Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nikolina , Mario i ja

Nikolina , Mario i ja odlučili smo negdje kampovati blizu mora na tjedan dana.
Svi smo bili vršnjaci imali smo tada 19 godina a več smo ovisli sami o sebi .
Svi smo se jako dobro poznavali jer smo osnovnu i srednju išli zajedno .
Nikolina je bila mala kurvica djelovala je tako nekako uspaljeno sudeći po njezinom ponašanju, govoru i odjevanju kurac joj iskače iz očiju.
Opis:Nikolina je bila plavuša bila je poprilično visoka 183 cm 73kg kao ja možda čak viša od mene , sise su bile ok ni male ni velike ali trudila se da ih što više ističe pred nama tako da je nosila majicu sa dekolteom , guza joj je bila u onom uskom šorcu jako primamljivo da bi morao redovito se skrivat od njih da bi mogao izdrkati .
Postavili smo šator kraj mora to je bila kao neka divlja plaža ako se tako može nazvati nikoga nije bilo samo mi.
Dok ja Mario negdje otišao , Nikolina se presvlačila u šatoru ide ona odmah u more , naravno ja sam sačekao ispred šatora ali morao sam malo provorit da vidim njezinu guzu , picu i sise.
Bila je okrenuta leđima vidio sam kako skida seksi gaćice a potom ih stavlja u svoju torbu , vidio sam kako donji dio kupaćeg oblači na prelijepu guzu , no sise nisam mogao vidjeti morao sam se odmaknut da me ne vidi ali dobro sada imam materijala za drkati.
Izašla je iz šatora pogledala u mene, a zatim mahala guzicom lijevo desno ispred mene sve dok nije došla do vode.
A ja sam ušao u šator uzeo njezine gačice stavio na kurac i maštao o njoj naravno bio sam oprezan da se Mario ne vrati a i ona.
No vidio sam da ona izlazi iz vode i dolazi prema šatoru vratio sam njezine gačice o torbu a onda izašao iz šatora i malo prošetao po plaži da nađem mjesto da ga izdrkam .
Dok sam šetao sreo sam Maria koji mi je rekao da je šetao da malo upozna ovo divlje mjesto , Mario se se vraća prema šatoru.
Ja sam šetao i stvarno ima dosta toga lijepoga naravno izdrkao a potom sam čuo jako stenjanje , žensko orgijanje AH AH AAAAA .
To je dolazilo iz šatora povirao sam i imao sam šta vidjti Mario je guzio Nikolinu razočaran sam bio rekao sam vrijeme je i da ga ja ubacim prije nego što odemo .
Prošla su tri dana i ništa se značajno nije događalo samo su nešto Mario i Nikolina nešto u moru izvodili.
Pala je noć pričali smo svi zajedno u šatoru pili smo pivo, Mario je bio pravi alkoholičar popio je previše ne samo pive , vodke i još puno toga napio se i zaspao kao bebe ali izvan šatora jer mu je bilo vruće .
Nikolina je popila nekoliko piva ali nije bila tako pjana što više bila je vesela i samo se smijala .
Na jedanput stavio sam joj ruku na nogu a zatim polako do jezine pice zavukao sam ruku ispod gaćice i mazio joj picu u prstačio je počela je vlažna biti .
Skinula se i raširila je noge ja sam kupio jezikom njezine sokove sa pice a ona je i dalje puštala sokove a ja opet kupio jezikom.
Ja skinuo svoj šorc odmah je uhvatila za kurac jednom rukom i počela pušit dok je jedom rukom mazila svoju pičkicu .
A onda je bilo vrijeme da joj ga stavim u vlažnu picu , raširila je noge a ja sam odamh jako počeo jebati jako vrištala stavio sam joj prste u usta ali i dalje je nekako mogla vrištati a zatim sam ustao i rekao joj evo ti kurvo jedna.
Govorila je zalij me toplom spremom a ja sam joj pošpricao cjelo lice .
Otišli smo na nočno kupanje probala je zaronit i pušit mi ispod vode a ja sam probao njoj lizati i drkati pičku.
Vratili smo se u šator zaspali u jedna doba ja sam se probudio spavo sam odmah iza nje stavio joj ga u pičku i počeo jebati a onda kasnije svšrio sam joj po guzu , prošli su 4 zadnja dana ali ništa se nije dogodilo ali ja i Nikolina smo se dogovorili ima li smo seks čim smo došli s kampovanja kod mene doma .
Jednom smo imali seks ispod tuša a jendom na krevetu najbolje mi je bilo ispod tuša eh kako je samo tu orgijala cjelo je susjedstvo znalo da sam neki veliki jebač več sa toliko godina .
Nisam se više čuo sa njom niti je vidio ali imam njezin broj lako se s njom dogovorit to je ipak mala kurvica i dok ja ovo pišem tko zna koliko nju sada u ovom trenutku guze

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija