Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova susjeda

Bilo je ljeto, i tako jedan dan vraćam se kući iz grada, i vidim u ulicu prije moje se useljava netko, ali nisam gledao tko već samo otišao kući. Isti taj dan točnije tu večer vidim kroz prozor da na terasi sjede majka i kćer u grudnjacima. Odmah mi je u glavi bilo kako jebem oba dvije odjednom.

I tako prolaze dani i svaki dan se srećemo i popričamo malo. Svaki put kad smo pričali sise su joj pomalo virile iz majce, a bilo mi je neugodno gledat. Dao sam joj broj i rekla mi je da će mi se javit, i istu večer mi šalje poruku i pita me zašto joj gledam u sise kad se god sretnemo, začudio sam se i nisam joj odgovorio ništa. Nakon minutu mi je poslala sliku kako je skinula grudnjak i stavila ruke na sise, i pita me kakve su i odgovorio sam joj dobre. Slikala se bez grudnjaka u ogledalu i rekla da je vlažna, pa sam joj odgovorio da se meni digao na slike. I odgovori mi da bi htjela vidjet uživo kako mi se digne, i rekla je da dođem autom po nju. Pa sam uzeo auto i pričekao ju ispred kuće, nakon minute je izašla i sjela u auto i rekla da krenem. U vožnji me lagano dirala po kurcu i rekla je da bi ga htjela probati, pa sam se nasmijao na to. Rekla mi je put do njenog stana iz kojeg je iselila i došli smo do tamo. Tamo je bilo još nešta namjestaja i kutija sa stvarima ali to je nebitno. Čim smo ušli odvela me do kauča i bacila na njega i počela me ljubiti i dirati po kurcu, pa mi je preko hlača počela gristi kurac. Skinula je majcu, pa sam i ja za njom.

Skinula mi je hlače i bokserice, pa mi je počela drkati i pušiti. Svršio sam joj po sisama pa je skinula grudnjak. Dirao sam ju po sisama dok je skidala hlačice i tange. Još mi je malo drkala i sjela na kurac. Lizao sam joj bradavice i lagano trljao prste po pički dok mi je sjedila na kurcu. Počela me je ljubiti i lagano se dizati i spuštati po mom kurcu. Uhvatio sam ju za guzicu i počeo joj ga gurati u pičku. Lagano je stenjala, a to me još više uzbudživalo. Lizala si je prste i stavljala ih meni u usta pa se onda dirala po sisama. Ustala se pa je kleknula pred mene pa si je gurala kurac među sise. Dirao sam ju po sisama i onda mi je lagano lizala jaja i pomalo drkala. Ustala je i legla na kauč, pa je dignula noge i počela si je gurati prste u pičku. Kleknuo sam pred nju i jezikom joj trljao picku i rukama sam ju dirao po nogama. Ustao sam i kurcem sam joj lagano prelazio preko pičke i guzice.

Uzela ga je i gurnula si ga u pičku pa je prebacila noge preko mojoj ramena. Uhvatio sam ju za sise i lagano sam joj ga gurao pa sam počeo sve brže i brže. Stenjala je bas jako, a i ja sam joj ga gurao što sam brže mogao. Nakon desetak minuta sam stao i sjeo pored nje, dok je me počela ljubiti i dirati po jajima. Ustala je i povukla me za ruku. Jednu nogubje stavila na stolicu i nagnula se. Stao sam iza nje i gurnuo joj ga u pičku. Uhvatio sam ju za sise i počeo joj ga gurati. Jebao sam je u toj pozi petnaest do dvadeset minuta i govorila mi je da će svršiti. Nastavio sam, a ona je počela naglo izdanjivati i skužio sam da je svršila i onda sam joj ga lagano gurao tj. sve sporije i sporije pa sam ga izvadio. Okrenula se prema meni i počela me ljubiti i odgurnula me na kauč. Sjela je pored mene i nastavila me ljubiti, a istovremeno mi je i počela drkati. Pa me je ljubila po prsima i počela mi je pušiti pa sam joj brzo svršio u usta i po licu. Progutala je svu spermu i sjela mi na kurac i okrenuta prema meni.

Lizao sam joj sise i rekla mi je da idemo, dok smo se međusobno oblačili jos smo se zabavljali, dirala me po kurcu, trljao sam joj pičku i ljubili smo se. Obukli smo se i otišli nazad kući. Ostavio sam ju ispred njene kuće i otišao. Zatim smo u idućih tjedan dana to ponovili još tri puta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija