Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nova susjeda

Ocjena: 5

Bilo je ljeto, i tako jedan dan vraćam se kući iz grada, i vidim u ulicu prije moje se useljava netko, ali nisam gledao tko već samo otišao kući. Isti taj dan točnije tu večer vidim kroz prozor da na terasi sjede majka i kćer u grudnjacima. Odmah mi je u glavi bilo kako jebem oba dvije odjednom.

I tako prolaze dani i svaki dan se srećemo i popričamo malo. Svaki put kad smo pričali sise su joj pomalo virile iz majce, a bilo mi je neugodno gledat. Dao sam joj broj i rekla mi je da će mi se javit, i istu večer mi šalje poruku i pita me zašto joj gledam u sise kad se god sretnemo, začudio sam se i nisam joj odgovorio ništa. Nakon minutu mi je poslala sliku kako je skinula grudnjak i stavila ruke na sise, i pita me kakve su i odgovorio sam joj dobre. Slikala se bez grudnjaka u ogledalu i rekla da je vlažna, pa sam joj odgovorio da se meni digao na slike. I odgovori mi da bi htjela vidjet uživo kako mi se digne, i rekla je da dođem autom po nju. Pa sam uzeo auto i pričekao ju ispred kuće, nakon minute je izašla i sjela u auto i rekla da krenem. U vožnji me lagano dirala po kurcu i rekla je da bi ga htjela probati, pa sam se nasmijao na to. Rekla mi je put do njenog stana iz kojeg je iselila i došli smo do tamo. Tamo je bilo još nešta namjestaja i kutija sa stvarima ali to je nebitno. Čim smo ušli odvela me do kauča i bacila na njega i počela me ljubiti i dirati po kurcu, pa mi je preko hlača počela gristi kurac. Skinula je majcu, pa sam i ja za njom.

Skinula mi je hlače i bokserice, pa mi je počela drkati i pušiti. Svršio sam joj po sisama pa je skinula grudnjak. Dirao sam ju po sisama dok je skidala hlačice i tange. Još mi je malo drkala i sjela na kurac. Lizao sam joj bradavice i lagano trljao prste po pički dok mi je sjedila na kurcu. Počela me je ljubiti i lagano se dizati i spuštati po mom kurcu. Uhvatio sam ju za guzicu i počeo joj ga gurati u pičku. Lagano je stenjala, a to me još više uzbudživalo. Lizala si je prste i stavljala ih meni u usta pa se onda dirala po sisama. Ustala se pa je kleknula pred mene pa si je gurala kurac među sise. Dirao sam ju po sisama i onda mi je lagano lizala jaja i pomalo drkala. Ustala je i legla na kauč, pa je dignula noge i počela si je gurati prste u pičku. Kleknuo sam pred nju i jezikom joj trljao picku i rukama sam ju dirao po nogama. Ustao sam i kurcem sam joj lagano prelazio preko pičke i guzice.

Uzela ga je i gurnula si ga u pičku pa je prebacila noge preko mojoj ramena. Uhvatio sam ju za sise i lagano sam joj ga gurao pa sam počeo sve brže i brže. Stenjala je bas jako, a i ja sam joj ga gurao što sam brže mogao. Nakon desetak minuta sam stao i sjeo pored nje, dok je me počela ljubiti i dirati po jajima. Ustala je i povukla me za ruku. Jednu nogubje stavila na stolicu i nagnula se. Stao sam iza nje i gurnuo joj ga u pičku. Uhvatio sam ju za sise i počeo joj ga gurati. Jebao sam je u toj pozi petnaest do dvadeset minuta i govorila mi je da će svršiti. Nastavio sam, a ona je počela naglo izdanjivati i skužio sam da je svršila i onda sam joj ga lagano gurao tj. sve sporije i sporije pa sam ga izvadio. Okrenula se prema meni i počela me ljubiti i odgurnula me na kauč. Sjela je pored mene i nastavila me ljubiti, a istovremeno mi je i počela drkati. Pa me je ljubila po prsima i počela mi je pušiti pa sam joj brzo svršio u usta i po licu. Progutala je svu spermu i sjela mi na kurac i okrenuta prema meni.

Lizao sam joj sise i rekla mi je da idemo, dok smo se međusobno oblačili jos smo se zabavljali, dirala me po kurcu, trljao sam joj pičku i ljubili smo se. Obukli smo se i otišli nazad kući. Ostavio sam ju ispred njene kuće i otišao. Zatim smo u idućih tjedan dana to ponovili još tri puta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina