Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Njih dvije pice i moj jedan kurac!!!

Nives me je već obožavala i dolazila je skoro svaki vikend kod mene u Beograd. Nije više marila ni za svoga muža ni zato da li će se saznati. Jednostavno je bila opčinjena našim seksom i mojim mladim, debelim kurcem. Kako mi je rekla nije više mogla da živi bez dobrog seska sa mnom. Tucao sam je mnogo puta i sada skoro svaki put sam svršavao u njneu picu. Obožavala je da joj punim picu mojom toplom spermom. Tako jednom prilikom nakon našeg seksa dok smo ležali u krevetu me je upitala da li bi imao išta protiv kada bi ona pozvala jednu njeniu prijateljicu, koja je takođe bila udata ali nesretno i koja bi isto kao i ona željela da uživa sa mnom. Odgovrio sam joj da nemam ništa protiv ukoliko ona pristaje. Sva srećna me je poljubila i rekla da i ona želi da proba me sa još jednom ženom.

Rastali smo i već sutradan mi je stigla poruka da je rekla prijateljici da naredni vikend idu zajedno kod mene , i da se ova jako veselila susretu. Odgovorio sam joj da se i ja kako i njih dvije veselim tome što ću ih obje u isti mah tucati jer do sada nisam nikada imao priliku da tucam dvije žene odjednom. Dani su prolazili a mi smo se sve više ložili jedno na drugo. Negdje oko sredine sedmice poslala mi je slike gole prijateljice. Moram priznati da je izgledala mnogo ljepše nego što sam mogao zamisliti. Imala je silikone četvorke otprilike i jako oblikovanu guzu. Saznao sam da redovno ide na aerobik. Pica joj je bila uredno potšišana i obrasla sa crnim dlačicama. Nives me je pitala da li mi to smeta i ako mi smeta da je ona sprmena da je obrije.

Odgvorio sam joj da to ne readi nikako već da me je jeošviše ovako napalila. Dala mi je njen broj. Zvala se Martina. Počeli smo se dopsivati tih nekoliko dana gdje sam joj i ja poslao sliku mog ponosa na šta je rekla da jedva čeka da proba i da je jako veliki za nju i debeo. Čekao sam ih u subotu. Negdje oko osam sati pojavile su se obje na vratima moga stana obučene u seksi izazovne crne haljine. Nisam mogao da vjerujem svojim očima. Poljubio sam obje u usta i ponudio ih da uđu. Ušli smo u dnevnu sobu, i ponudio ih da se okrijepe i da im donesem neko piće. Tada je Nives ustala i uhvatila me za već dignuti kurac rekavši da jedini sok koji njih dvije žele jeste taj iz mojih jaja. Tada mi je rekla da legnem u fotelju a njih dvije žele da izvedu jedan performans za mene. Pustili smo laganu muziku a njih dvije počele su lagano da miješaju kukovima i da izvode striptiz za mene.

Bio je to prizor koji je bio pravi melem za oči. Nisam mogao da izdržim nago sam se i ja skinuo i polako navlačio kurac u fotelji. Kada su se skinule Martina je pogledala u njega rekavši Nives da je mnogo veći nego što je i rekla joj. Rekao sam joj da dođe i da mi ga počne pušiti. Prišla je između mojih noga i počela da mi ga puši. Moram priznati da ga je mnogo bolje pušila nego Nives koja je za to vrijeme uvlačila u njena usta moja jaja puna sperme. To me jajko palilo da imam dvije žene koje puše moj kurac. Posle nekoliko trenutaka su zamijenile pozicije. Pušile su ga dobrih pet minuta. Tada je Martina ustala i naguzila mi se preko stola rekavši da želi u toj pozi da je tucam. Nakvašen od njenih pljuvački ubacio sam kurac u njenu dlakavu pičkicu. Bila je mnogo uža nego Nives i to me je jako palilo. Dok sam je tucao rukama se držala za sto, a ja sam je rukama uhvatio za njene velike silikone. Tucao sam je žestoko. Nives se spustila ispod moje guze i jezikom mi lizala jaja što me je jako napalilo pa sam prije vremena svršio njoj ravno u picu a da nisam imao vremena da ga izvadim napolje. Izvinuo sam joj se a ona je rekla da ništa ne brinem.

Kada sam počeo da je špricam unutra u isto trtenu je Nives prstima drkala njen klitoris što je i nju dovelo do orgazma. Nakon što sam ga izvadio Nives ga je strpala u usta i počela pušiti i oblizivati od ostataka moje sperme i Martininih sokova govoreći da je ovo super ukus i dala i Maritni da proba. Nije trebalo mnogo vremena da mi ga ponovo podignu do maksimuma. Tada sam sjeo na fotelju a Nives me opkoračila i počela se nabijati na moj veliki kurac. Tucala se kao luda. Dok se Nives nabijala na kurac Martina je prinijela svoje sise da joj ih cuclam, što sam radio sa velikim uživanjem. Nakon toga se popela iznad moje glave i prinijela svoju dlakavu picu mojim ustima tražeći da joj je ližem. To me je jako napalilo da sam uhvatio Nives za kukove jako, koja se nabijala na mom kurcu u to vrijeme i počeo divljački da je jebem toliko jako da je vrištala na mom kurcu, govoreći Maritini šta mi je to uradila pa sam tako podivljao. Martina joj se okrenula i rekla da volim ukus njene pice. Za par minuta Nives je bila gotova svršavala je tako da joj se svaki mišić na tijelu tresao. Skinula se sa kurca na koji je odmah uzjahala Martina, dok se Nives odmarala na komodi. Martinine sise se nisu toliko tresle kao kod Nives, ali sam ih mijesio sa istim žarom. Jebao sam i nju dobrih pet minuta u toj pozi.

Rekao sam im onda da obje se naguze preko komode prema meni tako da stoje jedna uz drugu. Poslušale su me i obje su rukama raširile njihove guzove da bi još duboljle mogao ući u njihove pice. Ponovo sam ga stavio provo u Martininu picu. Za to vrijeme dok sam je jebao, prstima sam počeo da tucam Nives. Nabijale su se na moje prste i kurac kako prave kujice. Uživale su maksimalno. Nedugo zatim sam ga ubacio u Nives i njenu obrijanu pičkicu a Martinu jebao prstima. Obje su u isti mah počele da svršavaju. Njihovi sokovi iz prelijepih pičkica su se slivali niz moje prste i kurac. Martina nije više mogla pa je lega da odmir a ja sam uhvatio Nives i nastavio divljački da tucam. Pitao sam je gdje ona želi moju spermu na šta je odgovrila da jne prestajem je jebati i da joj slobodno napunim picu. Nisam još dugo mogao da izdržim i več nakon nekoliko minuta sam počeo da je pinuim svojom spermom. Iznenadio sam se koliko sam i ovaj put svršio u nju. Kada sam ga izvadio iz njene pice Martina mi je prišla i očistila ga od ostataka sperme.

Poljubila ga je rekavši da se nije nadala da sam ovoliko dobar jebač i da je sve istina ono što je Nives rekla za mene. Ostali smo cijelu noć da sedružimo u krevetu gdje smo još mnogo toga isprobali. Naše druženje se nastavilo i ubuduće skoro godinu dana sam imao skoro svaki vikend seks sa njima.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 10509

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija