Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova Godina sa Happy End-om

Novogodišnja žurka u kući jednog prijatelja. Dosta poznatih i nekoliko nepoznatih ljudi. Pije se, đuska se, uživa se. Uočim jednu, meni nepoznatu ali prelijepu i prezgodnu curu, kako sjedi i pije sok. Nisam obraćao pažnju, ali mi je djelovalo da samo ona nije pila alkohol od nas svih. Razmišljam da joj priđem. Neprestajno sam se hvatao kako gledam u nju. Ali ipak nisam bio dovoljno popio da skupim hrabrosti i priđem joj. Bar jos jedno piće i prilazim joj, kažem si ja. Popijem na eks i krenem prema njoj. Sjednem pored nje i kažem ćao. Osmjehne mi se i uzvrati. I tako krenemo u priču.

Poslije nekog vremena, ona predloži da odemo na neko tiše mjesto, jer je muzika bila preglasna. Pošto znam raspored soba kod druga u kući, kažem da možemo na sprat u njegovu sobu. Odemo gore i sjednemo na krevet i nastavimo priču. Ona je došla na proslavu sa svojom drugaricom, koja je otišla sa nekim momkom, a nju je ostavila samu. Inače je živjela u Austriji, ali je ovdje dosla na praznike.
Kroz priču sam shvatio da je veoma zanimljiva djevojka i da je slobodnog duha. Poslije će se ispostaviti da nisam pogrešno shvatio. Kako je noć odmicala mi smo sjedili i pričali, povremeno sam išao po piće. Niko nije ni primjetio da nas nema, jer njene drugarice još nije bilo, a ostatak drustva se dobro zabavljao.

Kako smo sjedili i pričali, polako smo se i primicali jedno drugom, dok u jednom trenutku nisam osjetio njene grudi kako me dodiruju. A bile su poprilične. Od kako smo ušli u sobu, ja sam malo malo skrećao pogled na njih, što mislim da je i ona primjetila. Kada su me dodirnule, ja sam se momentalno uzbudio, sto se moglo i vidjeti. Ona se samo nasmijala, rukom me uhvatila među noge i počela da me ljubi. E tada sam se napalio do kraja, uzvratio sam ljubljenje, oborio je na krevet, pa je okrenuo na sebe, rukama sam uhatio njenu savršenu guzu i stiskao je, dok smo se ljubili. Mogla je da osjeti koliko sam uzbuđen i napaljen. Počela je da trlja svoju picu o moj kurac. Napalila se i ona.
Skinuo sam joj majicu i brus i imao sam sta i da vidim. Tako savršeno tijelo me je uzbudilo do maksimuma. Jedva sam čekao da je probam. Skinula je i ona meni majicu. Ruke sam prebacio na njene grudi i počeo sam da ih miješam i ližem. Nikad bolje sise nisam držao u rukama. Tako savršene veličine, kao da su napravljene za moje ruke. Ahh, samo kad se sjetim, opet se uzbudim. Ljubili smo se tako, dok se ona trljala o mene.
Okrenuo sam je na leđa, a ja sam sada bio iznad nje. Ljubeći je po vratu polako sam se spustio na grudi, pa onda i na stomak, dok sam rukama otkopčavao i svlačio hlače. Ostala je samo u gaćicama. I to crvenim, skoro pa providnim. Kao da je planirala nešto ovako večeras. Skinuo sam i svoje hlace i ostali smo tako samo u gaćama, ljubeći se, ona ispod mene. Izazivao sam je, trljao je svojom alatkom po njenoj malenoj i toploj pičkici. Okrenuo sam je na sebe, a ona je polako krenula prema mojim gaćama, ljubeći me i grickajuci po stomaku i sisama. Došla je do kraja, svukla mi gaće, a on je samo iskočio. Stajao je prav kao strijela. Nisam više mogao dočekati da je osjetim na njemu. A onda je došlo i to na red. Uhvatila ga je u ruku i počela da se igra sa njim. Onda je krenula i jezikom. Prvo mi je jaja polizala, a onda njega čitavog, od jaja prema vrhu, pa je onda krenula da ga puši. Toliko sam uživao u tome. Kao da je to radila milion puta. Uhvatio sam je za kosu rukom dok je pušila i polako je pritiskao.

Nije mogla do kraja da ga ubaci u usta, ali je zato, ono sto je ubacila, bilo i više nego dovoljno. Vidjelo se da zna šta radi. Pušila mi ga je tako dobro, a guzu mi je naštimala tako da mi je bila na dohvat duke. Pustio sam joj kosu i svukao sam joj gaćice. Prešao sam prstima po njenoj pičkici, koja je već bila uveliko vlažna i topla. Svukao sam gaćice do kraja, i naštimao sam je iznad sebe, pa sam počeo da joj ližem pičkicu i guzu, dok mi ga je ona pušila. Takvo nešto nisam doživio u životu. 69 mi nije bio nepoznat, ali ovako nešto jeste. Toliko smo bili napaljeni da je to bilo toliko dobro. Ona je mogla samo da stenje, koliko je uživa, prestala je i da puši, nastavila je samo da mi drka. A svoju pičkicu je trljala o moje čitavo lice. Toliko sam je brzo zadovoljavao i lizao, da je jedva izdržala. Onda sam krenuo sa prstom u guzu, dok sam joj lizao vlažnu pičkicu. U početku je rekla nemoj, nisam nikad, ali polako sam ga ubacio u guzu. Rekla je da je malo boli, ali da ne vadim, već da nastavim. Tako sam je lizao i zadovoljavao prstom, a ona se toliko napalila, da više nije ni ispuštala dah, a moj kurac je uhvatila rukom i samo ga stiskala. Moram priznati da mi se svidjelo.
Toliko sam se uzbudio da se ne sjećam da mi je kurac nekad bio veći. Ona se samo izvukla niže i dok nisam ni znao, već je njena pičkica bila na mom kurcu, a ona ga je štimala polako i sjedala na njega. Ušla je do kraja i krenula je da me jebe. To još nisam doživio, da me jedna cura jebe. Uvijek sam ja taj koji jebe. Sada sam samo uživao u pogledu. Rukama sam je prihvatio za guzu i pomogao joj dok me jebe. A prstom sam je trljao po anusu. Rekla je ubaci ga unutra, dok je poskakivala po mom kurcu. Krenuo sam polako sa palcem u njenu guzu. Samo je vrisnula, ali je rekla da ne stajem. Ubrzo je bio unutra. Kako ga je samo stisnula unutra. Bilo je tako usko. Vidim da uživa u tome. Krenuo sam polako i ja da je jebem, dok mi je prst u njenoj guzi. Ona se samo stajala nepomično ne ispuštajući ni glasa. A ja sam ubrzavao i ubrzavao. Nikad nisam ovako brzo jebao.

Osjetio sam da sam pri kraju i ako tako nastavim da ću ubrzo i svršiti, ali to nisam željeo. Ovo je bilo toliko dobro, da nisam htio da prestane. Polako sam usporio i izvadio ga. Pitala je šta je u pitanju. Rekao sam da mijenjamo pozu. Postavio sam je u doggy položaj i samo se napalio još više. Kakav je to savršen pogled bio na njenu guzu i pičkicu. Naštimao sam se iza nje i ušao u tu vlažnu pičkicu, prvo polako, pa sam onda počeo da je jebem i jebem, možda i brže nego maloprije. Malo sam odmorio, pa je opasnost od svršavanja prošla. Odmah sam joj ubacio u prst u guzu, jer sam vidio da joj se to mnogo svidjelo. Nisam mogao a da ne rasmisljam o tome da je jebem i u guzu. To mi je oduvijek bila želja, ali do tada nisam imao priliku. Ona je samo stenjala i uživala. Izvukao sam ga iz pičkice i pokušao da ga ubacim u guzu. Jauknula je. Ipak nije ni ona imala analno prije. Polako sam ga gurao. Ipak je bio velik i debel, a njena guza uska. Razmazao sam ga o njenu vlažnu pičkicu i pokušao ponovo. Glavić je ušao, a ona jos više jauknula. Prekrio sam kurac pljuvačkom i malim koracima pokušao da ga ubacim, uvlačeći ga pomalo unutra i napolje.

Malo po malo i ušao je do pola. Izvukao sam ga skoro do kraja i vratio polako. Rekla je da ubrzam. Da je boli ali da joj i prija. Krenuo sam da ubrzavam, a on je ulazio sve dublje i dublje. I poslije toliko vremena, konačno jebem prelijepu curu u guzu. Ne mogu da vjerujem. Ona stenje prelijepo, što me još više pali. Zatim svojim prstima počinje da se igra sa pičkicom, dok je ja jebem u guzu. Rekla mi je da pojačam, jer će uskoro da svrši. Ubrzao sam, ali nisam mogao ni ja jos dugo da izdržim. Počela je da se uvija i da stenje jače i jače, a svojom guzom je pritisnula moj kurac da nisam više mogao ni da jebem. Svršavala je i stenjala. Nisam ni ja mogao više da izdržim. Kako mi je stisnula kurac svojom guzom, samo je “eksplodirao” i svršio sam. Onaj prvi mlaz ga je izbacio napolje, ali ja sam nastavio da svršavam po njenim guzovim i leđima. Šrpicalo je na sve strane. Nikad više ni snažnije nisam svršio. Samo sam se izvalio na krevet onako znojav i zadihan. A ona je ubacila moj kurac u usta i isisala sve iz njega. To je bio vrhunac.
Nikad bolji seks u životu nisam imao i uvijek ga se rado sjetim.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija