Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NIKA -II

.. .. Kako sam i rekao bog Eros dao je priliku Niki i meni da nastavimo tamo gdje smo prije neki dan stali u moru zadovoljavati jedno drugo. Bilo je negdje oko 4 sata popodne kada me je na telefon zvala žena pitajući me do kada ću raditi, skoro cijelu smjenu odgovorim joj te je pitam zašto. Rekla je kako je se sa Markom dogovorila da se nađu na cugi pa da dođem, ako budem stigao da im se pridružim, dobro čujemo se odgovorio sam i poklopio slušalicu. Kako sam poklopio slušalicu tako mi je u glavi zazvonilo "nalazim se sa Markom", pretpostavio sam kako Nika nije bila sa njima. Nisam znao što napraviti jer konjina se nije sjetila da je pita broj, znao sam da je Nika tu došla isključivo na more tako da sam pretpostavljao kako bi mogla biti na plaži gdje smo svi bili neki dan. Pomislim nemam šta izgubiti, ako je tamo naći ću je, a ako nije okupati ću se jednom i vratiti na posao.

Došao sam na plažu i počeo pogledom tražiti Niku, ubrzo sam je uočio kako se sunča, polako sam joj prišao zazivajući je imenom, kada me je ugledala jako mi se razveselila te me pitala što radim tu. Potanko sam joj rekao razlog i priliku koja nam se ukazala, nije dvojila ni sekunde nego se brže bolje spremila te smo krenuli prema apartmanu koji su iznajmili jer je on bio jedina opcija gdje smo mogli biti intimni i zaštićeni od slučajnih pogleda. Sve skupa trebalo nam je nekih pola sata da budemo u apartmanu i čim sam zatvorio vrata Nika se bacila u moj zagrljaj te smo počeli strastveno da se žvalimo. Počeo sam da joj mijesim guzove i trljam svoj napeti kurac po njenoj pičkici. Počeli smo da skidamo jedno drugo te onako goli krenuli u kupatilo gdje smo se u tuš kabini nastavili maziti i žvaliti.

Pustili smo vodu koja je močila naša vruća tijela sapunali smo jedno drugo svuda po tijelu dok je voda ispirala sapunicu sa naših tijela Nika se spustila na koljena i počela da mi puši kurac, pušila mi ga je savršeno i nije mi trebalo puno da počinjem svršavati po njenom licu. Dok je ona ispirala spermu sa svoga lica ja sam se spustio dolje nogu joj prebacio preko ramena te joj počeo obrađivati pičku, jednom se je rukom držala za nosač tuša dok je drugom rukom čupala moju kosu nabijajući moju glavu sve jače na svoju uzavrelu pičkicu. Uz lizanje počeo sam da joj guram prste najprije jedan pa drugi sve dok je nisam jebao sa svoja 4 prsta dok je peti palac trljao po njenom klitorisu. Digao am se na noge nastavljajući da je jebem prstima, a drugom rukom, jezikom i ustima mijesio te lizao njene sise i bradavice.

Ubrzo je i ona došla do orgazma koji ju je toliko stresao da sam morao da je zadržim kako ne bi pala u tuš kabini. Poslije kupatila otišli smo u sobu te se nastavili maziti i žvaliti na krevetu.
Namjestili smo se u pozu 69 te nastavili oralno da zadovoljavamo jedno drugo, nakon nekoliko minuta oralnog zadovoljstva moj kurac završio je u njenoj pičkici koja je bila kao slivena za moj kurac. Prekoračila me leđima okrenuta meni i počela da se spušta po mome kurcu doživljaj i osjećaj bio je neopisiv, na svom kurcu osjetio sam stjenke njene vlažne pičkice kao i ona svaku žilu moga kurca koje su pulsirale dok se lagano dizala i spuštala po mome kurcu. Počela je da ubrzava ritam, kada je osjetila umor rukama se naslonila na moja prsa, a ja sam nastavio istim tempom da je jebem odbijajući se od kreveta, rukama sam joj širio guzove i mijenjao tempo čas sporije čas brzo i silovito u naletima.

Ja sam stenjao kao lud pumpajući je tako dok je ona uzdisala i stenjala na svim jezicima kojima je znala, zatim se naglo nasadila do samih jaja te pomičući svojim kukovima ponovno počela svršavati. Skinula se sa mene, rekao sam joj da mi ga puši što je ona i napravila, zatim sam je polegao na leđa te ju počeo jebati u misionarskoj pozi sa varijacijama njenih nogu sve od mojih ramena pa sve do nogu iza njene glave. Pumpao sam kao pneumatski stroj sve dok nisam osjetio da ću svršiti, naglo sam ga izvukao i zagnjurio glavu među njene noge pa joj počeo malo lizati i sisati pičkicu i klitoris pa malo njen šupčić u koji sam gurao jezik. Rekao sam da mi se naguzi, namjestila se na sve četiri ja sam se namjestio iza nje namjestio glavić na ulaz vlažne pičkice i samo se sjurio u nju dok sam je tako s guza navlačio na kurac i širio njene guzove gledajući u njen rozi šupčić koji sam žarko želio izjebati.

Počeo sam lagano da ga pripremam šireći ga svojim palcem bez da sam je upozorio na to, a i nije me bilo briga hoće li htjeti ili ne jer više me nije vodio razum nego životinjski nagon. Kada sam joj palcem počeo jebati u guzu i kurcem rasturati pičkicu samo se začulo "ja das ist gut", počela je da uživa sa obje ispunjene rupe.
Sad ćeš da dobiješ kurac u tu sexy guzu rekao sam, izvadio sam kurac iz njene pičkice i vrh glavića stavio na ulaz njenog šupčića, polako sam klizio jer je kurac kao i njena guza bila dobro natopljeni slinom i njenom tečnošću, kada me je primila do kraja podigao sam se na noge iznad nje i počeo je puniti prvo polako pa sve brže i žešće. Nika je počela da vrišti od ugode bila je toliko glasna da sam mislio da nas čuju u cijeloj zgradi pa čak i na ulici.

Nakon što sam joj raširio guzu ponovno sam je jebao u pičkicu da bi na posljetku mijenjao malo guzu malo pičkicu. Kada sam opet osjetio da ću svršiti izvadio sam kurac i ponovo joj ga dao da mi ga puši. Kad mi se napetost smirila opet je uslijedilo razvaljivanje njene pičkice i guze mijenjajući razne poze koje smo znali sve dok više nisam imao snage da je jebem tada sam izvadio kurac rekavši da mi ga drka i popuši do kraja. Činila je to tako dobro da mi nije trebalo dugo, prije nego sam počeo svršavati uhvatio sam kurac u šaku i divljački ga počeo drkati iznad nje, kriknuo sam i počeo svršavati svuda po njoj nisam mogao vjerovati koliku sam količinu istresao po njoj. Ostatke sperme sa moga kurca razmazao sa po njenim bedrima i pičkici te se samo srušio kraj nje. Dok smo oboje dolazili do daha rekla mi je da joj je ovo najbolji sex koji je doživjela i meni je rekao sam.

I zaista je bio ponajviše zbog toga što sam bio u tuđem vrtu. Ponovno smo ušli da se zajedno tuširamo te smo izmjenjivali nježnosti ispod tuša. Taman kada sam izlazio iz zgrade zazvonio mi je mobitel bila je to moja žena koja me je opet pitala kada ću doći, rekao sam da imam još sat vremena posla i da dolazim. Kada sam poklopio slušalicu obuzela me nekakva nelagoda i sram jer sam prevario svoju ženu te lomio u sebi da li da joj priznam nevjeru ili ne. Na kraju sam ipak odlučio da ću to prešutjeti tješeći se time da je to bila samo požuda i životinjski nagon. Kada sam se konačno našao sa njima na cugi Marko me pitao kako mi je bilo na poslu, zastao sam na trenutak misleći što da kažem i samo izustio kako je bilo jebeno naporno.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija