Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nova poštarica

Ocjena: 4.7

U našoj maloj pošti smo dobili novu poštaricu. Ja ju nisam vidio, još, ali sam čuo, već, raznorazne priče kako to već ide u malim sredinama. Od provjerenih izvora, naravno. Uglavnom Maša je radila već tri tjedna kad sam ja prvi put otišao na poštu.
I odmah se iznenadio, mislim, bila je predivna. Kratko ošišana, našminkana i jako dobro građena, a vjerojatno je i to bio razlog govorkanju ove previše konzervativne sredine. Pogotovo žena u njoj. Upoznali smo se i pokupio sam svoju poštu, te sam krenuo prema izlazu, kad me je pozvala:

- Može jedno pitanje?
- Naravno.. -rekao sam kad sam se okrenuo- O čemu se radi?
- Paa...vidim da smo približno istih godina, a interesira me kamo se može ovdje izaći ili negdje popiti piće da nitko ne zuri?
- Hahahahaha... -nasmijao sam se glasno- Kao prvo, pošto smo istih godina, ne moraš mi govoriti 'Vi', a kao drugo...takvog mjesta ovdje nema. Mislim da si vidjela u koju si sredinu došla...
- Ahhhh... -uzdahnula je razočarano, a onda sa smješkom dodala- No barem ti nisi zurio i odmjeravao me kao da sam komad mesa u izlogu.

Sad sam doslovno prasnuo u smijeh, a i ona isto, te smo se tako smijali neko vrijeme, a onda sam joj rekao:

- Da samo znaš kako su te žene u mjestu etiketirale...
- Da? Kako ako nije tajna?
- Hmmm...nisam tračerica i onaj koji prenosi rekla kazala izjave, ali dosta toga je neprimjereno za izgovoriti.

Vidio sam da joj je neka sjeta prošla preko očiju, a onda je slagla ramenima i pitala me:

- Imaš malo vremena? Skuhat ću kavu, pa da popijem u društvu, ako se ne bojiš tih glasina, naravno... -dodala je uz široki osmijeh.
- Naravno da ne... -rekoh i ja uz osmijeh- I ja sam u toj kategoriji...

Kad je skuhala kavu sjeli smo u mali ured iza šaltera i pijuckali kavu, te razgovarali o njoj, meni, ovom mjestu i drugim stvarima. Tako sam saznao da ima dvoje djece, razvedena, rođena i odrasla u Njemačkoj, vratila se ovdje, jer su joj starci ovdje u mirovini, a i čuvaju joj klince. I u Njemačkoj je radila u pošti, tako da je to bio samo nastavak, a do prije mjesec dana je radila u velikom gradu, te je tražila premještaj, i evo, sad je tu. A ona je saznala da ja nisam u braku, da sam stariji od nje godinu dana i da, kao što se i vidi nemam baš neke bračne prilike za to. Nakon skoro sat vremena razgovora me je pozvala kod sebe na večeru, a živjela je van mjesta u jednoj manjoj kući, koju je unajmila. Znao sam gdje je to i dogovorili smo se za sedam navečer.

U minutu do sedam sam parkirao ispred njene kuće i pozvonio. Otvorila je vrata i sa širokim osmijehom me pozvala unutra. Predao sam joj cvijeće, bocu vina i veliku čokoladu, te ju odmjerio kad mi je okrenula leđa. Vitko tijelo u jednostavnoj haljini i iste takve noge u tamnim čarapama i malim potpeticama naglašavali su samamnu guzu dok je hodala ispred mene. Ušli smo u blagavaonu gdje je bio složen stol. Miris iz kuhinje je bio zamaman i dao sam joj kompliment da bi po mirisu slobodno mogla promijeniti profesiju. Samo se je nasmijala i rekla mi da se smjestim.
Kad sam sjeo razledavao sam po sobi i vidio slike nje sa jednom curicom i dečkićem, pa sam zaključio da su joj to klinci, a bili su dosta i slični. U taj tren je donijela hranu, a meni je rekla da otvorim bocu vina, crnog, jer je samo to pila. Kad sam probao hranu bio sam oduševljen i ponovio sam joj da slobodno može promijeniti zanimanje. Ona se je samo zacrvenila, ali to je moglo biti i od vina. Večera je protekla u razgovoru i ugodnom druženju. Saznali smo da imamo dosta toga zajedničkog, tj da volimo iste stvari, a kad smo se smjestili na trosjed i nastavili razgovor pijuckajući vino, ona se je malo i opustila, te me u jednom trenutku zagrlila i poljubila. Uzvratio sam poljubac i počeo joj milovati leđa, a ona me je počela ljubiti još žešće, a u jednom trenu me je i ugrizla za usnicu, ali nisam reagirao.
Disala je ubrzano i počela mi otkopčavati košulju, a prsti su joj drhtali, te sam joj pomogao i skinuo sam košulju. Ona je onda povukla haljinu preko glave i ostala je u grudnjaku, gaćicama i samostojećim najlonkama. Bila je strahovito sexy i na njoj se nisu uopće vidjeli tragovi da je rodila dvoje djece. Dok je tako stajala počeo sam joj ljubiti trbuh i pupak, a ona je mrsila moju kosu i pritiskala moju glavu uz svoje tijelo. Rukama sam joj milovao stražnjicu i polako zavukao ruku između njenih nogu što je iz nje izmamilo jecaj i ona je blago raširila noge. Počeo sam joj trljati macu preko gaćica i uskoro su bile mokre od njenih sokova, a ona je sve više mrsila moju kosu. Onda sam odlučio maknuti gaćice, te sam ih povukao na niže i spustio ih do kraja, a ona je iskoračila iz njih. Pred menom se ukazala njena maca koja je imala uređenu frizuricu, a ja sam odmah počeo ljubiti taj brežuljak i spuštati se niz njega do klitorisa, a kad sam ga dotakao jezikom ona se samo stresla i počela se grčiti, te sam shvatio da je svršila. Pitao sam se koliko dugo se nije poseksala, ali nisam to glasno rekao.
Ustao sam i otkopčao joj grudnjak, te sam ugledao par predivnih sisa koje su još uvijek prkosile gravitaciji i počeo ih ljubiti, a ona je za to vrijeme otkopčavala moje hlače. Uskoro je i moj napeti kurac ugledo svjetlo, a ona ga je brže bolje počela drkati i uskoro sam imao osjećaj da ću svršiti, te sam se odmaknuo od nje i povukao ju na trosjed. Kad je sjela na trosjed, raširio sam joj noge i počeo joj lizati macu koja je bila mokra od njenog prvog svršavanja. Imala je slankast okus, a miris se mješao sa laganim parfemom koji mi je draškao nosnice i tjerao me da ju ližem kao lud. Ona je stenjala i jecala dok sam ju lizao i jebao jezikom, a kad sam počeo grickati klitoris svršila je još jednom i brada mi je bila mokra od njenih sokova. Nakon toga sam se ispravio i onako na koljenima prišao i stavio svoj tvrdi kurac u njenu picu i počeo ju jebati. Zabijao sam ga u njenu mokru picu dok su moja jaja lupkala po trosjedu, a iz nje je curilo. Ona je samo dahtala i jecala, a ja sam se nagnuo i gricnuo joj jednu pa drugu bradavicu, dok sam joj ga i dalje zabijao do kraja, što je nju dovelo do ludila. Obgrlila me je nogama i počela mi davati pomoć dok sam joj ga zabijao u picu. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga htio izvaditi, ali me je ona privukla na sebe i nije me puštala, tako da sam joj zalio unutrašnjost svojom spermom koje je bilo u izobilju, jer se nisam poseksao skoro već tri mjeseca. Ona je samo ciknula kad ju je zalila moja vruča sperma i zabila mi nokte u podlaktice, te je svršila po treći put.

Malo zadihani smo se odmaknuli i ona se je zavalila na trosjed, a ja sam došao do nje i počeo ju ljubiti i milovati joj grudi. Ona mi je uzvratila poljubac i nakon par trenutaka maženja je ustala i polegla me na pod, a ona se je klekla kraj mene i uzela moj sad malo opušteniji kurac u usta i počela ga lizati i ljubiti, a onda ga je progutala do jaja i tako ga je par puta uvukla do kraja u svoja usta. Prizor je bio fenomenalan i uskoro mi je kurac bio ponovno spreman za njenu picu. Ona me je opkoračila i sjela na moj kurac, te se počela nabijati na njega žestoko i sa sve većom strašću. Ja sam joj masirao sise i trljao joj bradavice. Ona je postepeno ubrzavala tempo i uskoro je ponovo svršavala, te su mi jaja bila mokra od njenih sokova i sad je sve šljapkalo dok je skakala po meni. Nakon par minuta i ja sam osjetio da ću svršiti te sam ju privukao na sebe i počeo joj puniti picu svojom spermom. Ona je samo uzdahnula i postepeno usporila tempo i uskoro se umorno izvalila na mene dok je moj kurac još bio u njenoj pici, a uskoro sam osjetio kako je ispao iz njene pice, te se iz njene pice počeli cijediti pomiješani sokovi po meni. Ona je ležala stisnuta na mojim prsima i duboko disala, a nakon nekog vremena rekla:

- Ovo...ovo mi je trebalo..
- I meni -odgovorio sam tiho.
- Znaš...nisam sam se poseksala već više od godinu dana, a i to nije vrijedno spomena...
- Vjerujem ti...ja sam zadnji put prije tri mjeseca i od toga se pola ne sjećam jer se popilo, paaa...eto -rekao sam i nasmijao se, a i ona.

Ostali smo tako još neko vrijeme, a onda smo se ustali, te me upitala da li bih ostao kod nje tu večer, na šta sam odgovorio da nema problema. Otišli smo pod tuš i tamo se još malo ljubili i mazili, te otišli u krevet. Nismo baš spavali tu noć, a ni još mnoge noći nismo spavali. Nakon nekoliko mjeseci smo se zaručili i sad čekamo prinovu...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina