Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nije me trebalo puno nagovarati

Pred dva tjedna dogovorile smo se nas četri cure zrelih godina da se odvezemo u susjedni grad i provedemo ugodnu večer uz piće i ples u jednom tamošnjem lokalu, koji je u cijelom kraju bio poznat upravo po fenomenalnim koktelima, veseloj atmosferi, dobroj zabavi, bez ikakvih incidenata i neugodnosti.


Svježe otuširana, obrijane i fazonirane mačkice, diskretno našminkana te namirisana obukla sam svoj najseksi grudnjak, mini gaćice koje su isticale moju guzu i naglašavale moja bedra, a koje su se skoro potpuno uvukle u moje međunožje, a i međuguzje, ako tako mogu reći, sve u seksi crnoj boji s malo čipke. Navukla sam crnu, jednodijelnu majicu, usko pripijenu uz tijelo, s dekolteom skoro do pupka i još sam uzela jednu laganu bijelu bluzu, iispod koje će se, kad ju skinem, lijepo nazirati moje, ne prevelike, ali skladne cice s našiljenim bradavicama. Ostavila sam prva tri gumba otkopčana, kako bi se lijepo mogao vidjeti moj dekolte. Navukla sam i samostojeće čarape boje kože, onako malo svjetlucave i na to ne prekratki crni šos s razrezom na desnoj strani, do skoro pedalj spod kuka.


Skupljale smo se kod jedne od nas pijakajući rashlađeni pjenušac dok se nismo sve skupile. Oko 21:00 smo naručile poseban, prostraniji taksi, onakav gdje smo sve četri u dva reda sjedile otraga, koji nas je odvezao do več spomenutog lokala. Kad smo stigle bio je već dobrano popunjen, no uvijek se nađe mjesta za četri zrele, dobre mačke. Sjele smo i naručile si koktele, pijuckale smo, razgledavale se, čavrljale, nakon prve runde je stigla i druga, a nakon otprilike sat i pol, dok smo razmišljale hoćemo li uzeti i treću rundu pojavio se pored mene neki lik i rekao mi:“Ti, promatram te već više od jednog sata i imaš stvarno super tijelo, ali sam uočio da imaš i neku zanimljivu tetovažu na desnoj nozi, koja se, na žalost, ne vidi najbolje kroz razrez na tvom šosu i čarape“. „Zato bih te zamolio bi li htjela svući čarape, kako bih ju mogao cijelu vidjeti, a onda možete ostatak večeri ti i tvoje društvo piti do kraja večeri što želite, sve na moj račun! ! “ nastavio je.

“Pazi malo prijatelju, svoje piće još uvijek mogu sama plaćati, nisam ovamo došla kako bih se djelomično svlačila, već da se zabavim i opustim, a osim toga da i svučem čarape ne bi ni tada vidio cijelu tetovažu, nego tek oko pola! ! “ odgovorila sam mu čvrstim i pomalo drskim glasom. Gledao me je na trenutak pomalo zbunjeno, dok sam ustajala i kretala prema šanku da naručim sljedeću rundu, kad se on opet pojavio pored mene. Još me je jednom odmjerio od glave do pete, pri čemu se je njegov pogled na trenutak zadržao na moji grudima i mom dekolteu, nakon čega je rekao:“Koliko želiš da ti platim da mi pokažeš cijelu tetovažu? “


Polako sam se okrenula prema njemu i gledajući ga ravno u oči, onako provokativno, duboko sam uvukla zrak, primjećujući da su mi se bradavice, u međuvremenu stvrdnule i vjerojatno bile vidljive kroz dva sloja tkanine i rekla mu:“Izgledam li ja kao da me možeš kupiti? Čak i da jesam takva onda ispod 2. 000, 00 EUR-a ništa“ Uzela sam pića i otišla k svojim curama za stol i nastavile smo se zabavljati, kad se lik opet pojavio i ispričao se mojim curama što će me za trenutak odvesti, uhvatio me pod ruku „pođi na trenutak samnom“ i odveo me u kroz salu u jednu kancelariju iza šanka i pokazao mi 2. 000, - EUR-a položenih na stol. Očito je lik bio gazda lokala. Potpuno opušten i ljubazan rekao mi je:“Pokaži, da vidim“


Što sam rekla, rekla sam i nisam mogla poreći i prvo sam spremila lovu u stražnji džep svoje suknje, zatim sam lagano svukla i suknju i čarape, a zatim sam raširila bluzu kako bi mogao vidjeti čitavu tetovažu. Gledao me je nježno, ali intenzivno i pritom sam osjetila kako me njegov pogled napaljuje i osjetila sam kako mi polako raste temperatura, kao da se zagrijavam. On je sjedio na stolcu, raskrečenih nogu i mogla sam bez problema naslutiti kakav kurac ima, a i koliko su mu velika jaja.


„Još uvije komad tkanine pokriva dio tetovaže“ primijetio je odjednom. “ Postalo mi je u trenutku i hladno i toplo istovremeno, trebam li stvarno još i to malo gaćica skinuti? Gledao me je drsko i sa smješkom, a ja sam primijetila kako mu raste izbočina u hlačama u međunožju. Lagano sam i nerado svukla gaćice s moje navlažene pičkice. Pritom sam stajala pred njim potpuno gola od pasa na niže, istina sa strane, tako da nije mogao vidjeti moju srećkicu, kada je on odjednom rekao:“Imaš krasno rajcljivo tijelo, uzbuđujuću tetovažu, koju si mi pokazala za ne baš mali iznos, kao i dio svoga tijela, a i sama vidiš da nisam ravnodušan na sve to, kako bi bilo da mi ga lijepo popušiš? Ti i tvoje prijateljice možete ostatak večeri besplatno jesti i piti ostatak večeri.


Nisam bila sigurna jesam li dobro čula i gledajući u sve veću izbočinu među njegovim nogama čula sam ono đavolčića na desnom ramenu koji mo šapuče:“Odi i popuši mu, a poslije se pusti i daj mu da te pošteno izjebe“, s drugog lijevog ramena čula sam anđelčića koji mi strogim tonom govori:“Srami se, nisi na prodaju, obuci se i idi“, pa opet đavolčić s desnog ramena:“daj napalila si se, već tri tjedna se nisi jebala, što čekaš, iskoristi priliku! “


Kao da je netko drugi još tamo stajao, svukla sam bluzu, rukama prekrila svoju srećkicu i pošla prema njemu. Polako sam kleknula ispred njega, između njegovih raširenih nogu i lagano počela otkapčati njegove hlače. Kad sam dovoljno nisko svukla njegove hlače i bokserice njegov je debeli i dugački kurac izletio pred mene. Bio je izbrijan i obrezan i njegov debeli, glatki glavić bio mi je direktno pred nosom. Ta stvar je stajala kao brojka „1“ i meni je navrla slina u usta, uzela sam ga lagano u ruku i s užitkom sam oblizivala tu čvrstu, debelu batinu od korijena na gore. Kad sam došla na vrh nježno sam vrškom jezika lickala njegov glavić, da bih ga zatim obuhvatila usnama i nježno cuclala i sisala. Izgleda da mu se to sviđalo, lagano je jecao i stenjao, pogotovo kad sam ga gotovo cijelog stavila u usta, stenjali smo i on i ja, koliko sam mogla stenjati s punim ustima.

Prvo sam se usnama kretala po njegovoj batini polako, a zatim sve brže i jače, on je ispuštao sve glasnije zvukove, ja sam bila sve uzbuđenija i napaljenija, prije svega zato jer me je uhvatio za glavu i nježno ju pridržavao i naguravao na svoj kurac, prateći pokrete mojih usana, gore, dolje, gore, dolje. “Puši ga, gutaj ga, ti uspaljenice, pušiš ga bolje nego i jedna do sada, .. tako da, puši ga dalje, nemoj zastajati, dolazi mi, želim ti napuniti usta, to, to, tako, jaaah“ , možda bi to nekom sa strane to izgledalo kao ponižavanje, to me još više raspaljivalo i još sam ga halapljivije lizala, cuclala, rukom nadrkavala i htjela samo jedno, da mi ga konačno metne i da me jebe.


Tada je konačno svršio i te kako, još nikada nisam dobila takvu porciju za gutanje i dok me je nemilice punio jedva sam uspijevala svu tu spermu progutati, ali išlo je. “Puši ga i dalje, dok se ponovo ne očvrsne, a onda ću te za nagradu za ovo vrhunsko pušenje izjebati uzduž i poprijeko da ćeš vidjeti sve zvijezde. Nisam mogla ništa, nego ga nastaviti pušiti jer mi je držao glavu i vodio me, a ja sam nastavila sa željom i strašću cuclati tu neman, dok nije otvrdnuo koliko treba.


Tada me je povukao na gore za kosu, pogledao mene i moju pičku sa strašću i željom, okrenuo me da se mogu osloniti rukama za stol, razvukao moje guzove, a time rastvorio i moju mačkicu, jedan je trenutak vladala tišina da bih onda čula „ Ajme meni koja prekrasna guza, pičić ti je ko kolačić, a tek šupak, izluđuješ me , ne znam bih li te prije u pičku ili u guzu, želiš li da te jebem? “ „Da molim te, jebi me konačno, nabij mi ga u pičku i rasturi me“ povikala sam već pomalo nervozno. Razvukao mi je zatim guzove gotovo do bola „ stvarno želiš da te jebem, kurvice moja? “ cimao me je. “Vlažna sam, napaljena i hoću da me jebeš“ odgovarala sam već pomalo bijesno. “ Kurvice, želiš li baš jako da te jebem? “ opet me cima. Duboko sam udahnula i zavikala “daj ne tupi jebi me već jednom, jebi svoju uspaljenu kurvicu, jesam tvoja sam kurvica, daj mi mi ga već jednom“.


Ni sekundu potom osjetila sam kako njegov debeli kurac razmiče moje usmine i kao svrdlo se ubušava u mene, u moju vlažnu i vruću, kurca želju pičku. Koji ludi i uzbuđujući osjećaj, glasno sam zastenjala kada me je njegova debela kurčina raširila, dok je ulazio u mene i svršila sam prvi puta nakon samo dva-tri njegova uboda. Stvarno je bio odličan jebač i njegova je kurčina savršeno odgovarala mojoj pički, bušio me je, nabijao se na mene, pojačavajući kontakt navlačeći me za guzu na sebe i uskoro sam ponovo svršila, tresući se i drhteći cijelim tijelom, noge su mi se tresle i jedva sam stajala na njima.


„Jebi me, još me jebi, jebi svoju kurvicu i svrši mi u usta, da cijelu porciju mogu progutati još jednom“ stenjala sam dok me jebao. Tu i tamo bi me rukom pljesnuo po guzi, pojačavao je ritam i snagu ubadanja, rasturao me do sljedećeg vrhunskog orgazma i više nisam mogla stajati na nogama, potpuno sam se raspametila. Izvukao ga je iz mene, okrenula sam se i kleknula ispred njega halapljivo ga uvukla u usta i počela ga cuclat i drkala sam ga rukom, pojačavajući i rad ustima i rukom, osjećajući na svom jeziku okus moji sokova s njega- Uskoro sam osjetila kako se napinje, grči, stenjao je sve jače i onda mi je sprašio još jednu veliku porciju sperme koju sam gutala i gutala. Kad je prestao upumpavati mi spermu oblizala sam ga još nekoliko puta i ostao je sjajan i čist.


Gledao me je i rekao:“Znaš, ovo je vrijedilo svako centa koji sam ti platio, ni jedna mi nije pušila kao ti i s nijednom nisam osjetio takvu strast i užitak jebanja kao s tobom. Spreman sam ti svaki put kada dođeš dati 500, - EUR za jebanje i još dodatno 200, ako te smijem pojebati u guzu“. Dok sam se oblačila i dok je on to pogledom pratio, razmišljala sam o njegovom prijedlogu, o proteklim događajima. Onda sam se okrenula prema njemu, pogledala ga ravno u oči i rekla:“Ti si jedan uspaljeni prasac i rado bih se još jebala s tobom i igra mi se sviđa, samo što će te to koštati 700, - EUR-a po večeri“ nakon što sam to izgovorila okrenula sam se i zadovoljno krenula nazad za stol svojim curama, dobro pomalo sam se osjećala i kao kurvica ali sitost u pički i dva soma u džepu izbrisali su taj osjećaj.


Pile smo, jele i veselile se i u 1:00 je zabava završila, naručile smo taksi i vratile se kućama. Kad sam stigla samo sam se svukla, legla u krevet i zaspala kao beba. Sljedeće jutro osjećala sam se jako dobrao, vrtila sam film od prethodne noći i veselila se onom što me očekuje u budućnosti.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija