Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova susjeda

Imao sam sedamnaest kad smo se doselili u novi grad, jer je stari dobio novi posao, a i mama je trebala početi uskoro raditi u novoj firmi. Normalno, nisam poznavao nikoga u zgradi, a ni kvartu opčenito, pogotovo jer smo došli iz jednog malog grada. Srećom je još bilo ljeto, pa još nisam krenuo u novu školu u koju su me upisali starci, te sam se prepustio upoznavanju novog društva.

Bilo je par dečki koji su bili moje godište, a jedan od njih je išao u školu u koju bi i ja trebao ići, pa smo se nekako zbližili vrlo brzo. Zvao se Anton, a imao je stariju sestru Sanelu, koja je bila jako jebozovna. Male sise, ali zato izraženog dupeta i dugih nogu. Navodno se bavila atletikom, pa je imala takvo tijelo. Bila je starija dvije godine od nas, ali kad bi ju vidio uvijek bi mi porastao tlak u gaćama, pa bi ga poslije bjesomučno drkao dok mi ne bi poplavio od stiskanja. Inače sam imao sasvim solidan kurac od dvadesetak centimetara dužine, ne baš debeo, ali širokog glavića, pa bi me samo prevlačenje kožice preko njega dovelo do orgazma. Naravno, nisam se nadao ničemu kod nje, jer nas je uvijek nekako gledala s visoka, iako smo bili skoro iste visine, ali je ona nas gledala kao klince, jer je eto ona već bila na faksu. Čak smo čuli i priče da se jebe na faksu kao zečica, ali to su bile samo priče. Možda ne bi bilo nikad ništa između nas, da se nije ona ozljedila na treningu.

Došao sam kod Antona nakon škole, ali ga nije bilo doma, jer je sa mamom i tatom nakon ručka otišao u grad. Tada nije bilo mobitela, pa si nismo mogli ostaviti poruke, ali je doma bila Sanela sa zamotanim desnim zglobom i nervozna kao tigrica kad joj nestane mlado. Nije se mogla kretati osim skakutati na jednoj nozi, a trebala je do wc-a, pa sam joj savršeno naletio da joj pomognem odšepsati do wc-a. Ušla je sama u wc, a ja sam ostao pred vratima. Osjećao sam kako mi se kurac diže još dok je njeno čvrsto tijelo bilo uz moje, a sad dok sam slušao kako mlaz njene pišake šiba po wc školjki još mi se više digao. Slušao sam ju dok se sa naporom dizala i oblačila, a onda joj pomogao do dnevnoga boravka. Nisam se sjetio pokriti svoju nabreklinu u gaćama, a dok sam joj pomagao spustiti se na trosjed rukom sam prešao preko njene čvrste lijeve sisice, pa sam mislio da ću svršiti odmah. Vidio sam da je vidjela nabreklinu na mojim hlačama, ali me poslala u kuhinju da joj donesem sok. Kad sam se vratio kurac mi je još bio napet, a ona me i dalje gledala kao da se premišlja šta da napravi, pa je rekla:

- Nikola, daj sjedni malo.. -krenuo sam sjesti u fotelju, ali me zaustavila- .. ne.. tu sjedni, kraj mene.. -rekla je pokazavši na mjesto gdje su joj bile noge, a kad sam sjeo samo je stavila svoje noge meni u krilo, odmah uz moj napeti kurac, pa ga je lijepo mogla osjetiti.

Nisam znao kud bih sa rukama, pa sam nekako stavio ruku na njenu nogu i malo gledao onaj zavoj oko njenog desnog zgloba koji je mirisao na nekakav mentol ili nešto slično. Gedala me pažljivo kao da se boji da nešto krivo ne napravim, a onda me upitala:

- Jel znaš masirati?
- Ne baš, ali sam vidio kako se masira, pa mogu probati. Zašto?
- Trebalo bi mi malo ovu desnu nogu izmasirati da mi se mišići previše ne opuste.. -rekla je i počela se okretati na trbuh, a kako je bila u šorcu tako joj se usjekao u onaj razrez između guzova, pa mi se kurac ponovo počeo dizati, a sad je njena noga bila na mom kurcu i pritiskala ga je, pa se nisam mogao izvuči. Počeo sam joj lgano masirati nogu od zgloba preko lista do koljena, a ona je samo promumljala:

- Više.. -pa sam krenuo na više sa rukom i sad sam joj masirao butinu krečući se rukom prema preponama.

Imala je glatku i mekanu kožu na dodir, a to mi je radilo probleme među nogama. Kako sam ju masirao tako je ona trljala svojom nogom moj kurac, pa sam se bojao da ne svršim u gaće. Kao da je znala šta se dešava sa mnom samo je zatražila da joj krenem rukom još više i sad sam bio sa prstima uz sami rub njenog šorca, pa sam malo prošao po njenoj pici, a ona je još malo raširila noge, pa tiho rekla:

- Tu me masiraj.. tu.. -stao sam malo kao da nisam dobro čuo, ali sam počeo rukom pristiskati taj dio šorca između njenih nogu, tamo gdje je bila pica i uskoro sam osjetio pod prstima kako je šorc postao mokar.

Tada se čulo lagano stenjanje od nje i pomakla se sa mene, ali samo kako bi skinula šorc i gaćice, te sam ugledao njenu obrijanu picu i ponovo se legla na trbuh, te mi rekla da se i ja skinem i da ju nastavim dolje masirati. Skinuo sam hlače i gaće, pa mi je napeti kurac izletio, a kožica se povukla sa velikog glavića, pa je Sanela bila iznenađena kako mi je dobar i tvrd kurac. Brzo sam ju nastavio masirati po pici, a sad su mi prsti sami klizili u nju, pa je ubrzo počela ubrzano dahtati i prigušeno jecati, da bi nakon koje minute svršila uz glasan jecaj. Zatim me pogledala i rekla:

- Hajde, stavi mi ga..

Nije trebala dva puta ponavljati, pa sam se smjestio između njenih raširenih nogu, pazeći na onu ozljeđenu i polako namjestio kurac na ulaz u njenu picu u koju je samo kliznuo uz njen glasan uzdah. Nije bila djevica, pa sam se odmah sjetio onih priča o jebanju na faksu, ali nisam ništa rekao, jer sam se počeo zabijati u nju svom snagom. Nisam imao neko iskustvo, ali sam se trudio, pa sam znao da ne smijem u nju svršiti. Dok sam ju tako jebao još je jednom svršila, a onda sam osjetio da ću i ja svršiti, pa sam ga brzo izvukao i odmah zašpricao njenu guzu svojom spermom. Bio sam crven kao rak, te zadihan, a ona se polako okrenula i primila moj još uvijek tvrdi kurac, te ga privukla svojim ustima i glavić je samo nestao između njenih usana. Kakav je to osjećaj bio, božanski. Pušila ga je savršeno i uskoro je bio tvrd kao i maloprije, ali se sad legla na leđa i raširila noge, pa sam joj morao malo lizati picu, a onda sam joj ga zabio do jaja, tako da je vrisnula i rekla:

- Polako, ne žuri nam se..

Usporio sam i sad sam doživio novo iskustvo laganog seksa. Polako smo se jebali, a ona me obgrlila sa nogama i sad sam samo plitko ubadao u njenu picu. Sad nam je seks potrajao skoro pola sata, a ona je doživjela još dva orgazma dok sam ga ja opet vadio na vrijeme i svršavao joj po trbuhu. Nakon toga smo se brzo sredili, pomogao sam joj još oko zavoja na nozi koji je skliznuo sa zgloba i onda sam otišao kući.
Sanela i ja smo se nastavili viđati i dalje, tj ona bi dolazila kod mene, pošto su moji starci uglavnom radili do kasno, pa bi se nas dvoje jebali kao zečevi. Sad je počela koristiti i antibebi pilule, pa smo makli kondome koje me ona naučila stavljati, te sam s guštom svršavao u njenu picu koja je uvijek bila uredno obrijana i mirisna. Jedino nije voljela analni seks. Probali smo jednom, ali nam je bilo prebolno za oboje, njoj jer joj je širilo šupčić, a meni jer mi je stisla kurac svojim čmarom od bola. Trajalo je to dvije godine dok nije upoznala dečka, a kasnije kako se ispostavilo i supruga. Bilo mi je teško, ali mi je za uspomenu dala oproštajni seks na svojoj svadbi u wc-u hotela gdje je bila svadba, a tada sam joj zadnji put napunio picu spermom iako je rekla da ne koristi više pilule, svejedno je pristala na to, a onda mi dala takav poljubac kakav nikad od tada nisam dobio uz obečanje da će mi se javiti.

Javila se nije, a sad mi nije toliko ni bitno, jer imam suprugu i dvoje djece, odličan posao i tajnicu koja obožava anal, pa ju guzim svako toliko. Ali o njoj drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija