Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nije jogging ni loš

Godišnji napokon. Došao na more i počeo uživati. Nemam stalnu vezu, ali povremeno nađem nešto za par mjeseci i to je to. S obzirom da sam pasionirani trkač rekreativac tako sam i na godišnjem nastavio sa trčanjem ili ti joggiranjem. Tako sam upoznao i Alex.

Bilo je rano ujutro oko pola 6 kad sam krenuo na trčanje, jer kasnije nema smisla s obzirom na vrućine. Nakon desetak minuta sam ju spazio na stazi ispred mene. S leđa je izgledala bogovski, dugih nogu i čvrste stražnjice, a duga plava kosa svezana u rep joj se gibala u ritmu trčanja. Usporio sam tempo i držao se iza nje jer me nije mogla čuti pošto je imala slušalice u ušima. Uživao sam u pogledu na njenu guzu koja na sebi nije imala ništa osim tih crnih tajica. Kaskao sam iza nje nekih desetak minuta kad me je zaobišao biciklista i malo se zanijevši ispred mene udario onu plavušu, pa brzo zbrisao. Ona se saplela i pala, pa sam joj pritrčao u pomoć.

Razderala je koljeno, ali ja nisam gledao njega već solidne četvorke ispod sportskog topića koji je nosila. Lice je bilo zgrčeno od boli, ali lijepo, dapače prekrasno, sa plavim očima. Stavio sam dlan na koljeno da zaustavim krv, ali naš i nije pomagalo. Skinuo sam svoju malo od znoja mokru majicu i omotao joj koljeno, jebeš majicu. Polako sam joj pomogao da ustavne, pa smo se i upoznali i doznao sam da zove Aleksandra, odnosno Alex, i da je iz Nizozemske, tj iz Roterdama. Pošto više nije bilo mogućnosti za nastavak trčanja pomogao sam joj da dođe do mog apartmana jer je bio bliži. Pristala je i uskoro smo bili kod mene, pa sam joj sad očistio koljeno i zamotao zavojem, a onda nam skuhao kavu i nastavili smo razgovor. Rekla je da je sa prijateljicom i njenim mužem došla kod nas na more, jer joj je ona vjenčana kuma. Ustanovili smo da smo istih godina, osim što sam ja stariji 2 i pol mjeseca. Ne znam tko je od nas prešao na intimnije teme, ali je uskoro prokomentirala kako joj se sviđa moj isklesani torzo, a ja nisam ostao dužan, pa sam rekao da se meni sviđa njen. Nasmijala se, a ja sam vidio kako su joj se bradavice ukrutile ispod onog topića. A i moj se macan počeo buditi što se lijepo vidjelo na prednjoj strani mojih hlačica. Samo me pozvala prstom i kad sam joj prišao pomilovala mi je rukom izbočinu, odvezala špagu i spustila mi hlačice sa gaćama niz bedra, pa mi se slobodni i poludignuti kurac zaklatio slobodno. Ali ne za dugo jer ga je nježno primila i polako drkala, pa si ga stavila u usta. Gledao sam kako nestaje u njenim ustima skroz do jaja, a nemam baš mali kurac. Usisavala ga je polako i vadila, a usput mi milovala i jaja. Uživao sam, ali sam joj ga htio zabiti između onih divnih nogu, pa sam se odmakao i pomogao joj da ustane i poveo ju u spavaću sobu.

Polegao sam ju na krevet i povukao joj tajice sa guze i oslobodio sam njenu obrijanu picu koja je već bila vlažna. Polako ih prevukao preko ozljeđenog koljena i onda joj skinuo topić, te oslobodio i one čvrste sise. Skinuo sam do kraja hlačice i gaće, pa izvukao kondom i navukao ga na kurac, te joj raširio noge i prvo se jezikom bacio na njenu picu koja je tako divno mirisala. Lizao sam ju dok je ona uzdisala i mrsila mi kosu, a onda zatražila da ju jebem. Tko sam ja da dobijem. Polako sam se namjestio u misionarski, zbog njenog koljena, pa joj polako ušao u jebeno usku picu, kao da ga uvlačim u šupak. Nakon nekoliko uboda sam ju proširio i sad sam ju štepao kao šivaća mašina. Krevet je škripao, ona stenjala i dahtala uz pokoji jecaj, a ja ubrzano disao kao da trčim maraton. A sve je trajalo desetak minuta kada je prvo ona svršila, a onda i ja, napunivši onaj kondom zavidnom količinom sjemena, a što je ona pohvalila kad sam ga skinuo, pa mi ga je zauzvrat oblizala do jaja.

Nastavili smo se maziti i ljubiti, a onda se ona popela na mene i odmah se nasadila na mog opet tvrdog macana. Na moj upit za kondom samo je odmahnula glavom i započela nabijanje. Jahala me tako zdušno da je uskoro opet svršila, a onda sam ju polegao na bok i s guza joj ga zabio u picu. Zadigao sam joj nogu i štemao joj picu kao lud, ali nikako da svršim. Opet sam se pridigao i podigao joj noge u zrak na svoja ramena i nastavio sa jebanjem. Narednih desetak minuta nisam čuo ni vidio ništa trudeći se da uskoro svršim. Nisam ni vidio da je ona imala još jedan orgazam, a kad mi je napokon došlo izvukao sam ga brzo i pošpricao ju po pici, trbuhu i malo po sisama. Oboje smo bili zadihani i malo umorni, ali smo zaključili da smo imali dobar jogging taj dan unatoč njenoj ozljedi.

I nastavili smo jogging svaki dan kod mene u apartmanu dok je bila na odmoru, a ja sam obećao doći kod nje na zimu, a dalje ćemo vidjeti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija