Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nije lako naći radnu snagu

Prije godinu dana sam ostao udovac, a djeca su se već bila odselila, svaki na svoju stranu, pa sam ostao sam u ogromnoj stančugi. Stari građanski stan u strogom centru grada mi je bio malo prevelik, ali sam se navikao i jednostavno nisam ga želio prodati i preseliti se u manji stan, kao što su mi predlagali sinovi. Jednostavno, bilo je tu previše uspomena i ja to nisam mogao.

Prvih nekoliko mjeseci sam održavao stan bez problema, jer sam jednostavno nešto morao raditi, a onda su me ponovo poslovne obaveze počele odvlačiti, pa sam nekako zapustio stan, a kad bih se napokon uhvatio za vikend stana shvatio sam da je to previše. Povremeno bi mi snahe pomogle, ali mi je sin rekao da bi trebao naći nekoga tko bi mi sredio stan dva puta tjedno. Prvotno sam se protivio, ali sam na kraju pristao. Međutim, pojavio se novi problem.. koga pronaći? Imao sam nekoliko razgovora i uvijek sam imao neki čudan osjećaj da nešto ne štima, tako da sam im se zahvaljivao, ali ih nisam zapošljavao. Sve dok se nije pojavila Karmen. Karmen je bila vršnjakinja mog najstarijeg sina, majka curice koja je krenula upravo u školu i koja je nedavno izgubila posao, jer je firma u kojoj je radila otišla u stečaj, pa su svi radnici ostali bez posla. Neki su se snašli, a neki kao Karmen, jednostavno nisu imali te sreće. Ovaj joj je posao hitno trebao, a i u razgovoru sa njom sam shvatio da ima ono nešto. Nije me privlačila fizički, koliko intelektualno, mada je bila zgodna, ali kako je znala govoriti 'ipak sam ja samohrana majka, a današnji muškarci izbjegavaju obaveze'.
Nažalost, tu sam se morao složiti s njom, jer se broj razvoda povečavao, a broj brakova smanjivao. Dao sam joj posao i odmah smo se dogovorili za dva puta tjedno, te za cijenu. Ne moram reći da sam bio prezadovoljan sa njenim poslom, jer je stan blistao. Nakon dva mjeseca sam joj odlučio povećati plaću, a ona je bila presretna. Možda bi nakon toga sve između nas ostalo samo na poslovnom odnosu da nije bilo tog ljeta i naše neutažive želje za tuđim dodirom kao i potisnute seksualne želje.

Bio sam na godišnjem i već sam se nekako navikao na duži ostanak u krevetu, kad me probudio zvuk usisavača iz dnevnog boravka. Isprva nisam shvatio gdje sam, a onda sam se sjetio da sam na godišnjem i ustao, pa vidio da mi je kurac napet kao palica, te sam se sa smješkom prisjetio sna koji sam sanjao, a onda mahinalno izašao iz sobe pravo u kupaonicu. Na hodnik je upravo izašla Karmen u laganoj ljetnoj majici i kratkim hlačama, te dugom kestenjastom kosom svezanom u rep, vukući usisavač za sobom, te me ugledala na hodniku samo u boksericama koje su više izgledale kao šator sa mojim dignutim kurcem. Iako imam 53 godine, držim do sebe i bavim se sportom, trčanje i povremeno planinarenje, pa imam još uvijek zavidnu figuru. Karmen me je gledala sa iznenađenjem, ali joj je pogled klizio po mom tijelu i naročito na moje bokserice. Koliko joj se sviđalo ono što je vidjela očitovalo joj se na bradavicama koje su napele njenu laganu majicu.

- Dobro jutro Karmen. -pozdravio sam ju nasmješivši se i nastavio prema kupaonici, a ona je odgovorila malo promuklim glasom.
- Dobro jutro Bojan.. -kao da je nešto ostalo neizgovoreno.

Otuširao sam se i ogrnut samo ručnikom krenuo sam prema sobi usput vidjevši kako je ona upravo ušla u nju, valjda da pospremi krevet, pa sam polako ušao za njom. Ušao sam i vidio ju kako se upravo sagnula, te se isprčila sa onom svojom velikom guzom prema meni. Ne moram ni govoriti kako mi se kurac odmah počeo dizati. Uostalom nisam imao seksa već poduže, osim povremenog drkanja i što sam jednom povalio susjedu kojoj je muž pomorac, a koji se vratio sa broda i sad je već par mjeseci kod kuće. Ovaj put mi je razum rekao by by, a moja donja glava je mislila za sve i ja sam jednostavno primio Karmen za guzicu, a ona se sam trgla i brzo mi se okrenula pa me pogledala uplašeno:

- Bojane šta ti je? ! ? !
- Oprosti mi na ovome, ali sam jednostavno morao.. -rekao sam tiho i nastavio- .. predugo sam bez seksa i ženskog tijela uopće, a više ne mogu izdržati.. -rekao sam i skinuo ručnik sa bokova, pa je moj napeti kurac bio napokon slobodan i ispružio se u punoj duljini od 23 centimetara i solidnog obujma, a kožica se sama prevukla preko glavića koji je onako krupan bio sav crven od navale krvi u njega.

Šutila je i gledala me, ubrzano dišući, a onda joj se pogled spustio na moj kurac i ubrzo su se njene bradavice ponovo ukrutile, a ona se polako uspravila na krevetu i polako rukom primila moj kurac. Ja sam mislio da ću svršiti isti tren kad mi je svojom toplom rukom dotakla kurac. Počela je kliziti njome niz cijeli moj kurac, a onda i na jaja, da bi se u sljedećem trenutku još primakla i liznula mi glavić, a onda je nestao u njenim ustima. Cuclala mi je glavić, a ja sam bio u sedmom nebu i jednostavno nisam mogao više kontroolirati sebe, te sam počeo špricati u njena usta, a onda i po njenom licu jer se naglo trgla, pa sam sve istresao po njenom licu i majici. Ustala se i brisala si lice, da bi onda izašla van iz sobe i začuo sam vodu iz kupaonice, a onda tišina. Stajao sam nasred sobe gol, dok mi je kurac i dalje stajao kao batina, jer sam bio previše narajcan da bi se samo tako spustio. Uto sam začuo korake kroz hodnik i ušla je potpuno gola, raspuštene kose sa velikim sisama koje su se lagano klatile napetih bradavica, a dolje je bila samo tanka crta tamnih dlačica. Došla je do mene, a bila je za glavu niža od mene i samo rekla:

- Želim te.. -povukla me na krevet i samo rekla- Budi samo nježan..

I bio sam. Ljubio sam ju po onim bujnim grudima, cuclao bradavice, a na svaki moj ugriz bi se samo lagano trgnula i uzdahnula, a onda sam krenuo preko njenog trbuha do međunožja. Imala je velike usmine koje sam odmah počeo ljubiti i lagano grickati, a ona je samo raširila noge, pa sam nesmetano se smjestio između njih i nastavio joj lizati pičkicu raširivši usmine prstima, te sam jezikom ulazio u rupicu koja je vlažila i vlažila, a onda sam par puta prošao jezikom niz brazdu do njenog oznojenog šupčića i liznuo ga, pa se samo stresla. Zatim sam se uspravio i polako se smjestio između njenih nogu i namjestio kurac na ulaz između njenih usmina i polako ga gurnuo. Zastenjala je prigušeno jer je bila uska, pa sam napredovao polako i trebalo mi je skoro pet minuta da cijeli kurac uguram do kraja u njenu pičkicu. Čim joj je ušao do kraja oboje smo uhvatili ritam i sad sam joj ga zabijao cijelom dužinom postepeno pojačavajući ritam i snagu ubadanja. Stenjala je i tresla se ispod mene, a svršavala bi samo uz jecaj i stiskanje svojih nogu oko mojih bokova, dok je plahta ispod nas bila sve mokrija od njenih sokova. Ubrzo sam i ja osjetio da ću svršiti, pa sam ga namjeravao izvući van, ali čim je shvatila što želim napraviti brzo me privukla na sebe i tiho rekla:

- Nemoj.. želim to..

Nisam ništa rekao, već sam ju samo poljubio i nastavili smo sa jebanjem, da bi nakon koje minute počeo svršavati i puniti joj pičkicu svojom vrelom spermom. Ona me je samo stisla i privukla na sebe, tako da sam se praznio duboko u njoj. Nakon toga me je ljubila i grlila, a onda smo se napokon razdvojili. Bili smo znojni i pomalo zadihani, a ona se okrenula prema meni i tiho rekla:

- Odavno sam ovo htjela, ali sam se bojala kako bi ti reagirao..
- Mislim da bi ranije grubo reagirao, ali sve mi se više sviđaš i jednostavno sam ovo želio -rekao sam i privukao ju u zagrljaj.
- Mislim da sam bila predugo bez muškarca i bez seksa.. -nastavila je, a ja sam se nasmješio i rekao.
- Ista stvar i kod mene, samo sam ja bio predugo bez žene..

Tu smo se oboje nasmijali, a onda me pogledala i namignula mi, te se spustila do mog međunožja i moj joj je opušteni kurac završio u ustima. Pušila ga je dobrih pet minuta dok ga nije potpuno podigla, a onda se popela na mene i polako me zajašila. Spuštala se polako po mom kurcu, a onda se postavila tako da joj je samo pola kurca bilo unutra i počela se nabijati tako da bi kurac bio na rubu ispadanja iz njene pičkice. Dobro ga je nadraživala tako nekih desetak minuta da bi se onda počela nabijati do kraja i ubrzo nas oboje dovela do vrhunca. Prvo mene, a odmah je za mnom i ona svršila, pa se nasjela na njega skroz do jaja i sad je mirovala na meni gledajući me nekako veselo i onda se samo spustila na mene. Ostali smo tako u zagrljaju još nekih pola sata, dok ja nisam predložio tuširanje.

Nakon tuširanja u kojem smo jedno drugoga provocirali i rajcali, shvatila je koliko je sati i rekla je da mora kod mame po malu, a onda se i sjetila da nije sredila stan, pa je rekla da će doći sutra srediti stan, ali sam joj rekao da sutra dođe radi nečeg drugog, a ja ću danas srediti stan do kraja. Samo se nasmješila i poljubila me, šapnuvši mi da se vidimo sutra. Ja sam se osjećao poletno i brzo sam sredio stan, te sam izašao van na ručak jedva čekajući sutrašnji dan.

Prošla su već četri mjeseca i od kako je Karmenina mala poslije podne u školi, svaki dan je Karmen kod mene i svaki dan uživamo u predivnom seksu. Isprobali smo sve i sviđa nam se sve, jedino nismo analni seks isprobali jer smatra da joj je moj kurac prevelik i da bi joj rasturio šupčić. Za sada isprobavamo sa manjim dildom koji joj širi šupčić dok joj moj kurac puni pičkicu. Prije par dana sam joj predložio da bi mogli živjeti skupa. Ideja joj se sviđa, ali mora riješiti sa svojom mamom i familijom. Za sada nam je dobro i ovako, ali nadamo se da ćemo ubrzo biti stalno skupa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija