Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nimfomanka u novoj kolegici

Došla je nova radnica u našu firmu. Vitka brineta sa nevelikim sisama i lijepom guzom. Od kolegica iz firme koje su već razgovarale sa njom saznao sam da ima sinćića starog godinu i dva mjeseca i da joj je ovo prvi posao od kako je otišla na porodiljni, a firma u kojoj je prije radila otišla u stečaj. Ima 29 godina i zove se Iva.

Kolegice su me odmah počele zafrkavati da ovaj put moja nabacivanja neće raditi, jer je mala friško udata i znači da je još zaljubljena. Doduše, bila je istina da sam se nabacivao kolegicama, a sa nekima od njih sam izmjenio i nekoliko sati rastezanja u mom autu, a i u uredu. Na obostrano zadovoljstvo, naravno. Čak bi mi i sad neke znale doći kad bi imale loš dan kod kuće, pa bi mi sjele u krilo, nakon što bi zaključale vrata kancelarije, naravno. Nakon toga bi im pročistio picine kanale svojom podebljom četkom koja je imala veliku kuglu na vrhu. Kolegice su obožavale moju kurčinu i mislim da su sve znale između sebe da ih sve jebem, a opet nisu radile nikakvu dramu oko toga. Ja sam nakon prvog propalog braka rekao da se više neću ženiti, jer je moja bivša bila kučka nad kučkama i dobrano me očistila, ali sam uspio zadržati stan i auto, pošto je to bilo moje i prije braka. Ovako je ona dobila klince i pozamašne iznose alimentacije. Doduše, ja sam sam napravio račun za klince koji ona nije mogla kontrolirati, pa su svi uplaćivali za njihove rođendane, a ja i mjesečno, na taj račun. Normalno da je popizdila zbog toga, ali sam joj otvoreno rekao da znam na šta troši novac od alimentacije i da je prava kučka. Od tada razgovaramo samo službeno.

A ja sam našao zabavu sa svojim kolegicama kojima bi povremeno zatrebao kurac i barem bi jednom mjesečno svaku pojebao. Bilo je samo njih pet, pa nije bilo prezahtjevno. Ali sad se pojavio novi izazov. Bila je mlađa od mene 6 godina, ali sam imao osjećaj da ne bi trebao biti problem zavući joj se među noge. A i to što je mlada mama me posebno rajcalo. Ove sve kolegice su bile starije od mene 5 i više godina, pa mi je Iva bila posebna, jer je bila mlađa od mene. Samo, kako to napraviti?

Trebalo mi je dobrih mjesec dana da se nas dvoje napokon nađemo na istoj valnoj dužini. Radili smo neke kalkulacije i par stavki nije štimalo, pa sam kao jedini muški otišao iz kavalijerstva u skladište da provjerim sa dečkima tamo neke stavke. Nakon skoro pola sata sam se vratio u ured i vidio samo Ivu u uredu:

- Di su sve nestale? -upitao sam malo sumnjičavo.
- Otišle su na marendu, a meni se nije dalo ići pa sam ostala.. -rekla je Iva podižući pogled i smješkajući se, a ja sam pogledao na sat i shvatio koliko je već sati, pa sam samo kimnuo glavom.
- No da, ni meni se nešto ne jede, ali bi mogli popiti kavu.. -rekao sam i krenuo prema vratima, a Iva se brzo ustala od svog stola.
- Čekaj! Ja ću.. kuham bolju kavu.. -rekla je i namignula mi, te odšetala iz ureda zategnuta u neku suknju iznad koljena i bijelu skoro pa providnu bluzu, a ja sam sjeo za svoj stol smješkajući se.

Ubrzo se vratila i stavila tacnu sa kavama na moj stol, pa otišla do vrata, lagano ih zaključala i dovukla svoju stolicu do mog stola, pa sam ja prestao sa radom i gledao ju šta radi. Kad je sjela i ona kratka suknja se još podigla vidio sam rub njenih najlonki koje su u biti bile one samostojeće čarape, pa sam osjetio kako mi se kurčina budi. Srknula je kavu i pogledala me, te mi stavila ruku na nogu i počela lagano ići njom od koljena do butine i natrag svaki put dižući ju više prema mojim preponama. Od njenog dodira mi je kurac počeo bubriti i uskoro se lijepo vidio ocrtan preko hlača, a ona ga je pogledala i nasmješila se, pa tiho rekla:

- Vrijeme je da vidim da li su priče istinite.. -rekavši to krenula je rukom preko mog kurca do šlica i počela mi otkopčavati hlače.

Ja sam bio potpuno miran, ako ne računam svoj kurac, srce koje je lupalo kao na maratonu i suha usta kao da sam u pustinji. Gledao sam ju kako znalački otkopčava moj remen, hlače i odmiče bokserice, a onda je moj kurac bio vani. Još nije potpuno bio tvrd, ali se Iva oduševila onim što je vidjela. Polako ga je primila sa obje ruke i počela ga lagano drkati, a onda me pogledala u oči i spustila se glavom u moje krilo i glavić, baš kao i dobar dio kurca su nestali između njenih usana. Čulo se kako jezikom oblizuje glavić, slini ga i opet guta, a ja sam na glaviću osjećao njeno grlo i korijen jezika. Zatim se ustala sa stolice ne vadeći kurac iz usta, pa si je zadigla suknju iznad bokova i njene gole butine sa guzovima razdjeljenim plavim tangicama su bljesnuli ispred mene. Krenuo sam joj milovati guzove i noge, pa do njenih gaćica koje su na moje iznenađenje bile potpuno mokre. Samo se primakla kad sam joj prešao preko pice prstima, a onda se odmakla od mene i došla malo do zraka dok joj je još malo sline od pušenja mog kurca ostalo na bradi. Privukao sam ju između sebe i stola, te odmaknuo tipkovnicu kompa sa stola i posjeo ju na stol, te joj raširio noge. Odmaknuo sam joj gaćice i ugledao rozu mokru picu koja je bila potpuno izbrijana, i to svježe. Zabio sam jezik između njenih usmina i počeo joj lizati prilično slatku picu. Oslonila se rukama na stol dok su joj noge bile na mojim ramenima. Lizao sam ju dobrih pet minuta dok nije svršila i zalila mi bradu i stol svojim sokovima, a onda je zastenjala da joj ga zabijem, pa sam se uspravio i namjestio glavić na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo. Ušao joj je odmah do pola, a ona je glasno uzdahnula. Primio sam joj noge i počeo ju jebati sa takvim guštom da smo se potpuno zaboravili, te sam nakon nešto manje od desetak minuta počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom, zabivši joj pritom kurac skroz do jaja u picu, a ona je samo zakolutala očima svršavajući po drugi put. Ostao sam sa kurcem u njoj dok me ona privukla i ljubila, a onda smo se napokon razdvojili, pa je ona sa papirnatim ručnikom obrisala sebi picu i spustila suknju dok sam ja obrisao svoj kurac i spremio ga u bokserice. Brzo smo pospremili moj stol i ona je odnijela kavu za svoj stol, te odvukla svoju stolicu, a onda mi prišla i šapnula:

- Ovo je bilo fenomenalno, a ja se nadam da možeš ovako svaki dan, jer ja moram dobiti kurac svaki dan .. -poljubila me i otišla otključati vrata.

Poslije sam shvatio da je nimfomanka i da ne može bez seksa, a muž joj je radio vani i dolazio je svaka dva mjeseca po petnaestak dana, da bi ga iscijedila u tih petnaestak dana, a onda se jadan oporavljao na poslu. Meni nije bio problem puniti Ivinu picu svaki dan, a kasnije i guzu, jer joj je trebalo malo da se navikne na moju kurčinu, pa smo u njene plodne dane primjenjivali analni seks, a kako je to izgledalo pisat ću vam drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija