, pa ga je oblizala od naših zajedničkih sokova, a onda sam napokon navukao gaće i trenirku natrag. Ona je otišla u kupaonicu, pa sam uskoro čuo vodu od tamo, a vratila se nakon par minuta navučenih gaćica i najlonki, pa smo popili one pivice, a onda mi je dala pusu i rekla da će u ponedjeljak ponovo navratiti, a onda ću joj ga moći staviti i u guzu. Samo sam se nacerio i namignuo joj, jer sam znao da ga Maja sigurno neće dobiti u guzu, ali ću ga Zrinki sa guštom staviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija