Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova Godina sa Happy End-om

Novogodišnja žurka u kući jednog prijatelja. Dosta poznatih i nekoliko nepoznatih ljudi. Pije se, đuska se, uživa se. Uočim jednu, meni nepoznatu ali prelijepu i prezgodnu curu, kako sjedi i pije sok. Nisam obraćao pažnju, ali mi je djelovalo da samo ona nije pila alkohol od nas svih. Razmišljam da joj priđem. Neprestajno sam se hvatao kako gledam u nju. Ali ipak nisam bio dovoljno popio da skupim hrabrosti i priđem joj. Bar jos jedno piće i prilazim joj, kažem si ja. Popijem na eks i krenem prema njoj. Sjednem pored nje i kažem ćao. Osmjehne mi se i uzvrati. I tako krenemo u priču.

Poslije nekog vremena, ona predloži da odemo na neko tiše mjesto, jer je muzika bila preglasna. Pošto znam raspored soba kod druga u kući, kažem da možemo na sprat u njegovu sobu. Odemo gore i sjednemo na krevet i nastavimo priču. Ona je došla na proslavu sa svojom drugaricom, koja je otišla sa nekim momkom, a nju je ostavila samu. Inače je živjela u Austriji, ali je ovdje dosla na praznike.
Kroz priču sam shvatio da je veoma zanimljiva djevojka i da je slobodnog duha. Poslije će se ispostaviti da nisam pogrešno shvatio. Kako je noć odmicala mi smo sjedili i pričali, povremeno sam išao po piće. Niko nije ni primjetio da nas nema, jer njene drugarice još nije bilo, a ostatak drustva se dobro zabavljao.

Kako smo sjedili i pričali, polako smo se i primicali jedno drugom, dok u jednom trenutku nisam osjetio njene grudi kako me dodiruju. A bile su poprilične. Od kako smo ušli u sobu, ja sam malo malo skrećao pogled na njih, što mislim da je i ona primjetila. Kada su me dodirnule, ja sam se momentalno uzbudio, sto se moglo i vidjeti. Ona se samo nasmijala, rukom me uhvatila među noge i počela da me ljubi. E tada sam se napalio do kraja, uzvratio sam ljubljenje, oborio je na krevet, pa je okrenuo na sebe, rukama sam uhatio njenu savršenu guzu i stiskao je, dok smo se ljubili. Mogla je da osjeti koliko sam uzbuđen i napaljen. Počela je da trlja svoju picu o moj kurac. Napalila se i ona.
Skinuo sam joj majicu i brus i imao sam sta i da vidim. Tako savršeno tijelo me je uzbudilo do maksimuma. Jedva sam čekao da je probam. Skinula je i ona meni majicu. Ruke sam prebacio na njene grudi i počeo sam da ih miješam i ližem. Nikad bolje sise nisam držao u rukama. Tako savršene veličine, kao da su napravljene za moje ruke. Ahh, samo kad se sjetim, opet se uzbudim. Ljubili smo se tako, dok se ona trljala o mene.
Okrenuo sam je na leđa, a ja sam sada bio iznad nje. Ljubeći je po vratu polako sam se spustio na grudi, pa onda i na stomak, dok sam rukama otkopčavao i svlačio hlače. Ostala je samo u gaćicama. I to crvenim, skoro pa providnim. Kao da je planirala nešto ovako večeras. Skinuo sam i svoje hlace i ostali smo tako samo u gaćama, ljubeći se, ona ispod mene. Izazivao sam je, trljao je svojom alatkom po njenoj malenoj i toploj pičkici. Okrenuo sam je na sebe, a ona je polako krenula prema mojim gaćama, ljubeći me i grickajuci po stomaku i sisama. Došla je do kraja, svukla mi gaće, a on je samo iskočio. Stajao je prav kao strijela. Nisam više mogao dočekati da je osjetim na njemu. A onda je došlo i to na red. Uhvatila ga je u ruku i počela da se igra sa njim. Onda je krenula i jezikom. Prvo mi je jaja polizala, a onda njega čitavog, od jaja prema vrhu, pa je onda krenula da ga puši. Toliko sam uživao u tome. Kao da je to radila milion puta. Uhvatio sam je za kosu rukom dok je pušila i polako je pritiskao.

Nije mogla do kraja da ga ubaci u usta, ali je zato, ono sto je ubacila, bilo i više nego dovoljno. Vidjelo se da zna šta radi. Pušila mi ga je tako dobro, a guzu mi je naštimala tako da mi je bila na dohvat duke. Pustio sam joj kosu i svukao sam joj gaćice. Prešao sam prstima po njenoj pičkici, koja je već bila uveliko vlažna i topla. Svukao sam gaćice do kraja, i naštimao sam je iznad sebe, pa sam počeo da joj ližem pičkicu i guzu, dok mi ga je ona pušila. Takvo nešto nisam doživio u životu. 69 mi nije bio nepoznat, ali ovako nešto jeste. Toliko smo bili napaljeni da je to bilo toliko dobro. Ona je mogla samo da stenje, koliko je uživa, prestala je i da puši, nastavila je samo da mi drka. A svoju pičkicu je trljala o moje čitavo lice. Toliko sam je brzo zadovoljavao i lizao, da je jedva izdržala. Onda sam krenuo sa prstom u guzu, dok sam joj lizao vlažnu pičkicu. U početku je rekla nemoj, nisam nikad, ali polako sam ga ubacio u guzu. Rekla je da je malo boli, ali da ne vadim, već da nastavim. Tako sam je lizao i zadovoljavao prstom, a ona se toliko napalila, da više nije ni ispuštala dah, a moj kurac je uhvatila rukom i samo ga stiskala. Moram priznati da mi se svidjelo.
Toliko sam se uzbudio da se ne sjećam da mi je kurac nekad bio veći. Ona se samo izvukla niže i dok nisam ni znao, već je njena pičkica bila na mom kurcu, a ona ga je štimala polako i sjedala na njega. Ušla je do kraja i krenula je da me jebe. To još nisam doživio, da me jedna cura jebe. Uvijek sam ja taj koji jebe. Sada sam samo uživao u pogledu. Rukama sam je prihvatio za guzu i pomogao joj dok me jebe. A prstom sam je trljao po anusu. Rekla je ubaci ga unutra, dok je poskakivala po mom kurcu. Krenuo sam polako sa palcem u njenu guzu. Samo je vrisnula, ali je rekla da ne stajem. Ubrzo je bio unutra. Kako ga je samo stisnula unutra. Bilo je tako usko. Vidim da uživa u tome. Krenuo sam polako i ja da je jebem, dok mi je prst u njenoj guzi. Ona se samo stajala nepomično ne ispuštajući ni glasa. A ja sam ubrzavao i ubrzavao. Nikad nisam ovako brzo jebao.

Osjetio sam da sam pri kraju i ako tako nastavim da ću ubrzo i svršiti, ali to nisam željeo. Ovo je bilo toliko dobro, da nisam htio da prestane. Polako sam usporio i izvadio ga. Pitala je šta je u pitanju. Rekao sam da mijenjamo pozu. Postavio sam je u doggy položaj i samo se napalio još više. Kakav je to savršen pogled bio na njenu guzu i pičkicu. Naštimao sam se iza nje i ušao u tu vlažnu pičkicu, prvo polako, pa sam onda počeo da je jebem i jebem, možda i brže nego maloprije. Malo sam odmorio, pa je opasnost od svršavanja prošla. Odmah sam joj ubacio u prst u guzu, jer sam vidio da joj se to mnogo svidjelo. Nisam mogao a da ne rasmisljam o tome da je jebem i u guzu. To mi je oduvijek bila želja, ali do tada nisam imao priliku. Ona je samo stenjala i uživala. Izvukao sam ga iz pičkice i pokušao da ga ubacim u guzu. Jauknula je. Ipak nije ni ona imala analno prije. Polako sam ga gurao. Ipak je bio velik i debel, a njena guza uska. Razmazao sam ga o njenu vlažnu pičkicu i pokušao ponovo. Glavić je ušao, a ona jos više jauknula. Prekrio sam kurac pljuvačkom i malim koracima pokušao da ga ubacim, uvlačeći ga pomalo unutra i napolje.

Malo po malo i ušao je do pola. Izvukao sam ga skoro do kraja i vratio polako. Rekla je da ubrzam. Da je boli ali da joj i prija. Krenuo sam da ubrzavam, a on je ulazio sve dublje i dublje. I poslije toliko vremena, konačno jebem prelijepu curu u guzu. Ne mogu da vjerujem. Ona stenje prelijepo, što me još više pali. Zatim svojim prstima počinje da se igra sa pičkicom, dok je ja jebem u guzu. Rekla mi je da pojačam, jer će uskoro da svrši. Ubrzao sam, ali nisam mogao ni ja jos dugo da izdržim. Počela je da se uvija i da stenje jače i jače, a svojom guzom je pritisnula moj kurac da nisam više mogao ni da jebem. Svršavala je i stenjala. Nisam ni ja mogao više da izdržim. Kako mi je stisnula kurac svojom guzom, samo je “eksplodirao” i svršio sam. Onaj prvi mlaz ga je izbacio napolje, ali ja sam nastavio da svršavam po njenim guzovim i leđima. Šrpicalo je na sve strane. Nikad više ni snažnije nisam svršio. Samo sam se izvalio na krevet onako znojav i zadihan. A ona je ubacila moj kurac u usta i isisala sve iz njega. To je bio vrhunac.
Nikad bolji seks u životu nisam imao i uvijek ga se rado sjetim.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija