Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Njeno prvo lezbejsko iskustvo.

Jednog letnjeg dana, odlučim zbog velike vrućine otići na bazen razhladiti se malo. Odem do kupatila, detaljno se izdepiliram, obučem dvodelni kupaći kostim, donji je bio toliko mali da mi je otkrivao skoro celu guzu, a iz gornjeg dela malo je falilo da mi ispadnu odgromne sise. Preko toga, navučem kratku letnju haljinicu i uputim se. Kad sam stigla iznajmila sam ležajku, smestila se i otišla se kupati. Vraćam se do ležajke, a pored mene se smestila prelepa devojka, imala je crnu dugu kosu, ogromne sise, dupe, preplanulog tena. Uzmem kremu za sunčanje da se namažem i kad sam došla do leđa nisam uspela lepo se namazati. Priđe ona meni i ponudi mi pomoć koju sam prihvatila, naravno. Kad me je počela mazati, osetila sam vrele, nežne prste na svojim leđima što me je uzbudilo. Zahvalila sam joj se i upoznala se sa njom. Zvala se Teodora. Krećem kući, odlazim do auta, kad ono slučajnost.. Kreće i ona, a auto joj parkiran odmah pored mog. Zahvalim joj još jednom i odlučim je pozvati "na kafu", rekoh nemam šta izgubiti. Prihvati ona poziv, ja joj dam svoju adresu i kaže mi da je očekujem u 21h.

Odem brzo kući, pospremim i odem se ja spremati. Istuširam se, operem kosu, isfeniram, našminkam. Obučem bele čipkaste tangice kroz koje mi se cela maca videla, beli čipkasti brus kroz koji su mi ukrućene bradavice pupile. Preko toga navučem kratku belu haljinicu, onako jednostavnu, laku za skidanje, hmm.. Tačno 21h, zvoni neko na vratima. Otvaram, Teodora je. Odmerim je od glave do pete, na sebi je imala kratku crnu haljinicu, kroz koje se provideo crveni brus i imala je crvene cipele na štiklu. Jeza je prošla kroz mene. Pozovem je unutra, odvedem do dnevne sobe, poslužim kafom, zatim pićence da se opustimo malo. Kada smo se onako baš opustile, započele smo temu o seksu. Pričale smo o tome ko koje poze voli, u kojim naviše uživamo, šta nas pali.. Usudila sam se i upitala je da li je nekada isprobala seks sa ženom. Odgovorila mi je da nije, ali bi volela jer je to jako pali u pornićima. Upitam je da li bi htela to samnom da proba i namignem joj. Ostala je zatečena, uplašila sam se da se ne naljuti. Nakon par sekundi samo se nasmejala. Ustala sam, uhvatila je za ruku i odvela do svoje sobe u kojoj je bio ogroman francuski ležaj, taman da isprobamo svašta. Ona sedne, ja donesem lap-top i pustim lezbo porniće. Sela sam pored nje i osetila sam kako je uzdisala što me je napalilo. Rekla sam joj da se opusti, da je jebanje sa ženom ekstra, meni čak bolje nekada nego sa muškom osobom. Upitala sam je da li bi volela da joj radim što rade devojke u porniću, rekla je da bi to naviše želela. Sklonim komp i položim je na krevetu da leži na leđima. Počnem joj polako ljubiti usne što mi je i uzvratila. Sa usana se polako spustim na vrat, rukama joj skidavši haljinicu i brus. Počnem joj obrađivati jezikom bradavice koje su htele da eksplodiraju koliko su tvrde bile. Počela se uvijati i uzdisati "Ahh, too".. Spuštam se na stomak, pa zatim na pičku.

Preko čipkastih, crvenih tangica joj ližem macu, ona jeca. Polako joj skinem tangice, i počnem obrađivati. Jezikom sam pravila kružne porete oko njenog kliktorisa, zatim sam joj gurala jezik u rupicu, sokovi su samo cureli, jedva sam ih pokupila. Kad sam osetila da se bliži vrhuncu, usisam klidžu i počnem sve brže i brže sisati ga pod vakuumom. Svršila je u grčevima, vrišteći. Nisam stala tu, naravno, lizala sam je sve brže i jače dok nije par puta svršila. Kojiko je vrištala, mislim da su nas i komšije u susednom stanu čule. Odmakla sam se, ona je ustala, stavila me da legnem na stomak, ona preko mene, počela mi drkati picu. Bila sam sve vlažnija i napaljenija. Zubima mi je skinula haljinicu, brus i tange, okrenula me prema sebi i lizala me celu, od usana, jezika, bradavica, do pičke. Sisala mi je klidžu, svršavala sam i samo joj nabijala glavu na moju pičku, nisam htela da prestane. Podigla sam je, raširila svoje noge, između kojih je ona legla, i počele smo trljati macu o macu, bilo je divno. Pomerila sam je, ustala, donela vibrator, objašila je, a vibrator stavila između moje i njene pičke. Svršavale smo obe u grčevima, više puta za redom, dok se nismo umorile. Legle smo jedna pored druge i upitala sam je da li joj je bilo lepo, rekla je da je njoj ovo bilo najlepše jebačko iskustvo u životu i da neće da prestane. Kad smo se malo odmorile, odlučile smo otići istuširati se, što se naravno nije završilo samo tuširanjem. Otišle smo gole u kupatilo, ona je stala ispred ogledala, ja sam je sa leđa obgrilila, desnu ruku spustila na macu i počela praviti kružne pokrete. Uzdisala je, tako smo otišle do tuš kabine, pustile vruću vodu i počele sve ponavljati. Ona je samo govorila "Too, maco, nemoj prestajati, želim te, želim tvoj jezik na pičku". Sve se opet desilo. Ali o tome ćemo u drugom delu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija