Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nikolina , Mario i ja

Ocjena: 2

Nikolina , Mario i ja odlučili smo negdje kampovati blizu mora na tjedan dana.
Svi smo bili vršnjaci imali smo tada 19 godina a več smo ovisli sami o sebi .
Svi smo se jako dobro poznavali jer smo osnovnu i srednju išli zajedno .
Nikolina je bila mala kurvica djelovala je tako nekako uspaljeno sudeći po njezinom ponašanju, govoru i odjevanju kurac joj iskače iz očiju.
Opis:Nikolina je bila plavuša bila je poprilično visoka 183 cm 73kg kao ja možda čak viša od mene , sise su bile ok ni male ni velike ali trudila se da ih što više ističe pred nama tako da je nosila majicu sa dekolteom , guza joj je bila u onom uskom šorcu jako primamljivo da bi morao redovito se skrivat od njih da bi mogao izdrkati .
Postavili smo šator kraj mora to je bila kao neka divlja plaža ako se tako može nazvati nikoga nije bilo samo mi.
Dok ja Mario negdje otišao , Nikolina se presvlačila u šatoru ide ona odmah u more , naravno ja sam sačekao ispred šatora ali morao sam malo provorit da vidim njezinu guzu , picu i sise.
Bila je okrenuta leđima vidio sam kako skida seksi gaćice a potom ih stavlja u svoju torbu , vidio sam kako donji dio kupaćeg oblači na prelijepu guzu , no sise nisam mogao vidjeti morao sam se odmaknut da me ne vidi ali dobro sada imam materijala za drkati.
Izašla je iz šatora pogledala u mene, a zatim mahala guzicom lijevo desno ispred mene sve dok nije došla do vode.
A ja sam ušao u šator uzeo njezine gačice stavio na kurac i maštao o njoj naravno bio sam oprezan da se Mario ne vrati a i ona.
No vidio sam da ona izlazi iz vode i dolazi prema šatoru vratio sam njezine gačice o torbu a onda izašao iz šatora i malo prošetao po plaži da nađem mjesto da ga izdrkam .
Dok sam šetao sreo sam Maria koji mi je rekao da je šetao da malo upozna ovo divlje mjesto , Mario se se vraća prema šatoru.
Ja sam šetao i stvarno ima dosta toga lijepoga naravno izdrkao a potom sam čuo jako stenjanje , žensko orgijanje AH AH AAAAA .
To je dolazilo iz šatora povirao sam i imao sam šta vidjti Mario je guzio Nikolinu razočaran sam bio rekao sam vrijeme je i da ga ja ubacim prije nego što odemo .
Prošla su tri dana i ništa se značajno nije događalo samo su nešto Mario i Nikolina nešto u moru izvodili.
Pala je noć pričali smo svi zajedno u šatoru pili smo pivo, Mario je bio pravi alkoholičar popio je previše ne samo pive , vodke i još puno toga napio se i zaspao kao bebe ali izvan šatora jer mu je bilo vruće .
Nikolina je popila nekoliko piva ali nije bila tako pjana što više bila je vesela i samo se smijala .
Na jedanput stavio sam joj ruku na nogu a zatim polako do jezine pice zavukao sam ruku ispod gaćice i mazio joj picu u prstačio je počela je vlažna biti .
Skinula se i raširila je noge ja sam kupio jezikom njezine sokove sa pice a ona je i dalje puštala sokove a ja opet kupio jezikom.
Ja skinuo svoj šorc odmah je uhvatila za kurac jednom rukom i počela pušit dok je jedom rukom mazila svoju pičkicu .
A onda je bilo vrijeme da joj ga stavim u vlažnu picu , raširila je noge a ja sam odamh jako počeo jebati jako vrištala stavio sam joj prste u usta ali i dalje je nekako mogla vrištati a zatim sam ustao i rekao joj evo ti kurvo jedna.
Govorila je zalij me toplom spremom a ja sam joj pošpricao cjelo lice .
Otišli smo na nočno kupanje probala je zaronit i pušit mi ispod vode a ja sam probao njoj lizati i drkati pičku.
Vratili smo se u šator zaspali u jedna doba ja sam se probudio spavo sam odmah iza nje stavio joj ga u pičku i počeo jebati a onda kasnije svšrio sam joj po guzu , prošli su 4 zadnja dana ali ništa se nije dogodilo ali ja i Nikolina smo se dogovorili ima li smo seks čim smo došli s kampovanja kod mene doma .
Jednom smo imali seks ispod tuša a jendom na krevetu najbolje mi je bilo ispod tuša eh kako je samo tu orgijala cjelo je susjedstvo znalo da sam neki veliki jebač več sa toliko godina .
Nisam se više čuo sa njom niti je vidio ali imam njezin broj lako se s njom dogovorit to je ipak mala kurvica i dok ja ovo pišem tko zna koliko nju sada u ovom trenutku guze
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina