Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova pravnica

Imam firmu koja se bavi međunarodnim transportom, te samim time i trebam dobar pravni i računovodstveni tim. Što se računovodstva tiče, to sam riješio, a pravni dio mi je odrađivao jedan odvjetnik sa kojim sam bio u nekakvom poslovno-prijateljskom odnosu, te kad mi je rekao da će se povući zbog bolesti nisam bio baš oduševljen sa time.

Pozvao me jedan dan kod sebe u ured da porazgovaramo o tome. Kad sam došao, sjedio je u svom uredu, sam, i nešto zapisivao. Pozdravili smo se srdačno i ponudio me je da sjednem. Kad su nam donijeli kavu i ostavili nas na miru odmah je prešao na stvar:

- Znam da te praktički ostavljam na cijedilu što se povlačim, ali.. -malo je zastao i nastavio- Mislim da ću te ostaviti u dobrim rukama.
- Kako to misliš? Šta ćeš mi preporučiti drugi odvjetnički ured da me zastupa?
- Ma neee...to nikako. -nasmijao se, te nastavio- Ovako dobrog poslovnog partnera ne ispuštamo. Preuzet će te Lara.
- Tko je Lara? -upitao sam ga, pošto još nisam upoznao nijednu Laru u njegovom uredu. On se samo nasmijao, uzeo telefon, ukucao tri broja i pozvao tu Laru u ured.

Kad je ušla nakon par trenutaka, ostao sam bez teksta. Lara je bila djevojka u kasnim dvadesetim, a kasnije sam saznao da ima 26 godina, duge smeđe kose, 170 visine, bujnih grudi i izražene stražnjice, te izraženih usana iza kojih se skrivao blistav osmjeh, a njene smeđe oči su bile jako privlačne. Ne moram niti napominjati da sam pomislio svašta šta bi joj volio raditi, ali moje misli je prekinuo Davor:

- Zorane, ovo je moja kćer Lara. Lara, Zoran vlasnik međunarodnog prijevozništva za kojeg mi odrađujemo pravne poslove.

Rukovali smo se i još jednom se nasmiješili jedno drugome, a učinilo mi se da sam vidio neku iskru u njenim očima. Sjeli smo natrag, a ja sam Lari primaknuo stolicu bliže. Smjestili smo se, a Lara je tako sjela da kad je stavila nogu preko noge, ponudila mojim očima svoja divna bedra i završetak samostojećih čarapa. Odvratio sam pogled kako bih se skoncentrirao na razgovor. Razgovarali smo o budućoj poslovnoj suradnji, a vidio sam da je upoznata sa dosadašnjom problematikom, a na moj upit kako to da je nisam vidio u uredu samo je rekla:

- Kad sam diplomirala ostala sam na fakultetu radeći na magisteriju, te kao demonstrator za Pomorsko, trgovačko i međunarodno pravo sa naglaskom na međunarodni transport. Prije mjesec dana sam magistrirala, a sad sam ovdje.

Ja sam samo kimao glavom, a onda smo priveli razgovor kraju, jer me posao čekao. Na kraju mi je rekla da će me nazvati još na mobitel ako bude imala još pitanja za mene.

Ostatak dana sam proveo u uredu i već je bilo prošlo 18 sati kad sam napokon krenuo iz ureda. Bio sam na parkingu kad mi je zazvonio mobitel. Mislio sam da je netko od vozača koji su negdje u Europi, ali mi je broj bio nepoznat, te sam se nevoljko javio:

- Halo?
- Dobar večer. Ovdje Lara iz odvjetničkog ureda..
- Oooo Lara!!! -mislim da sam bio pretjerano entuzijastičan, te sam stišao glas- Recite kako mogu pomoći?
- Paaa...mislila sam, ako imate vremena naravno, da se nađemo sad na kavi?
- Može, nema problema. Gdje i kada?
- Evo, možemo se naći u centru, u Malom cafeu, za sat vremena?
- Može, vidimo se onda.

Požurio sam kući, a srećom, stanovao sam u centru grada, nekih petstotinjak metara od tog kafića, pa sam se otišao kući otuširati i presvući. Došao sam u dogovoreno vrijeme, a ona je bila već tamo. Bila je zategnuta u kratku crnu haljinu, crne najlonke i vrtoglave štikle. Opet sam imao primisli o tome kako bih ju volio pojebati, jer je bila prokleto izazovna. Ja sam bio stariji od nje dvanaest godina, ali svejedno nisam imao problem sa time. Ionako sam bio rastavljen već tri godine, a nisam se imao namjeru ponovo ženiti, samo neke povremene avanturice. Kad sam sjeo iznenadila se jer je dotle pisala nešto po mobitelu:

- Bok! Nadam se da Vas nisam prepao?
- A ne ne...malo nenadano, ali sve je u redu. -zatim me je pogledala i dodala- Nego...da pređemo na ti?
- Može, nema problema što se mene tiče.
- Onda super. Malo mi je nezgodno nekome govoriti Vi u kafiću, a nismo se sreli prvi put -to je popratila očaravajućim smješkom, tako da sam osjetio trnce u gaćama.
- Da, baš tako...Nego što si me trebala točno?
- Hmmm...nije jednostavno -pognula je glavu i miješala kavu u svojoj šalici- Malo mi je neugodno...
- Samo ti pitaj... -uputio sam joj ohrabrujući smješak.
- Pa, evo šapnut ću ti.. -nagnula se i pritom rukom naslonila na moje bedro stegnuvši ga prstima, a kad je rekla- Želim ti isprazniti jaja i iscijediti mozak seksom. -ostao sam osupnut kao pegla i nisam znao što bih rekao.

Pogledao sam ju, a ona se je smješkala i gledala ispod oka, ali ruku nije makla sa mog bedra, jedino je stisak bio manji. Nisam znao što bi rekao, pa sam samo promucao:

- Khmm...otkud sad to? Mislim, tek smo se upoznali...pa...
- Misliš? Ja sam tebe vidjela još prije 5 godina, a tada si bio još u braku, a i pitala sam tatu za tebe. Kad sam saznala da si se razveo prije tri godine, nitko sretniji od mene. Misliš da bi ti davala da gledaš moje noge onako u uredu, ha? Ili da dođem na sastanak ovako odjevena? Ja bi ti najradije sad ispraznila kurac nasred kafića koliko te želim.. -dok je to govorila njena ruka se je pomaknula sa bedra na moje međunožje i počela mi milovati kurac preko hlača- Ja sam mlada žena koja zna što želi i zna kako da dođe do toga.
- OK...ali onda idemo odavde -bilo je jedino što sam suvislo mogao reči- Idemo do moga stana, nije daleko.

Ustali smo, a ja sam platio račun, te požurio za njom dok su mi kroz glavu prolazile različite misli, od stanja panike, do toga kako bih je volio naguziti ili da mi ga puši svojim savršenim usnama.
Uskoro smo stigli do mog stana, a cijelo vrijeme me je držala ispod ruke i stiskala se uz mene, tako da sam osjećao njenu sisu na ruci, a bila je jako topla. Napetost u gaćama je bila jako velika i zahvalio sam nebesima što sam obukao slip gaćice, a ne bokserice, jer bi sad stršao ispred mene. Kad smo ušli u zgradu pustio sam ju ispred sebe, a onda ju primio za stražnjicu, na što je ona samo se zadovoljno nasmješila. Kad smo stigli do vrata, stao sam uz nju i privukao ju k sebi te poljubio. Ona me je zagrlila i uzvratila poljubac, a kad smo ušli u stan i dok sam zaključavao vrata obgrlila me s leđa i počela mijesiti moj kurac, za kojeg sam znao da je već mokrog glavića. Uspio sam se okrenuti i našli smo se licem u lice. Odmah me je počela požudno ljubiti, a ja sam joj primio stražnicu i mijesio ju svojim rukama, zatim sam primio krajeve haljine i zadigao ih, te sam joj haljinu povukao preko glave. Ostala je u crnom čipkastom grudnjaku i istim takvim gaćicama, te visokim samostojećim najlonkama i štiklama. Poveo sam ju u spavaću sobu noseći njenu haljinu i vodeći ju za ruku.

Tamo sam ju posjeo na krevet, a ona se je legla na leđa i reširila noge promatrajući me dok sam se skidao. Kad sam skinuo sve sa sebe kurac mi je stajao u punoj širini i dužini, a nije bila baš mala. Lara se je oblizala i zagrizla donju usnicu, te si počela trljati picu preko gaćica. Ja sam joj prišao i zadigao noge na svoja ramena i zagnjurio u njeno međunožje. Grizao sam joj klit i picu preko gaćica, a ona je stenjala i uzdisala, a onda sam joj odmaknuo gaćice i jezikom uronio u njenu mokru rupicu iz koje su cijedili sokovi. Lizao sam ju kao lud, a ona je cvilila i pritiskala moju glavu na picu, dok je drugom rukom trljala svoje sise koje je u međuvremenu izvukla iz grudnjaka.
Ja sam ustao i povukao joj gaćice uz noge i nakon njih skinuo joj i štikle, a čim su joj noge dotakle pod odmah se je uspravila i uzela moj kurac u ruke i strpala ga u usta, te ga je počela usisavati. Vidjevši njene usne oko mog kurca nisam mogao više izdržati i počeo sam špricati vrelu spermu u njena usta. Mislio sam da će se odmaknuti, ali se je ona još više nabila na moj kurac i počela gutati moju spermu, a jednom rukom mi je muzla jaja da ga iscijedi do kraja. Bio sam u sedmom nebu. Ovako mi ga još ni jedna nije pušila do sada. Kad ga je ispustila iz usta bio je još napet i spreman za dalje.

Legla je ponovo na leđa skinuvši u međuvremenu grudnjak, tako da je ostala samo u najlonkama, ali to mi je bilo sexy, pa mi nije smetalo.
Prišao sam joj i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu. Malo sam trljao njime po njenim usminama i klitorisu što je nju izluđivalo, a onda sam malo ugurao glavić i tako ga uguravao skoro minutu. Iz njene pice je curilo, a ona je prostenjala:

- Daaajjjj...stavi miii gaaaaaa...

Zabio sam joj ga dok još nije završila rečenicu i počeo ju jebati svom snagom. Ona je samo stenjala, uzdisala i cvilila zabijavši pritom nokte u moje ruke. Počela se grčiti i stenjati i znao sam da je svršila, a i moja jaja su sad lupala u njene sokove koji su se cijedili iz njene pice prema guzi. Nastavio sam ju tako jebati, a onda odlučio da promjenimo pozu. Klekla je ispred mene, a ja sam odmah kurac vratio u njenu picu i počeo ju opet jebati iz sve snage dok sam ju držao za bokove. Ona je dahtala dok su joj se sise tresle. Ja sam jednom rukom uhvatio njenu sisu i počeo ju mijesiti, te trljati bradavicu. To joj je bio dodatni podstrek jer je odmah počela ponovo svršavati. Nakon još nekoliko minuta i ja sam osjetio da ću svršiti, te sam ga izvukao iz njene pice i svršio joj po leđima i guzi. Iscijedio sam ga do kraja i protrljao joj kurac sa spermom između njenih guzova, pa sam se izvalio kraj nje.
Ona me je odmah zagrlila i počela me ljubiti po prsima dok sam joj ja mrsio kosu. Zatim se je spustila do mog opuštenog kurca i uzela ga u usta i počela lizati i ljubiti, te nije prošlo dugo da bude opet spreman. Dok je to radila ja sam joj prstima milovao stražnjicu i prste uguravao u picu. Kad je bila zadovoljna čvrstoćom mog kurca opkoračila me je i nasjela je na njega iz prve. Samo je duboko uzdahnula i počela se nabijati na njega oslonivši se rukama na moja prsa. Nakon par minuta takvog ritma stresla se je i malo smirila, te je počela lagano vrtiti kukovima na mom kurcu. Ja sam se osjećao fenomenalno i još nisam shvaćao šta se sve dogodilo, ali nisam se bunio. Odjednom sam osjetio njene prste na svojim jajima i osjetio sam kako me steže svojom picom, a to je radila savršeno. Uskoro sam bio spreman ponovo svršiti, te sam ju upozorio na to, ali se ona samo smješkala i nastavila kombinaciju stiskanja jaja i kurca. Uskoro nisam više mogao izdržati i počeo sam se prazniti u trzajevima u njenu unutrašnjost. Ona je samo zatvorila oči i vrtila guzom na mom kurcu, a kad sam prestao svršavati samo je spuznula niz moje tijelo i ostala ležati na meni:

- Mmmm...ovo je bilo divno -zadovoljno je prošaptala, a zatim upitala- Imaš li što protiv da ostanem noćas kod tebe?
- Ne, nemam...ako tebi ne predstavlja to problem?
- Naravno da ne. Nema nikoga tko bi me čekao...doduše -tu je zastala i na moj upitni pogled nastavila- ima par slomljenih srdaca, ali, kao što sam ti već rekla, ja sam žena koja znašto hoće, a mislim da sam to sad i dobila.

Poljubila me i zagrlila, te smo tako ostali ležati na krevetu, a ja sam nas samo pokrio.
Nastavili smo se viđati sve češće dok to nije preralo u ozbiljnu vezu, a sad i planiramo vjenčanje iako nisam za to, ali uz napomenu da čekamo blizance. Šta bi čovjek više poželio?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija