Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nogometna utakmica

Kao i svaki vikend otišao sam sa ekipom na utakmicu. Voljeni klub i dobra utakmica uz dobro društvo, idealan vikend.

Došli smo ranije, pa smo sad ispijali pivice u kafiću.. u biti veliki šank ispod tribina koje je grijalo kasnoljetno sunce. Tu sam naletio na frendicu sa kojom sam se znao još od fakulteta, ali nikad nismo bili više od frendova. A i nismo se vidjeli jako dugo. Ja sam se u međuvremenu oženio, te sam sad bio u braku već treću godinu, a supruga je trenutno bila u sedmom mjesecu trudnoće. I tako ja naletih na Martinu nakon što se nismo vidjeli ohoho godina. Mislim, bili smo frendovi na fejsu, živjeli u istom gradu, ali poslovi nam se nisu preklapali i tako.

Bila je zgodna kao i uvijek, a na njenom profilu je još uvijek pisalo da je 'single'. Nisam gajio nikakvu nadu, pogotovo sad kad sam bio oženjen. Čim me je spazila bacila mi se u zagrljaj i izljubili smo se, a ekipa me čudno gledala, pa sam objasnio da mi je to stara frendica sa faksa i da se nismo vidjeli brdo godina. Počeli smo razgovor malo po strani, pa pričali o svemu, mom braku, njenoj sreći da naleti na kretene od frajera sa kojima prekida nakon mjesec ili dva. Bila je stvarno oduševljena kad sam joj rekao da čekamo dijete, a onda smo skužili da njene frendice i ona imaju karte odmah red iznad nas. Pitala je koje je moje sjedalo i pogledala svoju kartu, pa je otišla do frendica i ubrzo se vratila sa smješkom:

- Evo sad sam ti na leđima..
- Pa nisi teška i neće biti problem.. -rekao sam i namignuo joj, a ona se, valjda, malo zacrvenila i pognula glavu.

Martina je bila plavuša duge ravne kose, vitkog tjela, prćaste guze i lijepih sisa, trojki. Bila je niža od mene dosta, tako da joj je vrh glave jedva dosezao moja ramena, pa sam se sad pitao kako će vidjeti utakmicu preko mene, jer mi smo bili bučna ekipa koja više stoji nego sjedi.

Tijekom utakmice sam osjećao njene noge, a povremeno i ruke na svojim leđima. Možda u žaru navijanja, ali bili su sve duži i sve namjerniji. U jednom trenu sam krajičkom oka uhvatio kako me promatra, nekim čudnim pogledom. S obzirom da je naša ekipa vodila nisam baš pridavao puno tome, uostalom nisam ništa ni očekivao.
Kad je utakmica završila upitala me je da li sam za neko piće dolje u centru, pa sam nevoljko pristao. Pozdravio sam se sa ekipom koja je nestala u prvom kafiću da proslavi pobjedu, a Martina i ja smo se odvezli do grada. Sjeli smo u jedan kafić i sad smo pričali u miru o svemu. Ne znam zbog čega, ali iz nje je odjednom krenula bujica o tome kako zna da sam u braku, da sam sretan, ali da bi ona voljela seks sa mnom. Dok je to govorila gledala me u oči i osjetio sam ispod stola kako mi je zabila nokte u nogu. Nisam znao šta reći.. mislim, oduvijek me je privlačila i želio sam ju jošna fakultetu, ali eto nikad nismo ništa napravili. A sad, bilo je nešto u njenim očima i sad sam samo potvrdno kimnuo glavom. Nasmješila se i brzo smo izašli iz kafića, sjeli u auto i ubrzo smo bili na nekom pustom mjestu u predgrađu.

Ljubili smo se i istraživali rukama po tijelima, a onda je predložila da pređemo na zadnje sjedalo. Prije nego smo ušli ppskidali smo sve sa sebe i sad smo sjedili otraga, tj ja sam bio zavaljen, a ona mi je bila sa glavom u krilu i pušila mi je kurac. Gutala ga je do kraja, što me iznenađivalo, jer ga je bilo dosta. Njena plava kosa prekrivala je moje krilo, pa nisam vidio šta radi, ali sam zato osjećao njen jezik na svakom djeliću mog kurca dok su njeni nokti bili zabijeni u moja jaja. Kad je bila zadovoljna njegovom čvrstinom, pustila ga je i popela se na mene. Namjestila ga je na ulaz u svoju picu i spustila se polako po njemu.

Zatvorila je oči kad je došla do kraja, a onda me poljubila, oslonila se na moja ramena i počela se odizati na njemu. Nije joj bio problem jer je krov bio visok, a ona niska, pa je imala prostora za to. Stenjala je sve jače i nabijala se sve brže, a ja sam se trudio da ne svršim u njenu picu prerano. Nakon desetak minuta nabijanja počela je svršavati i nabijati se do kraja, a ja ga više nisam mogao zadržavati i počeo sam ju puniti spermom. Vrisnula je lagano, a onda kad je shvatila da svršavam još se jače nabila na moj kurac. Bila je savršena u seksu, a onda mi je rekla da želi da joj ga nabijem s guza u picu, jer ga tako obožava dobiti. Rekao sam joj da pričeka malo da dodem do daha, a ona se brzo ustala i sagnula do mog kurca o započela brzo pušenje, pa je ubrzo ponovo stajao.

Izašao sam van iz auta, a okolo nije bilo nikoga, dok se ona namjestila odmah na pošetak sica naprčivši se prema van. Prišao sam joj sa uzdignutim kurcem i sad prvi put vidio njenu obrijanu i mokru picu, koja je bila sva u našim sokovima. Namjestio sam kurac na ulaz i samo ga gurnuo do kraja primivši ju za bokove. Zastenjala je i počela se nabijati meni u susret. Ubrzo smo uhvatili ritam i sad smo se jebali da sesve prašilo. Čulo se samo njeno stenjanje, udaranje naših tijela i duboko disanje. Nakon petnaestak minuta žestokog seksa oboje smo ponovo skoro istovremeno svršili, tj ona prije mene koju minutu, ali se ja nisam zaustavljao već sam ju nabijao jako na moj kurac, pa sam sad ponovo punio njenu picu svojom spermom.

Ostali smo još malo dok se nismo upristojili, pa sam ju odvezao kući. Nakon par dana mi se javila da bi htjela ponoviti to, ali da dođemo kod nje poslije posla. Oklijevajući dam pristao, a to će biti u nastavku priče.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija