Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Njih dvije

Ocjena: 2.3

Prošlog ljeta sam upoznao njih dvije, u detalje, Lorenu i Irenu. Radile su u istom kampu kao i ja, samo ne za istu firmu, i ne isti posao. Bile se čudan par. Lorena cura od 195 cm visine i malo krupnije građe, a Irena niska, oko 170 cm i vitka. Baš onako, slatka. Lorena iz Karlovca, slavonskih korijena, a Irena iz Slavonskoga Broda. Irena brineta, a Lorena plavuša. Ali obje pohotne za izluditi.

Dolazile su svaki dan na klopu u restoran gdje sam ja radio i tako se malo po malo upoznali. Toliko da smo nakon mjesec dana prvi put se dogovorili za izlazak. Ja sam bio sa autom, pa sam ih pokupio tu večer oko pola 7 i otišli smo do obližnjeg grada. Ništa posebno u planu nismo imali, pa smo brzinski povečerali nekakve hamburgere uz Lorenin komentar da bar sad svi smrdimo po luku, pa kako god bude. Nisam odmah skužio iako sam vidio da se Irena skoro zagrcnula i laktom munula Lorenu pod rebra. Nisam tada znao da su sve isplanirale.

Nakon toga smo završili u nekom kafiću i popilo se dosta, čak sam u jednom trenu malo stao zato jer sam vozio, ali su me nagovorile. U jednom trenutku je Irenina ruka završila ispod stola i uz butinu mi mazila i kurac preko hlača. Bilo mi je smiješno to, pa sam se samo kesio kao blesav, a onda se Lorena primila druge noge i njihove ruke su se smjenjivale na mojim jajima i kurcu, pa je uskoro postalo nepodnošljivo nspeto u gaćama kod mene, na što ssm im skrenuo pažnju, te su obje preostale, ali je Irena rekla da će platiti i da idemo do mene.

Uskoro smo bili u vožnji, a njih dvije su sjele otraga i uskoro sam imao erotski show iza sebe. Jedna drugoj su trljale pičke preko gaćica i malo se ljubile uz konstantno opominjanje mene da gledam naprijed kud vozim. Ubrzo smo bili kod mene u mom unajmljenom stanu i čim su ušle počele su me skidati. Iako sam visok 190 ipak se nisam opirao Loreni i Ireni, te sam ubrzo bio potpuno gol. Irena se klekla i moj se kurac našao u njenim ustima, pa je započela sa strastvenim pušenje, a Lorena me zažvalila i stavila mi ruku na svoju iznenađujuće tvrdu sisu. Mijesio sam kao lud njenu sisu ispod ljetne haljine, a grudnjaka nije bilo, mora da je ostao u autu. Žvalili smo se dok je Irena obrađivala moj kurac i to tako dobro da ssm nakon svega par minuta počeo špricati u njena usta. Nije gutala, već mi je pustila kurac i sad se ona žvalila sa Lorenom. Gledao sam ih opčinjena, a alkohol je lagano isparavao iz moje glave.

Zatim su se skinula i ugledao sam predivno Irenino tijelo, a ni Lorenino nije bilo manje uzbudljivije. Zatim smo otišli u krevet, te se Irena posjela svojom mokrom pičkom na moje lice, a Lorena mi je malo drkala i pušila kurac, te se onda pičkom nabila na njega. Ni jedna ni druga nisu mirovale, već ssm doživio pravi stampedo. Osjećao sam Loreninu težinu na svojim preponama dok se nabijala na moj tvrdi kurac, a Irenina mokra pička je puštala po mom licu i jeziku vlažan trag. Uskoro je svršila po meni dok se Lorena nabijala sve brže i brže, a onda uz glasan jecaj i uzdahe svršila i doslovno mi zalila prepone i jaja svojim sokovima, kao da me netko polio vodom. Obje su ustale, a mojih 23 centimetra je stajalo sjajno i tvrdo kao kamen, pa sam brzo ustao i smjestio Irenu među Lorenine raširene noge kako bi joj lizala pičku, a ja sam naprčio Irenu i zabio joj ga do jaja u mokru pičku. Zastenjala je glasno nabivši glavu u Loreninu pičku, te ju počela strasno lizati, dok sam ju držao za bokove i zabrijao joj ga sve jače. Trajalo je to nekih desetak minuta i čim sam osjetio da mi dolazi izvukao sam ga i došao do Lorenine pičke i počeo svršavati po njoj i njenom trbuhu dok je Irena sve to lizala sa nje.

Zsvalili smo se na krevetu sve troje, ali samo za kratko. Nastavak je bio žestok i još dva puta sam svršio, svakoj u pičku, a ujutro su me probudile pušenjem kurca, pa smo bacili još jedan brzinski seks. Do kraja ljeta sam upoznao svaki milimetar njihovih tijela, a tijekom zime sam bio par puta kod Lorene i kod Irene, ali svaki put udvoje. I svaki put je bilo super.

Jedva čekam ovo ljeto da nastavimo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija