Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova poštarica

U našoj maloj pošti smo dobili novu poštaricu. Ja ju nisam vidio, još, ali sam čuo, već, raznorazne priče kako to već ide u malim sredinama. Od provjerenih izvora, naravno. Uglavnom Maša je radila već tri tjedna kad sam ja prvi put otišao na poštu.
I odmah se iznenadio, mislim, bila je predivna. Kratko ošišana, našminkana i jako dobro građena, a vjerojatno je i to bio razlog govorkanju ove previše konzervativne sredine. Pogotovo žena u njoj. Upoznali smo se i pokupio sam svoju poštu, te sam krenuo prema izlazu, kad me je pozvala:

- Može jedno pitanje?
- Naravno.. -rekao sam kad sam se okrenuo- O čemu se radi?
- Paa...vidim da smo približno istih godina, a interesira me kamo se može ovdje izaći ili negdje popiti piće da nitko ne zuri?
- Hahahahaha... -nasmijao sam se glasno- Kao prvo, pošto smo istih godina, ne moraš mi govoriti 'Vi', a kao drugo...takvog mjesta ovdje nema. Mislim da si vidjela u koju si sredinu došla...
- Ahhhh... -uzdahnula je razočarano, a onda sa smješkom dodala- No barem ti nisi zurio i odmjeravao me kao da sam komad mesa u izlogu.

Sad sam doslovno prasnuo u smijeh, a i ona isto, te smo se tako smijali neko vrijeme, a onda sam joj rekao:

- Da samo znaš kako su te žene u mjestu etiketirale...
- Da? Kako ako nije tajna?
- Hmmm...nisam tračerica i onaj koji prenosi rekla kazala izjave, ali dosta toga je neprimjereno za izgovoriti.

Vidio sam da joj je neka sjeta prošla preko očiju, a onda je slagla ramenima i pitala me:

- Imaš malo vremena? Skuhat ću kavu, pa da popijem u društvu, ako se ne bojiš tih glasina, naravno... -dodala je uz široki osmijeh.
- Naravno da ne... -rekoh i ja uz osmijeh- I ja sam u toj kategoriji...

Kad je skuhala kavu sjeli smo u mali ured iza šaltera i pijuckali kavu, te razgovarali o njoj, meni, ovom mjestu i drugim stvarima. Tako sam saznao da ima dvoje djece, razvedena, rođena i odrasla u Njemačkoj, vratila se ovdje, jer su joj starci ovdje u mirovini, a i čuvaju joj klince. I u Njemačkoj je radila u pošti, tako da je to bio samo nastavak, a do prije mjesec dana je radila u velikom gradu, te je tražila premještaj, i evo, sad je tu. A ona je saznala da ja nisam u braku, da sam stariji od nje godinu dana i da, kao što se i vidi nemam baš neke bračne prilike za to. Nakon skoro sat vremena razgovora me je pozvala kod sebe na večeru, a živjela je van mjesta u jednoj manjoj kući, koju je unajmila. Znao sam gdje je to i dogovorili smo se za sedam navečer.

U minutu do sedam sam parkirao ispred njene kuće i pozvonio. Otvorila je vrata i sa širokim osmijehom me pozvala unutra. Predao sam joj cvijeće, bocu vina i veliku čokoladu, te ju odmjerio kad mi je okrenula leđa. Vitko tijelo u jednostavnoj haljini i iste takve noge u tamnim čarapama i malim potpeticama naglašavali su samamnu guzu dok je hodala ispred mene. Ušli smo u blagavaonu gdje je bio složen stol. Miris iz kuhinje je bio zamaman i dao sam joj kompliment da bi po mirisu slobodno mogla promijeniti profesiju. Samo se je nasmijala i rekla mi da se smjestim.
Kad sam sjeo razledavao sam po sobi i vidio slike nje sa jednom curicom i dečkićem, pa sam zaključio da su joj to klinci, a bili su dosta i slični. U taj tren je donijela hranu, a meni je rekla da otvorim bocu vina, crnog, jer je samo to pila. Kad sam probao hranu bio sam oduševljen i ponovio sam joj da slobodno može promijeniti zanimanje. Ona se je samo zacrvenila, ali to je moglo biti i od vina. Večera je protekla u razgovoru i ugodnom druženju. Saznali smo da imamo dosta toga zajedničkog, tj da volimo iste stvari, a kad smo se smjestili na trosjed i nastavili razgovor pijuckajući vino, ona se je malo i opustila, te me u jednom trenutku zagrlila i poljubila. Uzvratio sam poljubac i počeo joj milovati leđa, a ona me je počela ljubiti još žešće, a u jednom trenu me je i ugrizla za usnicu, ali nisam reagirao.
Disala je ubrzano i počela mi otkopčavati košulju, a prsti su joj drhtali, te sam joj pomogao i skinuo sam košulju. Ona je onda povukla haljinu preko glave i ostala je u grudnjaku, gaćicama i samostojećim najlonkama. Bila je strahovito sexy i na njoj se nisu uopće vidjeli tragovi da je rodila dvoje djece. Dok je tako stajala počeo sam joj ljubiti trbuh i pupak, a ona je mrsila moju kosu i pritiskala moju glavu uz svoje tijelo. Rukama sam joj milovao stražnjicu i polako zavukao ruku između njenih nogu što je iz nje izmamilo jecaj i ona je blago raširila noge. Počeo sam joj trljati macu preko gaćica i uskoro su bile mokre od njenih sokova, a ona je sve više mrsila moju kosu. Onda sam odlučio maknuti gaćice, te sam ih povukao na niže i spustio ih do kraja, a ona je iskoračila iz njih. Pred menom se ukazala njena maca koja je imala uređenu frizuricu, a ja sam odmah počeo ljubiti taj brežuljak i spuštati se niz njega do klitorisa, a kad sam ga dotakao jezikom ona se samo stresla i počela se grčiti, te sam shvatio da je svršila. Pitao sam se koliko dugo se nije poseksala, ali nisam to glasno rekao.
Ustao sam i otkopčao joj grudnjak, te sam ugledao par predivnih sisa koje su još uvijek prkosile gravitaciji i počeo ih ljubiti, a ona je za to vrijeme otkopčavala moje hlače. Uskoro je i moj napeti kurac ugledo svjetlo, a ona ga je brže bolje počela drkati i uskoro sam imao osjećaj da ću svršiti, te sam se odmaknuo od nje i povukao ju na trosjed. Kad je sjela na trosjed, raširio sam joj noge i počeo joj lizati macu koja je bila mokra od njenog prvog svršavanja. Imala je slankast okus, a miris se mješao sa laganim parfemom koji mi je draškao nosnice i tjerao me da ju ližem kao lud. Ona je stenjala i jecala dok sam ju lizao i jebao jezikom, a kad sam počeo grickati klitoris svršila je još jednom i brada mi je bila mokra od njenih sokova. Nakon toga sam se ispravio i onako na koljenima prišao i stavio svoj tvrdi kurac u njenu picu i počeo ju jebati. Zabijao sam ga u njenu mokru picu dok su moja jaja lupkala po trosjedu, a iz nje je curilo. Ona je samo dahtala i jecala, a ja sam se nagnuo i gricnuo joj jednu pa drugu bradavicu, dok sam joj ga i dalje zabijao do kraja, što je nju dovelo do ludila. Obgrlila me je nogama i počela mi davati pomoć dok sam joj ga zabijao u picu. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga htio izvaditi, ali me je ona privukla na sebe i nije me puštala, tako da sam joj zalio unutrašnjost svojom spermom koje je bilo u izobilju, jer se nisam poseksao skoro već tri mjeseca. Ona je samo ciknula kad ju je zalila moja vruča sperma i zabila mi nokte u podlaktice, te je svršila po treći put.

Malo zadihani smo se odmaknuli i ona se je zavalila na trosjed, a ja sam došao do nje i počeo ju ljubiti i milovati joj grudi. Ona mi je uzvratila poljubac i nakon par trenutaka maženja je ustala i polegla me na pod, a ona se je klekla kraj mene i uzela moj sad malo opušteniji kurac u usta i počela ga lizati i ljubiti, a onda ga je progutala do jaja i tako ga je par puta uvukla do kraja u svoja usta. Prizor je bio fenomenalan i uskoro mi je kurac bio ponovno spreman za njenu picu. Ona me je opkoračila i sjela na moj kurac, te se počela nabijati na njega žestoko i sa sve većom strašću. Ja sam joj masirao sise i trljao joj bradavice. Ona je postepeno ubrzavala tempo i uskoro je ponovo svršavala, te su mi jaja bila mokra od njenih sokova i sad je sve šljapkalo dok je skakala po meni. Nakon par minuta i ja sam osjetio da ću svršiti te sam ju privukao na sebe i počeo joj puniti picu svojom spermom. Ona je samo uzdahnula i postepeno usporila tempo i uskoro se umorno izvalila na mene dok je moj kurac još bio u njenoj pici, a uskoro sam osjetio kako je ispao iz njene pice, te se iz njene pice počeli cijediti pomiješani sokovi po meni. Ona je ležala stisnuta na mojim prsima i duboko disala, a nakon nekog vremena rekla:

- Ovo...ovo mi je trebalo..
- I meni -odgovorio sam tiho.
- Znaš...nisam sam se poseksala već više od godinu dana, a i to nije vrijedno spomena...
- Vjerujem ti...ja sam zadnji put prije tri mjeseca i od toga se pola ne sjećam jer se popilo, paaa...eto -rekao sam i nasmijao se, a i ona.

Ostali smo tako još neko vrijeme, a onda smo se ustali, te me upitala da li bih ostao kod nje tu večer, na šta sam odgovorio da nema problema. Otišli smo pod tuš i tamo se još malo ljubili i mazili, te otišli u krevet. Nismo baš spavali tu noć, a ni još mnoge noći nismo spavali. Nakon nekoliko mjeseci smo se zaručili i sad čekamo prinovu...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija