Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Noć u vikendici.

Ocjena: 1

Bilo je to prije nekoliko mjeseci, do sada smo se sastajali samo u automobilu i odradili posao u sat vremena ali došli smo na ideju kako to sve poboljsati.

Sjetili smo se kako ja imam praznu kuću od 200m2 i da tamo možemo doći u kasne nočne sate dq nas nitko nr vidi, pošto smo oboje bili zauzeti.

Stigli smo oko 23.00 sati i ušli u kuću, kauč je bio prekriven samo crvenim prekrivačem, a ona, ona je na sebi imala samo haljinu i gačice. U automobilu kod smo se vozili ja to nisam ni primjetio več tek u vikendici kada je sjela na kauč, ocrtale su joj se predivne grudi i dva šiljka kako željno očekuju biti oblizana, gricnuta i cuclana.

Krenuli smo lagano samo nježnim ljubljenjem, a dodirom njenih sisa moj kurac je poskočio kao da u životu nisam sisu držao u ruci.

Nije dugo trajalo, ipak smo znali zbog čega smo ovdje, stavila je ruku na njega i rekla izjebi me sad, kako god znaš i zeliš. Naravno prevrnuli smo se na krevet i ljubili dok je ona sa mene skidala odječu.

Nije nam trebalo dugo da budemo potpuno goli, a odjednom ona se polako poljupcima spustila do mog pupka i ljubila me po trbuhu dok je lijevom rukom trljala moja nabrekla jaja i vec bolno ukručen kurac.

Samo sam osjetio nešto toplo i vruče na glaviću, a to su bila njena predivna mekana usta i njen vrckasti jezik. Uhaaa kako ga je strasno ljubila i lizala, a sve brže i brže rukom mijesila jaja. Uhhh sve bih dao da me natjera da joj svršim u usta, a ona kao da je znala pušila mi je kao da joj je zadnji puta, svršio sam a ona je sve uredno progutala i rekla mmm fino. A sada želim da me jebeš.

Naravno ko bi odolio tom pozivu, sjela mi je na kurac i jahala me kao prava kaubojka njihajuči svoje predivno dupe naprijed natrag, a ja sam uživao u svakom njenom pokretu, pogotovo kada mi je noktima prešla preko prsa i preko trbuha uhhh....

Uhvatio sam je za sise i počeo ih gnjeciti a ona je sve brže i brže mrdala guzom i opet me dovodila do vrhunca, zajedno smo u zagrljaju svršili a ona nije mogla od uzitka siči sa kurca i samo je željela da je i dalje unutra.

Maknuo sam je sa sebe i okrenuo da legne na trbh odmah je poslušala i lagano ostavila raširene noge tako da sam joj vidio i šupak i pičkicu koje sam tako želio polizati. Naravno jedva sam dočekao taj poziv i ugurao sam glavu među guzove i počeo ju lizati, najprije pičku a zatim i šupak, na što je ona stenjala i govorila jebi me sad u ovoj pozi odmah svršit ću.

Nabio sam joj ga do jaja, ljubio je i grizao po vratu a rukama gnječio i stiskao sise, a ona je samo kičmu uvijala i davala mi guzu da je jebem što dublje. Svršila je tri puta a ja sam je pošpricao po guzi 2 puta, bez da sam ga brisao samo sam ga opet ugurao i jebao je strasno do svršetka.

Digli smo se sa kreveta i uzeli pauzu da ona zapali, goli smo izašli van na terasu, a nqkon cigarete naravno da je počela pušiti meni.

Uletili smo u kuću i nagnuo sam je na stol, uzeo mobitel i slikao taj predivan šupak i pičku kako ju je lijepo stisnula koju sliku i dan danas čuvam skrivenu u mobitelu od cure, a iz nje se cijedio presladak sok. Kurac mi je bio tvrd još od terase tako da je u nju ušao u sekundi, nabijao sam se sve jače, tako jako da se morala primiti za zid kako nebi lupala glavom.

Naprčila se kao nikada a ja sam joj polizao pičku i navlažio šupak jezikom što je mene i nju narajcalo kao nikad, toliko da je šupak sam od sebe postao mek i otvoren za moj kurac, kojeg sam tako sa guštom ugurao, a ona je samo rekla isuse daa daj mi ga otresi duboko.

Naravno nije trebala ponavljati, nabijao sam se tako 5 minuta dok sam joj desnom rukom trljao pičku i prste gurao unutra , svršili smo zajedno i legli izmoreni i zaspali do jutra kada je ona morala na posao.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina