Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NJENE PRIJATELJICE

Matija je muškarac u srednjim 30-ima u braku je već nekoliko godina, po zanimanju je programer, ima svoju malu privatnu firmu za održavanje web stranica. On je jedan od onih kompjutorskih geekova koji su radije surfali po internetu baveći se raznim programima i kojeg su svi u školi maltretirali. jedini sex koji je imao miš, tipkovnica i desna ruka surfajući po raznim porno stranicama. Prijatelja baš i nije imao osim na internetu, a kamo li cura. Matija je bio djevac do svoje 28 godine dok nije oženio Valeriju kolegicu iz srednje škole koja je slovila za najveću kurvetinu koju su jebali svi u školi i navodno neki profesori pa sve do priča da ju je jebalo pola grada. Što se na kraju ispostavilo da to baš nije tako, bila je iskusna to je istina, ali ju je pratila reputacija drolje i lake žene.

Nju i njega to nije puno brinulo, a pogotovo Matiju koji je znao istinu i kako je bila iskusna vjerovao je kako neće požaliti i još će ga nečemu naučiti, a on će usput moći probati ono što je vidio na internetu. Prijatelji i prijateljice ponajviše prijateljice njegove žene ujedno su bili i njegovi prijatelji koje je upoznao preko nje. Pogotovo njene dvije prijateljice Sanju i Bojanu žene njegovih godina tako da je htio ne htio morao biti u dobrom odnosu. Sanja je bila udana, a Bojana rastavljena imale su zajedničku crtu osim što su bile poprilično zgodne bile su otvorene spremne na zajebanciju te su se znale provokativno oblačiti, a pogotovo Bojana što Matiji nije bilo baš lako za gledati. Njih tri su zapravo bile kao one tri iz serije "sex i grad" samo bez one četvrte Charlotte s tim da je Bojana približno slična Shamanthi pritom ne misleći izgledom.

Matija je znao da su njih tri često pričale o svemu i svačemu, a kasnije je to osjetio i doživio. Sanja je inače imala rođendan 23. 12 pa po nekoj tradiciji prilikom dočeka nove godine Sanja je znala proslaviti i rođendan. kako zbog pandemije u većini mjesta nije bilo organiziranog dočeka Nove godine, a preveliki rizik bio je odlazak u neke zatvorene prostore Sanja je odlučila da doček Nove godine kao i proslavu njenog rođendana organizira kod sebe u stanu. To je trebala biti mala privatna zabava na kojoj su trebali biti Matija i Valerija, Sanja i njen muž te Bojana. međutim ispostavilo se je da Sanjin muž neće moći doći zbog situacije koja je svima znana tako da je Valerija rekla Matiji kako bi morao otići kod Sanje jer joj je za neke poslove trebala muška ruka. Mrmljajući sebi nešto u bradu Matija se spremio i krenuo prema Sanji dok je Valerija rekla kako će ona doći kasnije kada se spremi.

Kada je Matija stigao u Sanjin stan nije očekivao da će tamo zateći i Bojanu kao ni da će ih obje zateći odjevene u sexy provokativnom izdanju. Vidjevši ih takve Matija nije mogao skloniti pogled sa njih, a njih dvije su to primijetile pa su počele da malo provociraju Matiju. Odmah su ga počele navlačiti, prcati ga nisu baš imale bujna tijela, ali su bile slatke i sexy pogotovo tako sređene. Matiji nije preostalo drugo nego da prihvati njihovu igru pa se i on počeo opuštati, ali ta njihova igra polako je počela prelaziti granice. Trenutak kasnije Matija se našao na trosjedu, a njih dvije su već razgolitile gornji dio tijela i spustile se na trosjed svaka sa jedne strane. Matija nije mogao vjerovati što mu rade najbolje prijateljice njegove žene.
Svaka je uhvatila po jednu Matijinu ruku pa ih položile na svoje sise i milovale se njima.

Matija je bio toliko uzbuđen da više nije mario za posljedice nego im se samo prepustio. Sanja i Bojana su se približile jedna drugoj pa se počele ljubiti i maziti se rukama. Matiju je to toliko napalilo i ukrutilo njegov kurac da je imao osjećaj da će mu proparati hlače. Njih dvije su se i dalje lagano ljubile i milovale sise jedna drugoj pa ih lizati jedna drugoj. Matija više nije htio čekati pa im se pridružio. Počeo je da im lagano zavlači ruke ispod haljinica počevši da im miluje oble guze, osjetio je kako su obje bez gaćica što ga je samo još više uzbudilo pa je počeo da se sve više približava njihovim pičkicama. Dotaknuo im je pičkice vrhovima prstiju osjetivši da su pomalo već bile vlažne malo im ih je milovao pa svakoj gurnuo po prst. Tiho su uzdahnule pa počele stenjati kad ih je lagano počeo jebati.

nakon nekoliko minuta svo troje su bili goli, Sanja je Matiju polegla na leđa te su se počeli žvaliti, a Bojana se spustila i počela pušiti dobro ukrućeni kurac, počela je da mu ga sisa gutajući mu ga skroz do jaja dok je jednom rukom drkala svoju pičku, a drugom drkala Sanji. Zatim se Sanja popela i prekoračila Matiju preko glave i sjela pičkom na njegovo lice, Matija je počeo da liže slatku i obrijanu pičkicu, a Bojana je i dalje strasno pušila njegov kurac. Nakon što mu ga je Bojana dobro popušila namjestila se iznad njegovog glavića i spustila se naglo na njegov kurac. Bojana se žestoko počela nabijati na kurac, obje su glasno počele da stenju i uzdišu, a pogotovo Sanja koja je polako dolazila do vrhunca sve je jače stiskala svoje noge trljajući se o Matijin jezik, a onda uz podosta jaki krik počela svršavati po njegovom licu.

Nakon što je Sanja vršila rekla je Bojani da se zamjene jer je žarko željela probati njegov kurac, zamijenile su mjesta i sada je Sanja jahala na njegovom kurcu. Bojana prije nego je sjela na Matijino lice jezikom je skupila sve ono što je iscijedilo iz Sanjine pičke po njegovom licu. Sanja je žestoko skakala po njegovom kurcu dok ponovno nije svršila, zatim se skinula sa njegovog kurca rekavši im neka oni nastave jer ona mora provjeriti pečenku da ne zagori. Sreća da je Sanja svršila jer silinom kojom se nabijala na Matijin kurac skoro je i njega natjerala da svrši, a on to nikako nije htio jer je još htio jebati Bojanu koja mu je bila puno napetija od Sanje. Matija je htio da mu se napetost smiri pa je polegao Bojanu na leđa počevši da je ljubi svuda po tijelu pa sve do njene pičkice koju je počeo oblizivati.

raširio joj je noge i ispod njene trtice postavio jastuk kako bi joj usput mogao da liže i šupak jer je jednom načuo prilikom njihovog razgovora kako Bojana voli da ga prima i u guzu. Kako nije bio siguran pa nije želio forsirati pa je postepeno lizao malo njen šupčić malo njenu pičkicu. kad mu je pritisak u njegovom kurcu vratio u neku normalu ponovno jo0j ga je gurnuo u pičku ovaj put naglo joj ga zabivši do jaja i počeo ju navlačiti na kurac sve jače i brže. U jednom trenutku Bojana ga je zaustavila pa rekla Matiji da joj ga stavi u guzu. Bojana se nastavila na sve četiri prčeći Matiji svoju guzu, Matija je stao iza nje i počeo da joj ga gura, kada joj je ušao do pola rekla mu je da joj ga zabije do kraja te da ju ne štedi i neka joj razvali guzu. Matija je počeo da je jebe iz sve snage, Bojana je počela glasno stenjati i uzdisati bilo je više nego očito kako Bojana uživa u Matejevim naletima kao i on sam jer Valerija nije voljela anal.

Nakon nekoliko vremena ponovno im se pridružila i Sanja koja je prišla Matiji pa ga strasno poljubila te mu počela govoriti i bodriti ga neka Bojani razvali tu guzicu jer da drolja to voli. Sanja se spustila do bojane pa su se njih dvije opet počele ljubiti, a Sanja joj je počela trljati i gurati prste u Bojaninu pičku, a Matija se i dalje svom snagom nabijao u njen šupak.
Matija je počeo osjećati kako mu dolazi kraj, a ubrzo je Bojana glasno počela svršavati te se i Matija počeo prazniti uz krikove u njenu guzu. Kada je izvadio kurac iz njene guze iz nje se počela cijediti njegova sperma koju je Sanja odlučila skupiti pa se poslije prebacila sisati i spermu sa njegovog kurca. Matiji se kurac još nije spustio jer ga je Sanja svojim pušenjem držala napetim. Matija je pitao Sanju želi li ga i ona primiti u guzu, Sanja mu je rekla kako ga još do sad tamo nije primila, ali vidjevši kako je Bojana uživala odlučila je da proba i ona.

kako je njena guza bila nevina, a pritom i uska Matija je počeo lagano da gura kurac u njenu guzu, u početku Sanju je jako boljelo što se moglo vidjeti po njenom licu, ali kako je Matijin kurac sve više prodirao u nju te ju počeo jebati u laganom ritmu bol je polako počela prelaziti u ugodu, a Sanja je počela sve više i više uživati. kada ju je Matija doveo do još jednog orgazma izvadio je kurac iz njene guze i samo se srušio legavši na trosjed. kako je večeras bila rođendanska fešta i doček Nove godine dogovorili su se kako će to neće nikome spominjati i kako će to biti njihova mala tajna te da će se ponašati kako se ništa nije dogodilo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija