Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Noćna smjena

Ocjena: 4.6

Radio sam na benzinskoj crpki, a najviše sam volio raditi noćne, pošto smo bili otvoreni 24 sata dnevno. Do prije par dana sam radio sa jednim kolegom, ali on je otišao u mirovinu. I u kompaniji se dosta toga promjenilo, pa su nam sada došle djevojke i žene u firmu. Kompanija se počela prilagođavati trendovima u svijetu, pa su sad zapošljavale i žene na benziskim crpkama.
Tako je i mene zapala jedna ženska, koju godinu mlađa od mene, a po prstenu na ruci sam znao da je i u braku. Ja nisam bio oženjen, a nisam se niti žurio baš previše u te vode. Zvala se Magdalena, imala je dugu crnu kosu, te prosječno tijelo uz poveću guzu. Ni službena radna odjeća nije mogla sakriti njenu guzu, ali nju to nije zamaralo, čak mi se i činilo da je ponosna na nju.

Uglavnom, imali smo nekakvo uhodavanje u posao od nekakvih mjesec dana, a za to vrijeme već smo se i zbližili, pa su počela uobičajena podbadanja i zadirkivanja kako bi nam smjene brže prošle. Preko dana je bilo OK, jer je bilo puno više vozila i veća fluktuacija ljudi. Međutim preko noći je bilo drugačije, jer nije bilo toliko prometa, a koji put bi vidjeli samo policijsku patrolu koji bi nas obišli, pa bi se zadržali malo kod nas.
Tako je došla i ta noć. Magi, kako sam ju zvao od milja, je donijela neke kolače, pošto joj je muž imao rođendan taj dan, pa je ostalo. Znao sam da je bilo nekih trzavica između nje i muža, pošto se on protivio ovom njenom poslu, ali ona nije željela samo sjediti kod kuće od jutra do sutra, već je željela raditi, a i plaća je bila dobra. Magi i ja smo se uobičajeno zafrkavali, mada se vidjelo da ju nešto muči, te sam nakon nekog vremena sjeo za putl, nakon što sam nam skuhao kavu i upitao:

- Hajde, da čujem u čemu je problem?
- Ma nemoj Dudo, nema veze.. . -odmahnula je rukom, ali ja se nisam dao smesti.
- Daj reci šta te muči, znaš da mogu dobro slušati, a neću nikome ništa reči.

Oklijevala je još neko vrijeme, a onda je iz nje provalilo kao bujica. Ubrzo sam saznao o njenom mužu i njenom braku i više nego što sam mislio. Kako ju zapostavlja, kako sve više gleda čašicu nego nju, problem oko djece, jer izgleda da je sterilan, a to je ona potajice napravila testove i saznala. On je uvijek njoj prigovarao zbog toga, a prije par dana su se gadno posvađali, pa sad ni ne razgovaraju, a njegov rođendan je više bila kao neka loša šala sa tortom i kolačima. Da bi mi na kraju rekla da se već par mjeseci nije poseksala, a ono što je on pokušavao u trenucima alkoholiziranosti nije se tako moglo ni nazvati, jer bi zaspao prije bilo čega. Ja sam ju slušao i nisam mogao vjerovati svojim ušima što sam sve čuo, a onda sam samo raširio ruke i zagrlio ju, a ona je zaplakala.
Trajalo je to minutu ili dvije, a ja sam osjećao njen miris parfema koji je bio doziran onako diskretno, da nije prenapadan, ali je bio omamljujući iz blizine. Osjetio sam buđenje u gaćama, pa sam se odmaknuo od nje, a ona je zahvalno brisala lice i oči od suza, te samo rekla:

- Hvala ti.
- Nema na čemu -rekao sam, a ona se nagnula preko mene nad stol da uzme jedan kolač i dok se vračala natrag na stolicu ispao joj je šlag sa kolača, jer je toplina već odradila svoje i počeo se topiti. Ja sam se trznuo, a ona je stavila kolač na salvetu i uzela drugu, te mi krenula trljati hlače na mjestu gdje je pao šlag. Htio sam joj reći da je sve u redu i da nema veze, ali kad sam osjetio njene ruke na svom kurcu i on odmah reagirao nije bilo više povratka natrag. Magi je zastala osjetivi moj napeti kurac preko hlača, ali nije micala ruku u kojoj je bila salveta sa njega, već me samo pogledala, nasmješila se i nagnula prema meni, te me poljubila. Uskoro su nam se jezici isprepleli u našim ustima, a njeni prsti su stiskali moj kurac koji je rastao kao da je kvasac u njemu. Zatim smo se trgli i prešli u prostoriju iza prodavaonice, te sam tamo uključio ekran da vidimo nadzorne kamere, a dotle je Magi otkopčavala moje hlače i brzo ih skinula, te mi je kurac uskoro bio van gaća i odmah zatim u njenim ustima dok je ona klečala ispred mene.

Fenomenalno mi ga je pušila, a mislim da mi ga niti jedna do sada nije ovako usisavala kao što je to ona radila. Uspjela je progutati svih dvadeset centimetara mog kurca, pa sam osjećao njene krajnike na svom kurcu. Bojao sam se da ne svršim prebrzo, ali izgleda da je i nju to brinulo, pa ga je ubrzo pustila i ustala. Otkopčao sam joj hlače i povukao ih niz noge, te za njima i gaćice, a pred mojim licem se ukazala pica ukrašena lijepom frizuricom od crnih dlačica. Malo sam joj razmaknuo noge i jezikom joj polizao klit, a ona je zastenjala, te sam ju okrenuo i rekao da sjedne na stol. Kad je sjela raširio sam joj noge i počeo joj lizati picu iz koje je već curilo. Imala je velike usmine i jako roza picu, pa sam ju uskoro jebao jezikom zabijajući ga koliko sam mogao najviše.

Zatim sam se uspravio i stavio svoj kurac pred njenu picu i pogledao ju u oči, te joj ga počeo lagano uguravati u nju. Zatvorila je oči i tiho zastenjala, a kad sam ušao do kraja počeo sam hvatati tempo jebanja i ubrzo sam ga zabijao kao lud u njenu željnu picu. Ona je stenjala i dahtala dok sam ga ja zabijao do jaja koja su lupkala po njenoj guzi, a koji put i po stolu na kojem sam ju jebao. Podigao sam joj noge i spojio ih, te je sad bila malo uža i meni veči gušt zabijati joj ga. Ona je sve glasnije stenjala, a onda i jauknula, te se stresla, pa sam znao da je svršila. Ja nisam bio još ni blizu, te sam joj spustio noge na pod i rekao joj da mi se okrene sa guzom. Brzo je to napravila i okrenula mi svoju zamamnu guzu sa malo strija, ali meni to nije smetalo. Oko pice joj je sve bilo mokro od prethodnog svršavanja, a ja sam ga namjestio na ulaz u picu i odmah joj ga zabio do kraja na šta je ona samo ciknula. Primio sam ju za bokove i počeo ju ponovo zdušno jebati. Nastavili smo tako u žestokom ritmu dok ja nisam osjetio da mi se približava svršavanje, pa sam joj to i rekao, a ona je rekla da slobodno svršim u nju, pa sam nakon par minuta to i napravio do kraja ju privukavši na svoj kurac i ispraznio se duboko u njoj. Još sam par puta zabio joj kurac u picu i stresao se kao mačka od kiše, pa ga izvukao iz nje. Uzeo sam salvetu sa stola i obrisao kurac u nju, a ona se uspravila i obrisala svoju picu sa salvetom, pa se obukla.

Uto sam vidio svjetla nekog kamiona kako ulaze na benzisku, pa sam otišao za pult, a Magi je ostala u prostoriji dok se ne uredi potpuno, pošto smo imali tamo wc za osoblje. Kamionđija ne napunio gorivo, uzeo još par stvari i otišao, a uto je došla i Magi, te me gledala sa smješkom i sjela kraj mene. Kamere koje su bile unutra nisu snimale sve, već su se uključivale samo kad bi se otvorila ulazna vrata od prodavaonice. Magi je to znala, te je samo skliznula sa stolice i zavukla se ispod pulta i otkopčala mi hlače, pa izvukla kurac van. Ja sam mirno sjedio, a ona se uhvatila lizanja mog kurca, da bi ga nakon što se počeo uspravljati strpala u usta i počela pušiti. Ja sam se jedva koncentrirao na posao, jer sam brojao novac, ali to je bilo jako teško jer je ona to jako dobro radila.

S obzirom da sam maloprije napunio njenu picu nisam očekivao da ću moči brzo svršiti, ali je izgleda Magi imala načina da to napravi. Nije prošlo dugo i osjetio sam da mi dolazi, te sam ubrzo počeo svršavati puneći Magina usta svojom spermom, a ona nije ustajala dok i posljednju kap sperme nije isisala iz mog kurca. Zatim je ispuzala ispod pulta, te mi namignula, a ja sam uvukao kurac u gaće, te otišao do wc-a da se uredim.

Do jutra se više ništa nije dešavalo, a Magi i ja smo sad jedva čekali sljedeću noćnu smjenu da joj ga stavim i napunim joj picu onim što je žarko željela.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija