Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nimfomanka Anita

Prije nekog vremena sam upoznao Anitu. Radila je u našoj maloj pošti, sa još par kolegica i dva poštara. Imala je 27 godina i dugu crnu kosu. Bila je komad, što bi rekli 'kurac joj je virio iz očiju', mada sam čuo i druge priče, da je sramežljiva i povučena.
Iskreno, ovo drugo sam teško povjerovao, jer kad sam ju upoznao bila je jako vesela i razgovorljiva. Naginjala se nad onaj pult, pa se lijepo moglo vidjeti u razrez između njenih ogromnih sisa, dok su njene zelene oči šarale po mom licu.. i ne samo njemu. Brzo smo se upoznali, a mislim da je njoj bilo malo dosadno na poslu sa onim starijim kolegicama i kolegama, iako je uvijek bilo zabavno na pošti. Oni stariji kolege su uvijek imali nekakve dvosmislene upadice, a pouzdano sam znao da praše nekoliko žena po mjestu i okolici. Uglavnom same, udovice, te poneku kućanicu dok su muževi bili na poslu. Ja nisam imao tih problema u mjestu, jer sam imao neku vezu na daljinu, ali ni sam nisam bio previše siguran u nju pošto je Tatjana uvijek imala nekog posla, pa se nije stizala javljati.

I tako sam ja nastavio nekakvo flertovanje sa Anitom. Bila je zabavna i sa dobrim osjećajem za humor i sarkazam, pa smo se sve više i više družili i nakon posla. U biti nakon dva mjeseca nalaženja na kavama i po kafićima imao sam onaj osjećaj da smo postali dobri prijatelji, a to je značilo da od seksa neće biti ništa. Međutim, Anita je bila ta koja me je razuvjerila.

Jedan dan smo isto tako sjedili na kavi na jednoj od terasa brojnih kafića u našem gradu, a koliko ih je bilo činilo mi se da samo to ide u gospodarstvu. Pričali smo o svemu i svačemu zafrkavajući se na svačiji račun, a onda nakon jednog perioda tišine je rekla:

- Dobro Dado, kad više misliš prijeći na stvar?
- Kakvu stvar? -gledao sam ju zbunjeno, jer stvarno nisam znao na šta misli.
- Pa da me pitaš za sex? ! ? -sad me gledala i smješkala se uživajući valjda u mom izrazu lica.
- Ovaj.. od kud ti to? ! ? -sad sam i ja upitao još uvijek malo zbunjen.
- Ma daj.. pa svaki put me skidaš očima.. -rekla je zastavši malo i dodavši nježno- .. baš kao i ja tebe..
- Ti to ozbiljno? -ja sam izgleda bio još uvijek u onom friendly modu, pa nisam reagirao, a izglada da je Anita bila poduzetnija jer je ustala.
- Hajde, plati ovo, pa idemo do mene.. -rekla je i otišla do auta, a ja sam otišao platiti piće.

Ubrzo smo bili kod nje u stanu, te me odmah odvukla u spavaću sobu. Nisam se ni snašao, a hlače su mi bile uz gležnjeve i sad je skidala moje gaće, pa mi je još uvijek opušteni kurac ispao van, a ona se klekla ispred mene i uskoro mi je drkala kurac i cuclala glavić, pa se kurac uskoro protegnuo u punoj dužini i širini koja baš i nije bila mala, jer sam sa svoja 24 centimetra imao šta za ponuditi. Mada sam malo teže svršavao. Anita se zadovoljno nasmijala, pa rekla:

- Ipak sam dobro čula i procjenila.. -zatim je ustala i skinula sve sa sebe, pa sam ugledao njene velike sise sa tvrdim i tamnim bradavicama, te obrijanu picu sa samo jednom tankom trakom crnih dlačica.

Zatim je sjela na krevet i privukla me k sebi, a onda smjestila moj kurac između svojih toplih sisa i sad mi ga je tako drkala, a onda sam ju zaustavio, pa sam se sad ja zabijao sam između njih dok je ona pridržavala moj kurac svojim sisama. Jebao sam ju između sisa, a ona je spustila jezik i moj bi glavić uvijek završio na njemu. Trajalo je to par minuta, a onda se legla i povukla je i mene na krevet, a onda me opkoračila i sad smo bili u pozi 69, te sam sada lizao njenu picu koja je već bila vlažna. Jezikom sam širio rupicu i gurao ga unutra, dok je ona gutala moj kurac, ali jedva do pola, mada se trudila da ga cijelog proguta. Jezik sam zatim prebacio na njen klit, a u rupicu sam gurnuo prste i sad sam ju jebao sa dva prsta dok je ona prigušeno stenjala sa mojim kurcem zabijenim u njeno grlo. Ubrzo se digla sa mene i okrenula se prema meni i polako se nasjela na moj kurac, te se polako počela spuštati niz njega. Bila je nevjerojatno uska za jednu radodajku kako su je zvali. Osjećao sam svaki djelić njene pice dok se spuštala niz moj kurac, a par puta se odizala i spuštala dok se nije potpuno nasadila na njega. Zatim je malo zastala dok se nije namjestila kako joj je pasalo, a onda se malo nagnula prema meni, pa sam uhvatio rukama one njene ogromne sise i počeo joj trljati bradavice, dok se ona počela nabijati na moj kurac. Bila je sve glasnija i glasnija u stenjanju i jecanju, a nedugo zatim je počela svršavati. Tresla se na meni dok je iz njene pice obilno curilo, a onda sam i ja otpustio kočnice i počeo svršavati u nju. Tek sam se kasnije sjetio da to nije bila baš pametna ideja, ali se Anita nije bunila, dapače.

Skinula se sa mog kurca, te ga počela ljubiti i lizati kako bi ostao stajati, a onda mi okrenula guzu i rekla da joj ga nabijem do jaja i da ju samo jebem. Ustao sam i kleknuo iza nje, pa sam ga polako ugurao u njenu picu, te ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom. Stenjala je i jaukala, a onda i samo mumljala zabivši glavu u jastuk, dok sam joj ja širio picu svojim kurcem. Jaja su lupkala po njenoj pici, dok je njena lijepa guza lupkala po mom trbuhu. Nakon nekog vremena više nije mogla biti u tom položaju, pa se ispružila na krevetu, a ja sam se nagnuo nad nju, vratio kurac u njenu picu i nastavio ju jebati. Sad mi je bilo još i lakše, pa sam ju jebao žestoko, a ona je samo stenjala dok nije uz vrisak svršila, a ja sam malo usporio, ali ga nisam vadio, već sam ju nastavio jebati čim se smirila.
Još smo jednom promjenili pozu, a sad je ležala na leđima dok sam joj držao noge u zraku i zabijao joj ga do jaja u picu. Stenjala je glasno, a sve oko pice je bilo mokro, dok je moj kurac ulazio i izlazio kao klip na motoru. Uskoro sam osjetio da mi dolazi i počeo sam ponovo svršavati u njenu picu. S obzirom da nisam imao baš običaj da si ga izdrkam opet je bilo obilno moje svršavanje i opet sam ju napunio do vrha.

Nakon toga smo malo odmorili i osvježili se pod tušem, te pojeli onako goli, pa se vratili u krevet. Jebali smo se cijelu noć, te smo pred jutro zaspali, a ja sam ustao već oko šest jer sam morao ići raditi dok je Anita ostala spavati. Kasnije mi se javila, pa smo se od tada počeli nalaziti svaki drugi dan i jebali bi se do iznemoglosti. Stvarno je mogla puno izdržati, a ja sam gubio pomalo korak sa njom. Iscijedila me je kao limun, pa su mi jaja bila lagana, a kurac vječito crven od napora. Međutim, meni je odgovarao seks sa njom, pa sam i Tatjanu odjebao, a mislim da joj je laknulo to, jer sam sumnjao da već ima nekoga, ali nije znala šta i kako mi reći.

Sad sam sa Anitom već osam mjeseci i sad čekamo prvo dijete, jer eto, nismo pazili, ali se ne žalim na to, već mi je jako drago zbog toga. Svadbu za sad ne planiramo, ali imamo vremena, a i ovako nam je dobro.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija