Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NIKA

Jednog dana dolazi mi žena koja mi kaže da joj se javio naš zajednički prijatelj Marko sa kojim nismo imali kontakta od kada je otišao raditi u Njemačku. Ja sam zapravo bio malo ljut na njega jer je otišao bez pozdrava i nismo se čuli sve dok se nije javio mojoj ženi. Što on sada hoće, nismo se čuli godinama, sigurno mu nešto treba rekao sam onako malo ljutito. Rekao je da dolazi na godišnji pa bi htio da se vidimo odgovorila mi je žena. Da sigurno pita za smještaj nismo se čuli godinama i sad bi da ga smjestim besplatno kako bi proveo malo vremena na moru kažem onako sad pomalo ljuto i otresito. Ne rekao je da su našli apartman i da će tamo da spavaju odgovori mi žena. Tko su sad oni? , pitao sam, nisu oni već samo on i cura odgovori mi žena. Dobro! kada dolaze? , pitao sam, dolaze ovu nedjelju i ostaju tjedan dana tu, a poslije još idu u Biograd na moru u posjet njegovim roditeljima i familiji.

Žena i ja Marka smo upoznali kada je bio na prvoj godini studija, tada je on imao 19 godina, a mi smo tada imali žena 23, a ja 25 godina tada još nismo bili u braku, s njim smo kliknuli kako se kaže na prvu s vremenom kako se družio sa nama upoznao se i sa našim ostalim prijateljima s kojima smo se družili. Bio je u našem društvu i družio se sa nama dobrih 4-5 godina dok nije otišao raditi u Njemačku, a to smo saznali preko drugih ljudi što je mene tako povrijedilo i naljutilo te od toga dana pa do njegovog javljanja mojoj ženi nismo imali kontakta. Došla je nedjelja i Marko se javio porukom da su stigli i kako idu prvo da se prijave osobi koja im iznajmljuje apartman te kako bi iskoristili vrijeme da se malo osvježe u moru pa da bi oni došli kod nas kasnije predvečer. Dogovor je bio da se vidimo oko osam sati navečer, malo prije osam začulo se zvono na ulaznim vratima bili su to oni.

Otvorio sam vrata pozdravio se sa Markom i upoznao se sa njegovom djevojkom Nikom, kada sam se rukovao s njom i mucajući izgovorio svoje ime ne samo da sam bio povrijeđen i ljut na Marka već sam bio i ljubomoran na njege vidjevši ga sa djevojkom s kojom je došao na godišnji. Nika je kako bi se reklo prava bomba, mislim i moja žena je lijepa i zgodna, ali u usporedbi sa Nikom neću reći "nije joj ni do koljena" jer bi to bilo uvredljivo, ali da su bile dva svijeta različita jesu.
Nika je Čehinja ima 24g izgledala ja, izgledala je jednostavno jebeno dobro, tijelo manekenke, čvrstih nogu, čvrstih sisa ono savršene trojke kako nije nosila grudnjak lijepo se moglo vidjeti i primijetiti kako su njene sise stajale čvrsto i napeto, zavodljive guze, savršenih ravnih nogu, prekrasnog lica sa plavim očima, putenih usana tome još i plavuša, a ja sam od uvijek bio lud za plavušama iako sam na kraju oženio crnku.

Osim što je dobro izgledala bila je jako vesela i komunikativna moja žena bi rekla da je glupačica koja samo dobro izgleda, ali mislim da je to samo ipak čista ljubomora sa njene strane.
Uglavnom večer je protekla dobro, uz večeru koju smo pripremili pričali smo o svemu ja sam čak i rekao Marku kako sam bio povrijeđen i ljut što je otišao bez pozdrava na što mi se on ispričao i rekao razlog zašto je to ispalo tako. Kasnije smo nastavili druženje naravno uz pokoju čašicu raspoloženje je raslo i svo troje bili su lagano pripiti jer ja sam bio jedini koji ne pije alkohol, kasnije su Marko i moja žena počeli tući po kratkome i dešavalo se to da su njih dvoje uglavnom pričali o svakakvim glupostima dok smo Nika i je povremeno nešto rekli te povremeno nešto među sobom razgovarali i sporazumijevali na lošem engleskom jeziku.

Osim toga što smo povremeno razgovarali ja nisam mogao maknuti pogled sa nje, a to je i ona primijetila da je doslovno skidam pogledom te svaki puta kada bi nam se pogledi sreli onako zavodnički bi mi se osmjehom. Ja sam imao osjećaj da je postojala nekakva napetost između nas dvoje. Bilo je negdje oko jedan iza ponoći kada smo se odlučili rastati tada smo se i dogovorili kako bi danas pošto je već prošla ponoć zajedno otići na more, ja sam taj tjedan radio popodnevnu smjenu tako da smo se trebali ujutro naći na plaži i popiti kavu u obližnjem beach baru pa se poslije baciti u more. Kada smo kasnije žena i ja legli spavati počelo je njeno ispitivanje što mislim o Niki, što šato mislim o Niki pitao sam ju, pa ono kakva ti je opet me pita, pa ok. mi je simpatična je odgovorim, zar samo to pitala me je opet, što je to neko trik pitanje što želiš da ti kažem, što želiš čuti pitam ju ljutito, što želiš me pitati da li bi je jebao pitam ženu, da odgovori mi, pa ako baš hoćeš da jebao bi je kažem svojoj ženi.

Ona je zatim legla do mene i čvrsto me zgrabila za kurac rekavši da je ovo njen kurac i da će da mi ga otkine ako ga gurnem u neku tuđu rupu, izgovorivši to skinula mi je bokserice i hlapljivo mi počela pušiti kurac, a kasnije me i dobro izjebala kao da mi je davala do znanja da ne tražim kruha preko pogače. Iskreno nisam je želio prevariti, ali ta neka privlačnost prema Niki bila je vrijedna rizika.
Žena i ja došli smo oko 8 oni su već bili u baru i čekali nas, meni je vilica ispala kada sam ugledao Niku u badiću, popili smo kavu i smjestili se na plažu, kada je Nika skinula pareo koji je imala omotan oko struka umalo me nije lupio infarkt donji dio njenog tijela i badića koji joj ga je pokrivao nije samo mene koštao života nego čini mi se i većini muškaraca koji su se tada nalazili na plaži.

Ispred mali trokutić koji je pokrivao njenu pičku koja je bila glatka bez i jedne dlačice te se moglo lijepo vidjeti prorez na njenom kupaćem kostimu koji je bio zapravo tanga koja je sa tankom niti dijelila njene savršene guzove. Više nisam mogao izdržati što toplinu što moj kurac koji se lagano dizao radeći gužvu u mojim kupaćim gaćama tako da sam se kao luđak zaletio u more kako mi došao k sebi. Ubrzo su mi se i oni pridružili, Marko i moja žena nakon svega par minuta izašli su iz mora za njima i Nika, malo kasnije sam izašao i ja. Marko i moja žena ponovno su htjeli otići popiti nešto do bara, pitali su hoćemo li i mi s njima ja nisam htio, a Nika je rekla marku da joj donese neki koktel. Kad joj je Marko donio taj koktel vratio se u bar te smo Nika i ja ostali sami, naravno nešto smo razgovarali, ali ja se nikako nisam mogao koncentrirati, a i kurac mi je cijelo vrijeme bio dignut te sam ga uspješno nekako skrivao kako se baš ne bi primijetio.

Rekao sam kako idem ponovno u more jer mi je strašno vruće, ponovno sam se zaletio kako po plaži ne bi hodao dignutog kurca i otplivao do sigurnosne mreže gdje sam se rukama držao za nju i plutao na površini. Nakon nekoliko minuta pridružila mi se i Nika, pogledao sam prema plaži da vidim di su marko i moja žena, nije ih bilo pa sam pretpostavio da su još uvijek u baru. Kratko smo Nika i ja šutjeli, a onda ja više nisam mogao izdržati te sam joj rekao sve kako me privlači i kako bi volio da je imam, kad sam to rekao svašta sam očekivao ili šamar ili uvrede, ali nikako to da i ja nju privlačim i kako bi voljela osjetiti moj kurac jer je primijetila kako kako mi je cijelo vrijeme dignut i kako joj se čini da nije mali. Rekao sam kako baš i nemam neki primjerak, ja ću o tome presuditi rekla je Nika te sljedeće što je napravila ispod vode me je počela milovati po napetom kurcu.

Izvadila mi ga je iz kupaćih gaćica i stala ga lagano drkati, vau lijep primjerak rekla je i nastavila sad sve brže da mi ga drka koliko joj je dozvoljavao otpor mora. Ni ja nisam čekao već sam počeo svojim prstima da joj milujem pičkicu preko badića, onda sam ga maknuo u stranu i počeo joj trljati obrijanu pičkicu. Drkali smo tako ispod površine jedno drugom dok sam je ja usput i jebao prstima te smo ubrzo doveli jedno drugo do orgazma. Ostali smo još tako neko vrijeme pričajući kako bi bilo dobro i da imamo sex, samo bio je problem kako to iz organizirati te smo tako pokunjeni izašli iz mora. Međutim nakon par dana Bog Eros dao nam je jedinstvenu priliku.. .. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija