Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Noć vještica za pamčenje

Nisam baš bio od onih koji su izlazili van svaki vikend, iako sam bio na faksu, ali ovaj put su me frendovi nagovorili da izađem sa njima. Noćni klub, koji je preko dana bio klasični kafić, a u koji smo uredno dolazili na kave preko dana kad smo bili na faksu, organizirao je 'Noć vještica'. Sa obaveznom tematikom horora i zombija, tj čim mračnije tim bolje. Ispočetka nisam htio ići jer osobno nisam baš ni držao do toga, ali su me frendovi nagovarali, a kad je jedan frend natuknuo da će biti solo komada sa medicine pristao sam.

Kao prvo, bio sam solo, a kao drugo, možda mi se posreći i napokon ispraznim jaja. A za cure sa medicine su ionako išle priče da rado šire noge. I tako došao i taj četvrtak, jer je sutra dan Svih svetih, pa smo namazanih lica kao nekakvi kosturi, a neki i krvavih lica, došli na party. Bilo je tu svega, od nekakvih gotičkih stvorenja, do frajera koji su nosili lažne noževe probodene kroz glavu. Ali zato je bilo komada od kojih se dizao kurac samo dok si gledao u njihove zategnute noge i guze u onim sjajnim tajicama. Jedna mi je posebno privukla pogled, a i pažnju. Bila je u uskim crnim kožnim hlačama, a gore je imala uski triko, nešto kao korzet, sa velikim dekolteom koji je pokazivao prostor sve do njenog pupka iznad kojeg su bile solidne četvorke. Duga smeđa kosa je okruživalo lice iscrtano airbrushem u obliku neke verzije mrtvačkog lica sa krvavocrvenim usnama. Dosta je frajera oblijetalo oko nje, ali ih je uredno odbijala od sebe. Od nekih bi se samo okrenula da shvate da nemaju šanse, a nekima je morala dva puta crtati to isto, što je bilo razumljivo s obzirom na količinu alkohola koja se točila. Pitao sam se kako da ja uletim kod nje, kad sam vidio kako je odbijala frajere koji su, budimo realni, bili puno zgodniji od mene. Iako nisam maneken, ali sa svojih 192 cm visine i atletske građe nisam ni bio loš. Mada su sve frendice govorile da imam jako ugodan glas i da bi me mogle danima slušati, sumnjao sam da bi to ovdje pomoglo, što od buke, a što zbog toga jer se nije micala od svoje dvije frendice. Ali kako to biva sudbina se umiješa i riješi stvari.

Krenula je na wc noseći čašu nekog crvenog pića, mislim da je po okusu bio neki koktel, a ja sam stajao nekako u tom pravcu, kad ju je s leđa nehotice gurnuo neki bubuljičavi mladac i ona se sa onom čašom, koja se srećom nije razbila, zabila u mene i sad je ona tekućina bila po meni i između njenih sisa, te po njima. Sočno je opsovala pogledavši krvnički prema onom mladcu, mada je bio možda godinu ili dvije mlađi od nje, pa se okrenula prema meni:

- Sorry.. -viknula mi je na uho- Nije namjerno.. -odmahnuo sam rukom.
- Nema veze.. -zatim sam potegao prstom po košulji koja je sad bila krvavo crvene boje i oblizao ga, pa osjetivši slatkas okus prokomentirao- Mmmmmm.. dobro je.. -tu me pogledala sa smješkom i povukla za ruku:
- Dođi.. -povukla me prema wc-u i uskoro smo bili unutra, a ona me ugurala u ženski, te zatvorila vrata za nama, a onda povukla onaj triko na niže i njene poveće sise su se našle predamnom, pa mi je samo povukla glavu prema sebi i rekla- Sad me obliži.. .

Lizao sam ju kao lud, između sisa i do vrata, pa po sisama, a onaj koktel pomiješan sa njenim parfemom i blagim natruhama znoja učinio je mog macana od dvadeset centimetara tvrdim poput kamena. Bradavice su joj se ukrutile i bile tvrde dok sam ju neprestano lizao i jezikom prelazio preko njenog torza. Lagano je uzdisala i mrsila mi kosu dok sam ju primio za stražnjicu i privukao ju još bliže sebi, pa je sad mogla osjetiti tvrdoću mog kurca. Podigla mi je glavu i zažvalila me, a onda se spustila na wc školjku koja je još imala spušteni poklopac i pomilovala mi kurac preko hlača, pa ih otkopčala i iskoprcala moju kurčinu van, te ga počela lagano drkati i ljubiti. Imala je jako nježne ruke, a usne mekane, pa mi je kurac ubrzo pulsirao. Malo je prstima prošla preko mojih jaja koja su bila uhvačena između hlača i gaća, pa su stršala naprijed, a onda je kurac nestao u njenim ustima i sad mi ga je vrhunski pušila. Nije joj trebalo dugo da me dovede do vrhunca i bez problema je dozvolila da joj svršim u usta i napunim ih svojom vrelom spermom skoro do vrha, jer je bilo jako puno toga u mojim jajima. Gutala je sve i nastavila oblizivati kurac, a onda se trgla i rekla mi da ga spremim, pa je i ona navukla triko ponovo na sebe, a jedini dokaz šta se dešavalo su bile njene napete bradavice i par fleka od onog koktela na trikou. Izašli smo van ispračeni pogledima nekih vještica koje su popravljale šminku, te uz njihove komentare.

Ona je otišla kod svojih frendica, a ja natrag na svoje mjesto koje je već bilo zauzeto, pa sam se probio do šanka. Naručio sam piće i okrenuo se, a ona je stajala ispred mene i pozvala me za svoj stol. Tu me upoznala sa svojim frendicama koje su me sa zanimanjem gledale, pa me živo interesiralo šta im je ispričala o događajima u wc-u. Konačno sam saznao njeno ime. Zvala se Lana i bila je na trečoj godini medicine, a nadala se specijalizaciji iz kardiokirurgije. Njene frendice su se zvale Klaudija i Božena, a obje su isto bile na medicini, samo su one ciljale na ortopediju. Nisu bile manje zgodne od Lane, ali je ona bila sa tijelom božice. Još smo neko vrijeme čavrljali, a onda su one odlučile da bi mogle ići, a Lana mi je namignula i rekla da idem sa njima. Pogledao sam prema frendovima koji su bili već dobrano pod utjecajem alkohola, pa sam slegnuo ramenima i kimnuo potvrdno. Krenuli smo van i ubrzo su se Klaudija i Božena izgubile u jednom pravcu, a Lana i ja u drugom. Zagrlila me oko struka, a ja nju oko ramena i uskoro smo uz povremena zastajkivanja dok smo se ljubili, došli do njenog stana. Čim smo ušli skinula je sve sa sebe i sad sam gledao njeno golo tijelo koje je obasjavala mjesečina koja je dolazila kroz prozor spavaće sobe. Skinuo sam i ja sve sa sebe i sad su samo naša lica bila maskirana, ali nam nije smetalo. Prišao sam joj i zagrlio ju, te ju poljubio i položio na krevet. Počeo sam joj ljubiti nožne prste i polako krenuo uz noge prema njenoj pici. Ljubio sam ju i malo lizao po nogama dok je ona raširila noge, pa sam se uputio prema njoj koja je bila spremna za mene. Čim sam joj dotakao usmine zadrhtala je, a ja sam imao osjećaj da sam joj dužan dobro lizanje za ono pušenje u wc-u kluba. Bogme sam dao sve od sebe i rezultiralo je njenim obilnim svršavanjem uz životinjski vrisak olakšanja i ekstaze koji je ispustila, pa sam se pobojao za sluh susjeda ili moguće noćne more. Lice mi je bilo okupano njenim sokovima, a ja sam joj i dalje lizao picu.

Napokon sam ju prestao lizati i sad već spremnog kurca podigao se iznad nje i poljubio ju, a ona me je zagrlila vidno suznih očiju i širokog osmjeha, i odmah me obujmila nogama oko struka, a moj napeti kurac je samo skliznuo između njenih mokrih usmina u vrelu picu. Osjetio sam trenutnu toplinu oko kurca i samo sam trznuo bokovima i odmah ušao do kraja u nju. Zastenjala je i zamumljala, jer je moj jezik još bio u njenim ustima i osjetio sam njene nokte svojim leđima. Odmakla je noge od mene i raširila ih, pa sam ju sad nesmetano mogao jebati. Počeo sam ga zabijati u nju i ona je sve jače stenjala, a znoj se cijedio sa moga čela niz moje lice. Bili smo jedno i osjećao sam kako se njeni mišići u pici stišću oko moga kurca i cijede ga. Nakon nekog vremena me zatražila promjenu pozicije, pa sam sad bio na leđima, a ona se nabijala na mene. Ispočetka polagano, a onda sve brže i brže. Nije nam trebalo dugo da oboje istovremeno počnemo svršavati, te sam joj punio picu svojom vrelom spermom dok su se njeni sokovi slijevali niz moja jaja skroz do šupka. Milovao sam joj sise dok se ona polako smirivala na meni, a onda se samo ispružila po meni ljubeći me, a ja sam tiho prošaptao:

- Znaš da nismo koristili nikakvu zaštitu? ! ? -ona me samo pogledala i prasnula u smijeh.
- Vidim da si se sjetio.. -pogledala je niz svoja leđa prema soju svoje pice i mog kurca i tiho nastavila- .. mada je sada malo prekasno za to.. -pokazala mi je svoje prekrasne zube u osmjehu, pa nastavila- .. ali ne brini, ja sam već duže na pilulama i nema problema.

Nastavili smo razgovor uz malo ljubljenja i onda otišli pod tuš, te smo konačno vidjeli svoja prava lica. Mogu samo reći da je bila prava ljepotica, a kad me je vidjela samo me poljubila, a poslije sam saznao da mi je namjerno onako prišla, a onaj dripac je samo pomogao da me zalije pićem. Kasnije smo se pojebali još dva puta i oba dva puta sam joj napunio picu sa svojom spermom, a nakon toga smo zaspali kao zaklani. Od tada smo skupa i super nam je uz svakodnevni seks, a ja uživam u njenom savršenom tijelu koje mi je draže iz dana u dan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija