Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nova kolegica s posla

Ocjena: 3.5

U tvrtku je došla na radno mjesto vezano uz kontrolu kvalitete iz tvrtke slične branše. Između 45 i 50 godina, skladno građena, nikako premršava. Cice prije male nego srednje, guza u redu, malo ispupčena, ne previše, trbuh ravan, noge ništa posebno, vidio sam u životu i ljepših. Čim sam je vidio pomislio sam da bi se rado poševio s njom. No to pomislim kad vidim bilo koju žensku osobu koja mi se svidi. Bila je udana i imala je odraslog sina, muž ju je često vozio na posao i s posla. Nismo ostvarili nikakav odnos osim čisto poslovnog, nisam joj se upucavao, nisam joj upućivao dvosmislene poruke. Tako su prošle skoro dvije, tri godine. Onda sam počeo malo više komunicirati s njom, ne samo vezano uz posao nego i šire, ali opet bez aluzija, dvosnislenih poruka i slično. Jednom prilikom, negdje krajem ljeta, išli smo zajedno, više nas iz tvrtke na druženje koje je organizirao vlasnik i predvečer je bio razlaz i ona je pitala može li je netko odbaciti doma i rekao sam da mogu ja, jer mi je usput. Kad smo stigli pred zgradu pozvala me ja na piće.

Prihvatio sam. Ušli smo u stan i očekivao sam da će tamo biti muž, sin, međutim bio je mrak, prazno. Pitao sam ju gdje su njeni i rekla je da imaju vikendicu na moru i da su otišli nešto popraviti, okrečiti te da ih neće biti dva dana. Ne znam zašto, nekako su mi odmah prošli trnci kroz jaja i kurac mi se počeo dizati. Uvela me u dnevni boravak, odvela do bifea otvorila i rekla da izaberem što ću popit i izabrao sam Jägermeister Natočila je i meni i sebi. Posjela me u kožnu fotelju, prilično glomaznu, tu je bio niski stakleni stolić, trosjed i još jedna fotelja nasuprot, uza zid komoda i ogromni TV. Upalila je liniju i nekakav lagani, melodiozni instrumental je krenuo. Ona je sjela nasuprot mene. Pijuckali smo i čavrljali i gledali se onako direktno u oči. Odjednom je ustala, otišla do vrata i prigušila svjetlo. Rekla je da bi malo plesala, ustao sam, obgrlila me oko vrata, priljubila se uz mene i tako smo lagano plesali.

Kurac mi se odmah dignuo i namjerno sam se stisnuo uz nju kako bi ga osjetila. I ona je pojačala stisak i trljala se uz mene, zatim mi je preko hlača počela pipati kurac, a onda je s obje ruke krenula i otkopčala mi remen, raskopčala hlače i svukla ih do koljena te uzela nabrekli kurac u ruku. Prevlačila mi je kožicu, nadrkavala ga i prošaptala da vidi kako je očito da bih ja nju jebao. Rekao sam da bi ju vrlo rado pojebao i da ću to odmah i učiniti. Uvalio sam joj jezik i počeli smo, se prilično divlje i strastveno ljubiti. Zadignuo sam joj suknju i primio ju za pičku, bila je sva mokra. Razmaknuo sam joj gaćice i primio ju za mufić, bila je dlakava i imala svilenkaste dlačice. Obožavam svilenkaste dlačice. Gurnuo sam joj prst u pičku, bila je topla, uska, vlažna. Jebao sam ju s prstom i ona se pičkom nabijala na njega i dalje rukom natezala moj kurac i stiskala jaja. Malo je zastala i u tren oka se svukla i ostala gola, pa sam se i ja skinuo do kraja. Uzela me je za ruku i odvukla u spavaću sobu, tamo je bio francuski krevet. Polegla me je na krevet, opkoračila me, stavila glavu među moje noge, a svoju pičku i guzu nadvila nad moje lice, počela mi je drkati i pušiti, a ja sam uvalio jezik među njene usmine i malo joj lizao klitoris pa gurao jezik u pičku, pa opet po klitorisu, stenjala je, jecala, sve ubrzanije disala. Malo sam joj liznuo i šupčić pa sam se ponovo posvetio lizanju pičke i gutanju svoje sline i njenih sokova, rukama sam joj navlačio guzove, stiskao ih. Imala je predivnu glatku guzu. Nabijala mi se pičkom na facu i šupkom na nos, tražeći što tiješniji kontakt. Tada je prestala s pušenjem, samo me držala za kurac i rekla – liži me jako, blizu sam. Pojačao sam lizanje i uskoro je počela vriskati, grčiti se, stresla se par puta, zastenjala, još se tresući samo se srušila na mene. Tada se ustala, okrenula se prema meni, opkoračila me i kleknula na koljena.

Uzela je kurac u ruku i njime se gladila po pički, razmicala usmine i povlačila ga preko klitorisa, ja sam joj mijesio grudi, rekla je da ne čekam njeno svršavanje i da samo kažem kad budem blizu svršavanja jer želi da joj svršim u usta. Držeći mi kurac u ruci stavila ga je u pičku i lagano se nabadala samo preko glavića, mislio sam da ću poludit od užitka, onda je samo kliznula po njemu i počela se nabadati svom duljinom, vrtiti guzom, lijevo desno, gore, dolje, u krug. Ruke ja zabacila iza sebe i uhvatila se za glavu i tako me „jebala“ sve jače i jače, sada je meni padao mrak na oči od divote i nije dugo trebalo osjetio sam da sam blizu i samo sam povikao – skači - skočila je , kleknula odmah između mojih nogu, stavila kurac u usta, prevukla ga dva tri puta i svršio sam u nekoliko mlazeva. Uspjela je skoro sve progutati, malo joj je pobjeglo, ali i to je ubrzo polizala. Ustala je i otišli smo onako goli u boravak, sjeli na dvosjed, naslonila se uz mene i pijuckali smo Jägermeister. Nakon nekog vremena počela se igrati s mojim kurcem i majstor je reagirao na jedini mogući i željeni način. Uskoro je bio potpuno spreman za novu akciju. Držeći me za kurac povela me u spavaću sobu. Iz neke ladice je izvadila neku kremu i njome mi namazala kurac i rekla da želi da ju jebem u šupak i da ga joj namažem. Kleknula je na krevet, naguzila se- Stavio sam malo kreme na kažiprst, a drugom sam rukom raširio šupkić pa razmazao malo izvana pa onda gurnuo prst unutra i tako dva tri puta i onda sam kurac lijepo lagano prislonio uz šupak i polako počeo prodirati u njenu guzu.

Kurac mi nije baš tanak i na početku je ječala, ali nije odustajala. Izvadio sam ga i još malo namazao i ponovo gurnuo i malo ga izvlačio i onda gurao natrag, svaki puta dublje i dublje , na kraju je sve išlo kao podmazano, ja sam ju guzio, a ona je uživala i ja sam uživao. Gurnula si je prste u pičku i ševila se, a zatim si je masirala klitoris i ubrzo je ponovo svršila. Pitala me želim li svršavati u šupak ili bi radije u pičku. Izvukao sam ga iz guze i stavio ga malo nižei gurnuo ga do jaja, nastavio sam ju rasturati, čulo se samo stenjanje i udaranje kože o kožu, ona je bila prilično glasna i malo me je bilo strah hoće li nas netko čuti. Jebao sam ju, kako već dugo nijednu nisam, ona si je ponovo masirala klitić i ubrzo je počela opet svršavati, a i ja sam konačno otpustio kočnicu i osjetio da mi se bliži vrhunac i istresao sam u njenu guzu sav sadržaj svojih jaja. Ležali smo jedno uz drugo, zapuhani, ljepljivi od znoja, speme, šutjeli i odmarali. Rekla je malo kasnije da bi bilo lijepo da se zajedno otuširamo. I bilo je jako lijepo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija