Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Noći i dani u Firenci

Cijelo vrijeme boravka u Firenci Vedrana i ja smo bili nerazdvojni, ali smo se trudili da ne pokazujemo emocije pred ostalim putnicima koji su bili sa nama u grupi. Preko dana dok smo obilazili znamenitosti i grad, držali smo se razdvojeno, ali su noći bile naše.
Pošto smo dijelili sobu većinu vremena smo proveli u vručem seksu i izmjenama nježnosti, a spavali smo samo u jednom krevetu.
Tijekom četvrtog dana izleta pružila nam se šansa i za seks usred bijelog dana. Tijekom posjeta jednoj vinariji u Toskani, dok su svi naši iz grupe bili na kušanju vina i domaće hrane, ja sam namignuo Vedrani i iskrao se prema podrumu sa vinima. Ona je otpratila sve u kušaonu, te se ispričala da treba u toalet i brzo mi se pridružila.

Poljubili smo se strastveno, te mi je brzo otkopčala hlače, izvukla mi kurac i klekla. Uzela ga je sa obje ruke i počela ga drkati, da bi ga ubrzo strpala u usta i primila me za stražnjicu te se nabijala ustima na moj kurac. Bilo je to fantastičan osjećaj. Ja sam trebao, kao, paziti da netko ne naiđe, ali bilo mi se teško skoncentrirati na okolinu. To kako ga je ona gutala bilo je nešto nestvarno. Imao sam osjećaj kao da gubim snagu u nogama. Odjednom je prestala, te je ustala otkopčala i skinula svoje hlače do gležnjeva, a sa njima i gaćice. Naslonila se na jednu od većih bačvi i isturila svoju bijelu guzu u zrak. Prišao sam joj sa leđa i prstima joj počeo maziti picu i klitoris, te sam par puta uvukao prste u njenu vruču picu. Bila je mokra i spremna, a ja nisam imao namjeru čekati više i ugurao sam svoj napeti kurac u njenu vlažnu pičkicu. Kad je ušao cijeli samo je uzdahnula:

- Ahhhhh....mmmm...too...jebi me jako...mmmm
- Kako želite mlada damo -rekao sam i počeo ga zabijati kao lud.

Ona je samo dahtala i stezala svojom picom moj kurac kad bi ušao do kraja. Nismo izdržali dugo i oboje smo svršili zadihani, ali sa osmjesima na licima. Brzo smo se obukli i krenuli da se pridružimo grupi. Ona je otišla prema toaletu, a ja sam se pridružio grupi kao da ništa nije bilo. Ona se pojavila nakon par minuta sa još jednom putnicom iz naše grupe. Valjda su se srele u toaletu.
Krenuli smo dalje i put nas je vodio duž obale, pa sam se odlučio malo odrijemati na zadnjem sjedalu. Mislim da sam drijemao neko vrijeme kad sam osjetio nečiju ruku na svojem međunožju. Otvorio sam oči i ugledao Vedranu kako se smješka. Pokazala mi je prstom da šutim i izvukla mi je kurac iz hlača, te se sagnula i počela mi ga pušiti. Gutala ga je do kraja i jednom rukom mi milovala jaja dok je to radila. Ja sam bio miran kao bubica, u autobusu je bila tišina, tek tiha muzika iz zvučnika, a vijugava cesta uz obalu je sve uspavala, mada mislim i da je ono vino imalo utjecaja.
Odjednom sam osjetio njene zube na svom kurcu i kako ga gricka po glaviću. To je bio okidač i počeo sam joj puniti usta svojom spermom koje i nije bilo previše zbog one avanture u vinariji, ali dovoljno da se ona počne oblizivati. Očistila mi je kurac jezikom, a onda i vlažnom maramicom jer su ostali tragovi njenog ruža na njemu. Spremila ga je u hlače i poljubila me te sam osjetio ukus svoje sperme u njenim ustima. Otišla je naprijed, a ja sam se zavalio natrag na sjedalo razmišljajući da joj se moram odužiti za ovo i to još večeras.

Bilo je kasno kad smo stigli u hotel, a pošto nam je ovo bila zadnja noć u Italiji imali smo večeru iznenađenja od strane hotela, te je večera potrajala do kasno u noć. Nakon što smo se omamljeni od vina razišli po sobama, Vedrana je ostala riješiti još neke poslove na recepciji, a ja sam se dovukao do sobe, te odmah odmarširao pod tuš. Nakon izmjene tople i hladne vode došao sam k sebi, te onako gol legao u Vedranin krevet, jer je taj manje škripao. Čekao sam još nekih dvadesetak minuta dok se nije i Vedrana pojavila. Otuširala se na brzinu i došla u krevet.
Zagrlili smo se i ljubili, a ja sam se krenuo spuštati usnama preko njenih grudi i trbuha do njene pice. Spustio sam se na pod, kleknuo kraj kreveta i raširio joj noge. Zabio sam svoj jezik u njenu mirisnu picu počeo joj lizati klit, usmine i spuštati se do guze. Ona je samo tiho mrmljala od zadovoljstva. Gurao sam prste uz svoj jezik u njenu picu i jebao je njima, a kad sam počeo grickati i cuclati klit kao da se brana otvorila u njenoj pici. Curilo je iz nje sve jače i jače. Prsti su mi bili totalno mokri i ljepljivi od njenih sokova, ali sam nastavio obrađivati njen klit sa svojim usnama i jezikom. A kad sam jedan prst stavio u njenu guzu kao da sam ju uštekao u struju. Stresla se je i zgrčila od orgazma, a plahta ispod nje je bila sva mokra od nje. Ona je samo prigušeno jecala i gurala mi glavu na svoju picu. Kad se smirila popeo sam se na krevet kraj nje i ona me je jako zagrlila i šapnula:

- Hvala ti na ovome...trebalo mi je..
- Uvijek za tebe -rekoh i dadoh joj vreli poljubac koji je potrajao.

Još kratko smo se mazili i na kraju zaspali zagrljeni. Mislim da sam u Vedrani konačno našao nekog sa kim bih mogao biti....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija