Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nova susjeda

Ocjena: 2.5

Ovo proljeće u kuću pored moje uselili su se muž i žena u ranim četrdesetima, kako to već kod nas je, u cijelom susjedstvu je to bila glavna tema, ali ja se zbog posla nisam previše bavio novopridošlim susjedima. Upoznao sam ih usput i to na brzinu, tada sam saznao da je on dobio posao u jednom osiguravajućem društvu, a ona još traži posao za radu u kancelariji, a primijetio sam da je ona jebeno zgodna žena, uvijek dotjerana i uređena. Prošlo je tako nekoliko tjedan otkada su se uselili, već je bio početak ljeta kada sam uzeo godišnji, vrijeme sam uglavnom provodio ljenčareći i odmarajući na terasi.

Tako jedno predvečer dok sam bio na terasi i ležao na ležaljci vidio sam novu susjedu kako pleše u svojoj kupaonici, inače u mojoj ulici kuće su dosta raštrkane, a ova koju su oni uselili je najbliža mojoj, tako da moja terasa gleda točno prema njihovoj kupaonici. Isprva nisam želio buljiti prema njoj iz straha da me ne primijeti i dođe do neugodnosti, ali znatiželja je polako radila svoje te sam tu i tamo bacio pogled da vidim što radi. Bilo mi je simpatično kako ona veselo pleše ispred ogledala zaogrnuta samo ručnikom i pjevajući neku pjesmu. Nakon nekog vremena sam je počeo promatrati sa većim zanimanjem i sva ta radoznalost izazvala je neke pohotne osjećaje u meni, pojavila se ona tipična misao „ovu ne bi bilo loše jebat “.

Gledajući tako zamišljeno neko vrijeme prema njoj situacija je postala još zanimljivija kada je otpustila ručnik i ostala totalno gola i dalje gledajući se u ugledalo. Rukama je počela opipavati svoje sise, a ubrzo nakon toga krenula okretati bokove i stiskati rukama guzove. Činila se kao da nije sigurna u svoj izgled, pa se pred ogledalom htjela uvjeriti da je još uvijek dobra pička – mene je uvjerila. Nije sve to previše dugo trajalo, nekih 15-ak minuta, ali bilo je dovoljno da meni razigra maštu i pobudi interes za nju. Nakon te večeri prošlo je nekoliko dana kada sam je sreo kako čuči uz auto i bere jabuke sa poda koje su joj se rasipale iz vrećice, odlučio sam joj pomoći, ali nisam mogao skrenuti pogled s nje. Imala je valovitu smeđu kosu do malo ispod ramena, nosila je crne dioptrijske naočale, tamno plavu bluzu kratkih rukava i crni šos, dok je na nogama nosila kremaste balerinke. Sve je isticalo njenu odličnu liniju, pogotovo njezin napeti šos koji je dok je čučala stezao njenu guzicu. Pomogao sam joj odnijeti jabuke u kuhinju te me je iz zahvalnosti ponudila kavom, pristao sam i sjeo se za kuhinjsku šank.

„Susjed baš lijepo što ste mi pomogli, danas neki ne bi niti pozdravili, a kamoli se ponudili pomoći“ – rekla je to ne samo kao zahvalnost, već na neki način udjeljujući mi kompliment za taj čin. Nasmijao sam se i rekao da je to sitnica i zahvalio se na kavi koju je počela točiti. Dok mi je točila kavu primijetio sam da se zavodljivo smiješka - „znate susjed primijetila sam jednu večer da me promatrate dok sam u kupaonici“ - ostao sam skamenjen, jer sam bio siguran da me nije vidjela, ali očito je, dok mi to spominje. Nisam znao što reći i počelo mi je bit neugodno, dok se ona i dalje smijuljila

„Dajte susjed pa ne treba vas biti sram, nemamo pet godina, normalno je da vas zanima gola žena“ – pokušavao sam se opravdati da ako i jesam pogledao, nije bilo namjerno i da mi je vjerojatno slučajno pogled skrenuo, ali nisam zvučao uvjerljiv, prije zbunjen i smeten.

„Slučajno vam skrenuo i tako ostao cijelo vrijeme dok sam bila u kupaonici? Dajte ne budite djetinjasti, evo ako će vam biti lakše i ja sam vas promatrala dok ste ležali na terasi“ – to mi je sasvim promijenilo sliku, da je i ona mene promatrala, možda je zato i namjerno gola plesala pred ogledalom da privuče moju pozornost.
„Vidite susjed koliko sam primijetila vi niste oženjeni, je li tako? “ – pitala me to dok mi je prilazila i krenula rukom prelaziti preko mojih prsa i tako prema međunožju, samo sam šutio i tako potvrdio da je u pravu. Tada se nasmijala i zagrizla donju usnu te me poljubila, dok je rukom opipavala moj kurac i jaja, sjetio sam se njezinoga muža i rekao joj da ne bi bilo zgodno da nas zatekne – „ma pusti njega, na službenom je putu, prodaje maglu“ – to me uvjerilo i predao sam se u njene ruke.

Srećom je ljeto pa se japanke i kratke hlače brzo skidaju, uzela je moj kurac, pljunula na njega i počela ga polagano izdrkavat, da bi ga ubrzo uzela u usta i krenula pušit. Lijepo ga je obrađivala, usne su joj bile meke, a usta vlažna, moj kurac je samo klizio, gutala ga je što je više mogla, usporavajući pa opet ubrzavajući, jednom rukom mi je masirala jaja, a drugom držala za početak kurca. Primio sam je rukama za glavu i tako je navodio da ga uzme jače, lagano i sam radeći kukovima, izjebavo je u usta. Dobro mi je razgibala kurac te sam je podigao i posjeo na kuhinjsku radnu površinu, raskopčao sam joj bluzu, a ona meni svukla majicu, počeo sam joj otkapčati grudnjak i ljubit vrat, a ubrzo zatim i sise, čiste petice, oblizivao sam joj bradavice dok si je ona trljala pičku, zatim sam joj do kraja skinuo šos i izuo balerinke, da bi joj na kraju svukao i svilene tange. Počeo sam jezikom strugat po njenoj pički i gurati joj prste da ju što bolje navlažim, kao što je ona moj kurac, kada je bila savršeno mokra polagano sam joj glavićem nadraživao usmine da bi ga ubrzo skroz nabio - „mmmm, savršeno to sam čekala! “. Bila je baš napaljena, kao da se već dugo nije jebala, prebacio sam jednu nogu preko ramena i počeo je sve žešće jebat - „aaaaaaaa jače, jače, ahhhhhh! ! ! “. Odgovarao joj je takav žestoki ritam, dok sam je izjebavao rukama se držala za sise koje su samo poskakivale kako god bih joj ga nabijao u njenu vlažnu pičku, usporio sam jer joj nisam htio svršiti unutra. Ponovno je čučnula i počela mi ga oblizivat i pušit - „možeš me i u šupak sada“. Okrenula se i naslonila laktovima te isprčila svoje čvrstu dupe spremno da joj ga nabijem, nabijao sam joj ga polako, a zatim sve brže, tu je očekivano bila još glasnija -„ahhhhhhh, aaaaaaa, jebi me, jebi me, jebi meeeee! ! ! !

“ Primio sam je za njene bokove i samo joj ga trpao - „jače, jače, aha aha ahaa ah, ah, ah, nemoj stajat samo me jebi jebii me! “ nisam niti mislio stati, razvaljivao sam joj šupak dok nisam svršio. Fino sam joj svršio u šupak, sperma je samo curila iz njezinog šupčića, a ostatak koji je ostao na kurcu je ona sa zadovoljstvom polizala te je pritom iscijedila sve što je još ostalo u njemu, tada smo se dogovorili da će ona plesati gola u kupaonici noć prije nego što njezin muž ode na put, tako da naše druženje još uvijek traje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija