Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NOVA KOLEGICA

Pije koji tjedan u moju radnu jedinicu došla je nova kolegica koja je trebala zamijeniti dosadašnju administratoricu koja za koji mjesec odlazi u mirovinu. Iako ta kolegica nije nova u firmi nego je zbog sistematizacije firme i zatvaranja njenog odjela te stjecajem okolnosti odlaska dosadašnje administratorke dodijeljena našem odjeljenju. Njeno ime je Marijana, znali smo se onako iz viđenja tako da sam je imao prilike tek upoznati kada je počela raditi kod nas.

Kako u našem pogonu rade isključivo muškarci, a dosadašnja ženska osoba baš nije bila reprezentativna kako niti pretjerano omiljena zbog njenog bezobraznog stava njena zamjena bila je kud i kamo ljepša, normalnija pa i 20-etak godina mlađa. Normalno da se među nama počela komentiranja i priče vezane za Marijanu. Nakon samo par dana Marijana se brzo uklopila u naše društvo jer je bila vesela, komunikativna, spremna na zajebanciju kako sa radnicima tako i sa nama šefovima. Zbog svoje otvorenosti već prvog dana znali smo sve o njoj. Marijana ima 42 godine, rastavljena je nije bila neka ljepotica, ali imala je ono nešto. Visoka je samo 158cm. , crne kose i očiju, sise su taman tolike da lijepo ispune muške šake te jebozovno prčasto dupe. Od svih nas u kolektivu Marijana je nekako prema meni bila najotvorenija i najviše se voljela družiti sa mnom i razgovarati uz kavu i cigaretu. Primijetio sam kako je prema drugim kolegama drukčija nego sa mnom to jest sa mnom je počela flertovati što sam ja rado prihvatio. Iako sam u braku koji je dobar, a jedini problem je taj što nam je sex pomalo rijedak za moje pojmove isključivo zato jer imam veliki libido i gotovo sam nezasitan u sexu dok moja žena nije te ne može pratiti moj tempo tako da me to ponekad frustrira. Žensko šesto čulo kao da osjeti te stvari tako da je Marijana počela sve više i sve otvorenije pričati o svojim sexualnim željama i apetitima pa je tako počela i mene sve otvorenije ispitivati o mome sexsualnom životu. Kada sam je pitao zašto i zbog čega baš ja, zato jer mi se dopadaš, jer si zabavan iskren i jedini koji me nasmijava odgovorila je Marijana. Znaš da sam oženjen rekoh joj, znam da si oženjen, ali ja od tebe ne tražim nikakvu vezu niti ništa slično samo želim tvoj kurac i da se pojebemo s vremena na vrijeme rekla je Marijana skroz otvoreno i bez imalo srama. Ako je samo to onda može odgovorio sam joj.

Sad je samo trebalo naći vrijeme i mjesto . Kako ja radim u smjenama dogovorili smo da ćemo se naći kada ja budem radio drugu smjenu i kada budem sam u pogonu i kancelariji. Što se tiče prostora nije nam bio problem jer smo imali dovoljno slobodnih kancelarija.
Kada je došao taj dan i kada smo se dogovorili čekao sam Marijanu da dođe. Dok sam je čekao u meni su se miješale svakojake emocije uzbuđenje, nervoza, iščekivanje, a najviše strah kako ću i da li ću moći napraviti taj korak da po prvi put u svom životu prevarim partnericu sa kojom sam bio, a u ovom slučaju svoju ženu. Marijana je stigla oko 5 sati poslije podne sjeli smo i pili kavu iz automata. Bio sam nervozan u istoj onoj mjeri kao kada sam prvi put trebao izgubiti nevinost.

Marijana je bila totalno skulirana kao da je to što planiramo napraviti sasvim normalno. Popivši kavu zaputili smo se u jednu kancelariju u kojoj se nalazio jedan kožni trosjed ušli smo, a ja sam zaključao vrata kako bi bio siguran da nam nitko neće uletjeti. Marijana se okrenula prema meni i vidjela da sam pomalo nervozan pa se zatim približila obavila svoje ruke oko moga vrata privukla me bliže svojim usnama rekavši mi da se opustim i lagano me poljubila gurajući svoj jezik u moja usta, nakon samo par trenutaka moja nervoza je nestala i ja sam uzvratio poljubac pa smo počeli strasno da se žvalimo ispreplićući naše jezike. Počeli smo da brzinski skidamo svoju odjeću krećući se prema trosjedu da bi me Marijana gurnula na njega te sijela u moje krilo. Počela je da me ljubi po vratu, usnama, prsima neprestano trljajući svoju pičku o moj već odavno napeti kurac. Počela je da se spušta sve niže po mome tijelu dolazeći do moga kurca kojeg je lagano primila u svoju ruku povukla kožicu preko glavića poljubivši ga svojim usnama. Zatim je jezikom počela da šara po njemu oblizujući ga cijeloga kao i sisanju mojih jaja da bi na posljetku počela da ga drka i sve brže puši nabijajući se svojim ustima do samih mojih jaja. Kako mi ga je samo dobro pušila radila je čuda svojim jezikom, ustima, rukama kurac mi je pulsirao u njenim ustima. Pušila ga je dobrih desetak minuta, a onda me je prekoračila i namjestila se te se samo lagano spustila puštajući dugačak uzdah. Uhvatila se rukama za moj vrat gurnula jezik u moja usta i počela da se nabija na moj kurac ja sam svoje ruke položio na njene guzove i pomogao je pridizati dok se nabijala i jahala na mome kurcu. Oboje smo stenjali i dahtali kao lokomotive, u meni kao da je proradila nekakva neman pa sam je ne skidajući sa kurca prebacio na leđa zadižući njene te ih širio kako bi imao nesmetan prilaz njenoj pički te se počeo zakucavati u nju pomičući donji dio tijela.

Marijana je počela da stenje sve glasnije bacala je glavu lijevo desno i jednom rukom mijesila svoje sise a drugom rukom drkala svoj klitoris. To to jače brže aah to jebi jebi ne staj ne staj svršavam vrištala je Marijana i nakon nekoliko trenutaka Marijana je svršila. Ja sam lagano usporio te izvukao kurac iz njene natopljene pičke i spustio se glavom među njene noge kako bi joj lizao pičku i klitoris kao i sisao i gutao njene sokove koji su se cijedili iz njene pičke. Marijana se malo smirila, ali i dalje je stenjala uživajući u mome lizanju. Nakon što sam je dobro polizao rekao sam joj da se naguzi te je ubrzo bila četveronoške namještena na trosjedu, prišao sam iza nje i počeo lagano ulaziti u njenu vruću pičku. Počeo sam je guziti polako uživajući u pogledu njene sexy guze dok je moj kurac ulazio i izlazio iz njene pičke. Nisam mogao odoljeti pa sam je pitao ako je mogu jebati u tu prekrasnu guzu mmmmh da tiho je izustila. Naslinio sam njen šupak pljucajući svoju slinu i prstima širiti stjenke njenog šupka da bi zatim moje prste zamijenio svojim kurcem. Namjestio sam glavić na ulaz njenog šupka i počeo lagano prodirati u njega, ulazio sam polako centimetar po centimetar dok je Marijana sve jače i jače stenjala kako sam sve dublje prodirao u njen šupak do samih jaja. Popeo sam se na trosjed preko nje i počeo je jebati.

Jebao sam je sve brže i jače šireći njene stjenke, zatim sam počeo mijenjati tempo jebanja kao i njene rupe tako da sam je naizmjence jebao malo u pičku malo u šupak. Marijana je svršila još dva tri puta u našem sexu koji je trajao skoro sat vremena u kojem smo izmijenjali nekoliko poza da bi na kraju konačno došlo i meni da svršim. Pitao sam je gdje želi moju spermu, napuni mi pičku rekla je Marijana i nakon par minuta počeo sam da se praznim duboko u njoj. Ostali smo tako neko vrijeme dok mi se kurac nije spustio i ispao iz njene pičke zajedno sa mojom spermom. Došavši oboje k sebi od ludog sexa sredili smo se i oboje se složili kako je ovo bilo dobro i kako bi valjalo ponoviti. To smo ubrzo i napravili. Marijana i ja postali smo pravi prijatelji sa povlasticama i nastavili sa našim avanturama kada god smo za to našli vremena.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 4113

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija