Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nimfomanka u novoj kolegici 2

Kao što sam već govorio sa Ivom sam se počeo seksati sve intenzivnije i nije bilo više dana da se ne pojebemo barem jednom, a ponekad i po dva puta. Sa seksa u uredu, koji smo sve teže uspijevali prikrivati, smo prešli na seks u autu nakon posla. A onda sam predložio da se prebacimo kod mene u stan. Ispočetka joj je to bilo malo problematično, jer je ipak ona udata žena i majka, ali je njena potreba za seksom i tvrdim muškim kurcem u njenoj pici prevladala, pa je pristala.

Tako smo došli i do analnog seksa. Naime, nekako sa prvim seksom su joj se pojavili plodni dani, a ona nije htjela koristiti pilule, baš kao što joj se nije sviđalo da ja stavljam kondom. Imala je nekakvu averziju prema tome, te sam joj nakon dobrog pušenja kurca i svršavanja u njena usta i po sisama, predložio analni seks. Nećkala se, jer je jednom probala sa mužem, ali je bio o bezuspješan pokušaj, pa su odustali od toga. Sada se dvoumila iz potpuno drugih razloga, naime, smatrala je da joj je moj kurac prevelik za njen šupak, te se bojala da ju ne rasturim. Bilo mi je to smješno, a i njoj, pa smo tome pristupili oprezno i polako.

Drugi dan kod mene sam ju polako skinuo i polegao na trbuh, te sam joj ljubio i lizao guzu, posebno šupčić i jezikom ju jebao u njega. Uzdisala je zadovoljno, a ja sam znao da sve mora ići polako, jer sam imao dosta iskustva sa analnim seksom, pogotovo sa kolegicom Brankom koja ga je naprosto obožavala, a jebati nju u šupak ili picu je bilo isto. Oboje razrađeno kao njemački autoban, samo bi kurac nestao između njenih velikih guzova i ne bih ga vidio dok ne bi svršio u njen šupak. Ovo je bilo drugačije. Iva je imala čvrstu guzu i bio ju je gušt lizati i ljubiti, a dok sam joj lizao šupak ubacio sam joj dva prsta u picu i lagano ju jebao njima i trljao joj klitoris. To ju je dodatno opustilo, pa sam otišao u kupaonicu i donio tubicu vazelina i rekao joj:

- Sad se potpuno opusti.. -gledala me preko ramena i nasmješila se.
- Valjda znaš šta radiš.. -rekla je, a ja sam ju poljubio i tiho joj šapnuo.
- Samo ti uživaj..

Iscijedio sam malo vazelina na njen šupčić i počeo ga lagano utrljavati prstom oko rupice, da i onda krenuo prv jednim prstom u njega i dobro namazao unutarnji dio njenog šupka. Lagano je uzdahnula i samo je rukama raširila svoje guzove kako bi mi olakšala. Nakon toga sam ugurao još jedan prst unutra dodavši još malo vazelina. Lagano je zajecala, ali se odmah začulo i dahtanje od uzbuđenja. Sad sam joj sa dva prsta lagano širio otvor na guzi i lagano vrtio prste u njenom šupku. Stenjala je sve glasnije, a ja sam polako izvukao prste iz njenog šupka i iscijedio si na ruku malo vazelina i njime namazao već dobrano tvrdi kurac, naročito po glaviću. Zatim sam se popeo na koljenima između njenih raširenih nogu i namjestio glavić na ulaz u njenu guzu, pa ga pridržavajući ga jednom rukom, a drugom sam se oslonio na krevet ispod nje i polako ga počeo gurati. Nije odmah ušao iz prve, ali iz treće je glavić ušao i ona je samo prostenjala glasno, a ja sam malo zastao dok mi nije dala znak da nastavim, pa sam polako krenuo sa uguravanjem. Bilo je jako usko i u usporedbi da Brankinim šupkom prava avantura. Nakon par uboda u njenu guzu ušao sam do pola i osjetio otpor, pa sam sad počeo lagano sa zabijanjem. Iva je dahtala i stenjala ispod mene, a kad bih ponekad bio malo žustriji samo bi zacvilila i zastenjala, a ja bi zastao i polako nastavio. Imala je fenomenalno usku guzu i nije trebalo dugo da svršim i počnem ju puniti, pa je uskoro sperma išla uz moj kurac van. Ostao sam još malo sa kurcem u njenoj guzi i onda ga polako izvadio. Guza joj je bila sva sjajna od vazelina i moje sperme, a ispod raširenog šupka je bila sjajna i mokra pica iz koje je polako cijedilo. Još nije svršila, ali nije bila ni daleko, pa sam ustao otišao do kupaonice i oprao kurac od vazelina i sperme, pa se vratio u sobu i rekao joj da mi ga puši digne.

Prihvatila se posla i uz drkanje i pušenje ubrzo je bio ponovo tvrd i spreman, pa sam ju okrenuo na leđa i raširio joj noge, da bi joj ga zabio u picu. Zastenjala je i zabila mi nokte u ramena, pa me privukla na sebe i prošaptala na uho:

- Pazi da ne svršiš u mene.. -ja sam ju poljubio i rekao.
- Ne brini, samo da tebe dovedem do vrhunca..

Počeo sam se zabijati u nju svom snagom, a ona je samo stenjala, širila noge kako bi joj ušao čim dublje i zabijala mi nokte u leđa potičući me da ju jebem jače i žešće. Jebao sam ju tako jako da mi je i znoj počeo teći niz leđa, a ona je disala i stenjala sve jače i brže da bi uskoro vrisnula i stila me nogama dok joj je iz pice šibalo u mlazu kraj mog kurca koji je bio zabijen do kraja u njenu picu. Stisla me jako u zagrljaj i tresla se uz lagani jecaj, a onda mi prošaputala:

- Hvala ti.. . ovo je bilo ludo..

Još smo se neko vrijeme ljubili, a onda je morala kući. Naredna tri dana smo prakticirali analni seks, a ona je donijela sa sobom i vibrator koji joj je rasturao picu dok sam joj ja rasturao guzu. Već dugo nije imala takve orgazme, a kad su joj prošli plodni dani vibrator i kurac su zamijenili mjesta, pa sam joj opet punio picu spermom dok joj je vibrator rasturao guzu. Nastavili smo naše avanture i dalje dok mi jednog dana nije rekla da je ponovo trudna, ali sad nije bila sigurna da li je moje ili od supruga koji se bio u međuvremenu vratio, pa se nekako jebala sa obojicom istovremano. Malo smo prekinuli naš odnos i sad sa nestrpljenjem očekujem rođenje curice, pa da vidim da li je moje ili nije moje. Ispričat ću vam kako je to prošlo drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija