Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Njih dvije iz ureda

Imam 41 godinu, od toga 12 u braku i sa dvoje djece. Redovan sex i ne mogu se požaliti na život općenito. Ali jedan dan dobio sam i više seksa nego što bi mogao podnijeti.

Dakle, radim u jednoj firmi koja ima dvadesetak zaposlenih, a među njima samo nas pet muških. Direktor, ja, jedan informatičar i dvojica terenaca. Ja sam radio u uredu sa tri žene. Doduše, samo su dvije bile udate, a jedna još cura koja nikako da se uda, mada je već duže bila u vezi. Jedna kolegica je bila starija od mene tri godine, a druge dvije su bile vršnjakinje, obje po 32 godine i školske kolegice.
Marija je bila udata, pardon, friško rastavljena, sa jednim klincem i bogovskim tijelom. Vitka, sise trojka, čvrsto dupe i crvena kosa. Dok je Kristina bila plava, sise četvorka i malo šire dupe, te jače noge. Bile su zgodne i sexy, ali je nikada nisam ništa pokušavao sa njima, a ni sa starijom, Dunjom, koja je bila nekako i najzgodnija u licu, dok je ostatak tijela bio punašan. Barem ne do toga dana.

Bilo je ljeto, vruće, čak i sparno, Dunja je bila na godišnjem, ja sam se prebacivao sa telefona na mobitel i drndao po računalu, dok su se Marija i Kristina nekako dosađivala, pa su teme razgovora bile sve gore, dok nisu došle do teme muških alatki. Nisam mogao da ih ne čujem, a onda sam čuo Mariju:

- Ufff.. . sad bi mi trebao jedan poveći -pogledao sam ih i vidio da Marija drži ono prozirno kratko ravnalo od 30 cm, Kristina se nadovezala..
- Baš, i onaj moj je ispod 19
- Da, ni moj bivši nije bio baš nešto -nastavila je Marija.

Zatim sam vidio da gledaju prema meni, ali sam se pravio da radim, dok su njih dvije nezadovoljne nastavile dalje. Zatim sam trebao odnijeti papire kod diše, a prije nego sam krenuo došla mi je ideja da bi mogao malo doliti ulja na vatru. Ponosan sam na svoju mrcinu u gaćama, koju moja žena obožava, a sad sam htio pustiti njih dvije da pate, pa sam uzeo isto onakvo ravnalo, te na oznaci 23 stavio crtu flomasterom uz oznaku za dužinu, a na 7, 5 oznaku promjera, pa dodao ravnalo Mariji i krenuo van ureda sa papirima. Vidio sam kako gledaju u ravnalo, pa u mene i samo sam namignuo i izašao van.
Vratio sam se nakon skoro pola sata kod direktora i dobre šalice kave, te ušao u ured gdje je bila samo Marija i koja me gledala kao jastreb, doduše moje međunožje, a onda je ušla Kristina i čuo sam kako se vrata zatvaraju i zaključavaju, da bi onda obje prišle mom stolu i Kristina je promuklo rekla:

- Hajde, vadi ga na vidjelo..
- Brzo, mi tražimo dokaze za tvrdnje -Marija me gledala praktički pohotno.

Pogledao sam ih, uzdahnuo, nasmiješio se jer je sve mirisalo na sex, pa ustao i otkopčao hlače i pustio ih da padnu do koljena. Kako me ovo malo rajcalo tako mi je kurac bio u nekakvom polukrutom stanju, pa kad sam povukao bokserice na niže, vidio se lijep primjerak kurca. Njih dvije su gledale otvorenih usta, a kad me Marija pogledala znao sam što želi, pa sam samo kimnuo i u sljedećem trenutku su dvije nježne ženske ruke bile na mom kurcu koji je odmah počeo pokazivati znakove života, te je počeo rasti, a ja sam sad osjećao četiri ženske ruke na njemu i jajima. Uskoro je bio dignut do kraja, a one su uzdahnule i ja sam osjetio njihove usne i jezike na svom kurcu. Prvo na glaviću, a onda po cijeloj dužini kurca, te na jajima. Dvostruko pušenje, di ćeš bolji dan. Iako nisam već deset dana ništa jebao, jer je žena bila sa klincima na moru kod starci, a ja sam čekao svoj godišnji, tako da je u jajima bilo dosta toga, ali mi je trebalo skoro petnaest minuta da svršim. Spojile su glave, otvorile usta i ja sam se praznio u njih, doduše završilo je malo i po njihovim licima, ali njih dvije nisu marile za to, sve su pokupile prstima i oblizale. Zatim su ustale i rekle da se odjenem, a da ćemo sve nastaviti poslije posla kod Marije. Na moje nećkanje samo su mi prišle i obje su zadigle svoje široke ljetne suknje pokazavši mi svoje obrijane pičke, te me ponukale da im stavim po prst u svaku. Prošao sam prstima po dvije jako mokre pičke i onda si oblizao prste. Bili su slankasto slatki, i čvrsto sam obećao da ću doći.

Ostatak radnog vremena bilo je napeto, mogao sam osjetiti miris dvije napaljene žene, a one su svako toliko dolazile do mene, pa bi se kao nešto zagledale u papire dok bi ja ruku zavlačio pod suknje i zabijao prst u njihove pičke. Kurac mi je bio tvrd do bola, pa sam jedva čekao da im ga stavim.

Kristina i Marija su bile skoro pa susjede, isti kvart. Ja sam sad bio prvi put ovdje. Parkirao sam malo niže, pa se vratio do kuće. Unutra sam bio gol u trenu, a one su me povele u spavaću sobu i bacile na krevet, pa mi se pridružile. Uskoro je moj kurac uživao u dvostrukom osjećaju jezika i usana. Ja sam im za to vrijeme milovao guze i gurao prste u mokre pičke. Samo su mumljale, a onda stale, pa se rasporedite. Kristina se polako spustila sa svojom uskom pičkom na moj kurac, dok se Marija sjela na moje lice. Kristina se počela, nakon početnog sporog odizanja i spuštanja po mom kurcu, sve jače nabijati na njega. Dotle sam lizao Mariju i skupljao njene obilne sokove, a povremeno bi joj uhvatio one čvrste sise i štipao joj bradavice što bi ju natjeralo da se brže trlja po mom licu i isplaženom jeziku. Ubrzo je Kristina svršila uz glasan jecaj, pa se samo svalila kraj nas, a Marija se odmah prebacila na njeno mjesto i bez problema se nasjela na njega cijelom dužinom do jaja. Bila je šira od Kristine, ali sam svejedno osjećao stijenke njene unutrašnjosti. Nabijala se žestoko oslonivši se na moja prsa, dok je Kristina prišla i počela me ljubiti, u biti, žvalili smo se kao balavci, a usput sam joj mijesio sise koje su bile mekše od Marijinih, ali ih je bila puna šaka. Ubrzo je i Marija svršila, a moj kurac je i dalje stajao. Kristina se naguzila i samo rekla da ju rasturim. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Jebao sam ju žestoko i jaja su mi lupala po njenom brežuljku, a Marija mi je pomagala nabijajući me na nju, te grebući moja jaja, a kad mi je šapnula na uho:

- Napuni joj pičku.. .

Otpustio sam kočnice i zabio ga do jaja, te ispalio dva mlaza u vrelu unutrašnjost Kristinine pičke, a onda uz još par zabijanja istresao sve u nju. Kristina je imala blaženi izraz lica, a čim se makla sa mog kurca Marija se bacila na njega i oblizala sve naše sokove, te ga lagano drkala. No napravili smo malu pauzu. WC i malo osvježenja, pa smo nastavili.

Jebali smo se još dobra dva sata, te sam napunio i Marijinu pičku, a dva svršavanja su progutala. Nakon toga više nije davao znakove života, bio je crven kao paprika, jaja su me boljela, pa sam otišao doma.
Od tada se svako toliko pojebemo, Kristina se preselila kod Marije, odkantala dečka, i sad zajedno uživaju. Ono što im se činilo kao zabava postala im je ozbiljna veza. A ja.. . ja povremeno uskočim da im napunim pičke, te se trudimo da Kristina zatrudni. Za sada još nije.. .

Ocjena priče

4.3
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 11612

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija