Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova kolegica

U firmu nam je došla nova kolegica. Žena u kasnim tridesetima, a saznao sam o njoj da je udana i da ima klinca koji će uskoro završiti osnovnu školu. Iskreno, kako je izgledala nikad to za nju ne bi rekao.
Bila je komad i to kakav. Visoka preko 170, vitko tijelo sa lijepom izbočenom guzom, grudi trojkica, duga ravna svjetlo smeđa kosa i mišićave noge koje su odavale da se bavi nekom vrstom sporta.

Zapela mi je za oko, a što nije ni bilo čudno, jer sam bio poznat kao ženskaroš. U firmi nije bilo žene sa kojom nisam završio makar jednom u mom autu ili wc-u u firmi. No dobro, jedino one iznad 55 nisam nikad opalio, ali samo zato jer su glumile nekakav moral.

Dakle, razmišljao sam kako da okrenem Nevenu, kad je došao diša u ured sa njom, pa mi se obratio:

- Ivane, ovo je Nevena. raditi će u komercijali, pa da Vas upoznam.

Pružio sam joj ruku i nasmješio se, a i ona meni, te me onda šokirala svojom izjavom:

- A Vi ste Ivan? ! ? Čula sam o Vama.. . -tu se nasmješila i okrenula na peti te krenula za direktorom koji joj je pridržao vrata i pogledao u mene sa smješkom kolutajući očima, a ja sam sjeo natrag na stolicu kao pokošen.

Ništa mi nije bilo jasno, od kuda njoj te informacije? I šta je to čula o meni? taj dan mi je bio razmrdan, pa sam i ranije otišao iz ureda pod izlikom da imam sastanak. Dok sam izlazio vidio sam cure iz računovodstva kako me gledaju i smiju se, pa sam shvatio da žene u firmi izmjenjuju informacije o svemu, pa i o meni. To me pomalo šokiralo, ali sam shvatio da se ne treba uzbuđivati previše zbog toga.
Narednih tjedan dana se ništa nije dešavalo. Sve se odvijalo kao i obično do tog petka. U petak mi je u ured ušla Nevena sa hrpom nekih papira, a kao što sam vidio kasnije bili su to novi ugovori koje bi ja trebao provjeriti i potpisati. Bila je u kratkoj suknji iznad koljena, dolčevitki koja je isticala njene grudi i ravan trbuh, te kosom vezanom u nekakvu polu punđu. Visoke pete su joj isticale noge, a sad je bila i moje visine. Odložila je papire na moj stol i ostala stajati kraj njega. Pogledao sam ju i upitao:

- Još nešto?
- Da, ali ovo je privatno -rekla je i podbočila se rukama na bokove- Jedna stvar me interesira.. . u vezi tebe, da se razumijemo.
- Koja stvar? -sad sam se zavalio na stolici, a onda uhvatio njen pogled na moje prepone, pa sam odmah shvatio o čemu se radi, a ona je to i potvrdila.
- Paaaa.. . o tome da ti je velik.. . -zastala je i gledala me upitno.
- I ti bi sad to željela saznati? -gledao sam ju sa smješkom, a ona je samo kimnula glavom, te sam nastavio- A šta ja imam od toga?
- Paaa.. ovaj.. je li.. -zamuckivla je i vidio sam da joj je neugodno, pa sam uživao malo vrativši joj za ono pred direktorom, a onda sam ustao i otišao do vrata i zaključao ih, te se okrenuo prema njoj.

Gledala me razrogačenih očiju, a ja sam počeo otkopčavati hlače i uskoro sam ih povukao do koljena, a onda i bokserice, te je moja mrcina ispala van. Ona je pokrila rukama usta i širom otvorenih očiju gledala u moj kurac, koji je za sada samo visio, ali se dala naslutiti njegova veličina. Da se razumijemo, imao sam povećeg, punih 24 cm i podebljeg. Neke ga nisu mogle obujmiti sa jednom rukom, a sudeći prema njihovim reakcijama ja sam im bio najveći kojeg su dobile u životu. Zato su neke htjele više puta, ali neke nisu jer su se bojale. I sad je Nevena bila ta koja je zurila u moju mrcinu, a onda se posve nesvjesno počela primicati, te je došla do mene i pogledala me, te jedva prošaputala:

- Mogu li.. .
- Samo ti daj -rekao sam sa smješkom jedva čekajući da ga dotakne svojom njegovanom rukom.

Nevena se čućnula i primila mi kurac jako nježno, te ga pomilovala, a onda i podigla, te na moje iznenađenje.. . stavila ga u usta. Nisam se ni snašao, a Nevena ga je počela pušiti i to tako stručno da je uskoro bio u punoj veličini. Oblizivala ga je i milovala mi jaja, pa ga počela lagano drkati. Navlačila je kožicu gore dolje preko glavića, a ja sam uživao u njenim mekanim rukama. Zatim je ustala, povukla suknju preko bokova, bljesnule su njene bijele noge iznad samostojećih najlonki i bijele gaćice, pa se naslonila na stol okrenuvši mi guzu. Stao sam iza nje i pomilovao joj guzu, pa ušao rukom između nogu i prošao duž njene pice, na što je ona samo uzdahnula. Zatim sam primio rubove njenih gaćica i povukao ih niz noge do gležnjeva, a ona je elegantno izašla iz njih, pa još malo raširila noge. Gledao sam joj u picu i vidio da se već lagano navlažila. Razmaknuo sam joj guzove i jezikom prošao od pice do šupčića, što je izazvalo lagano stenjanje kod nje, zatim sam se kleknuo i počeo joj jezikom lizati pičić dok je moj nos bio na njenom šupčiću. Disala je duboko uz povremeni duboki uzdah, a ja sam sad zamjenio jezik sa prstom i ugurao sam joj prst u picu, te ju trljao, a onda malo i klitoris na šta je ona jače zastenjala.

Izvadio sam prst i stao iza nje, primio kurac i namjestio ga na ulaz u njenu picu, te ga počeo lagano uguravati unutra. Ona je počela dahtati, a kad je ušao cijeli glavić i pola kurca samo je jauknula, pa sam joj pokrio usta rukom da nas netko ne čuje. Ona je primila moju ruku sa svojom i pritisnula je jače na svoja usta, a ja sam počeo uguravati ostatak kurca u nju što je kod nje izazvalo još jače stenjanje. Trebalo mi je skoro par minuta da ga napokon primi cijeloga, a onda se napokon opustila i počeo sam ju napokon jebati. Svaki moj jači ulaz je izazivao jače stenjanje kod nje, ali se nije bunila, dapače, čak se i nabijala povratno na njega. sad je to radila bez jaukanja, ali je dahtala kao da joj je nesnosno vruće. Jebao sam ju tako dobrih desetak minuta, za koje vrijeme je ona već dva puta svršila, pa sam i ja osjetio da će mi doći. Izvukao sam kurac iz njene pice i obišao stol, dok je ona ostala naprćena preko njega, stao ispred nje i dao joj kurac u usta. Ona je raširila usta i sad sam ju jebao u usta, a jezik nije pomakla u stranu, pa me je tako dovela do vrhunca i ispalio sam nekoliko mlazova u njena usta pošto cijeli tjedan nisam ništa jebao zbog nje u mislima. Bilo je dosta toga, ali je ona sve gutala i uskoro ga je cijelog iscijedila.

Uspravila se i obrisala usta maramicom, spustila suknju nakon što si je obrisala picu i navukla nazad gaćice, te me pogledala:

- Ovo je bilo super.. . dobar si jebač i očekujem da me svaki petak ovako zadovoljiš, ako nemaš ništa protiv?
- Naravno da nemam -rekao sam smješkajući se i gledao za njom kako otključava vrata, pogledava van i okreče se prema meni, te mi šalje poljubac, koji sam uzvratio naravno.

Otišla je, a ja sam spremio svoj opušteni kurac u gaće, navukao hlače i zavalio se u stolicu, te razmišljao kako tjedan nije mogao bolje završiti.
Nevena i ja smo se nastavili jebati svaki petak u mom uredu, a uvijek sam morao svršiti u njena usta, jer je rekla da obožava okus moje sperme u kombinaciji sa svojim sokovima na mom kurcu, do jednog dana kada se to promijenilo, ali o tome u novoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija