Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova susjeda

Istinita priča koja mi se dogodila prije više godina sa jednom curom, za potrebe priče nazvat ćemo ju Maja ;)

Maja je bila cura koju sam poznavao onako iz viđenja, imali smo neke zajedničke prijatelje i ponekad bi se vidjeli na rođendanima ili na nekoj od brojnih proslava "majmunova" (slaviti "majmunovo" = napraviti pijanku bez nekog posebnog razloga). Visoka vitka plavuša, odličnog smisla za humor i visoke inteligencije, to su bile samo neke od njenih odlika. Nismo se pretjerano baš družili niti puno pričali.. niti sam imao pojma da bi tu moglo biti nešto više. Ja sam imao oko 25 godina, a ona oko 31.
Jednog dana, Maja se preselila u moje susjedstvo - odmah prekoputa kuće mojih roditelja gdje sam u to vrijeme i ja živio. I nekako u isto vrijeme smo se počeli dopisivati preko MSN messengera, kartati belu, pratiti se po forumima.. . I ponekad bi se i uživo sreli na nekom od spomenutih događaja.
Jednu večer, sjedio sam za PC-om i čačkao nešto bezveze, kad eto poruke od Maje..
Ne znam što smo točno počeli pričati, ali nekako se razgovor prebacio na temu filmova, i da bi možda mogli pogledati neki film zajedno. Imao sam neograničeni internet, pa sam se ponudio da skinem nešto. Pitao sam ju kakve filmove voli.

"Ma ja ti mogu gledati sve, od trash horora do pornića"
Nasmijao sam se pročitavši to, ali prihvatio sam šalu. Misleći da se radi o šali..
"Oho.. . Pa, imam ja biranu kolekciju pornića na DVDima, da ponesem koji? "
"Može, ali onda ćeš me morati i jebati.. . "
Vilica mi je skoro pala na pod, a guzica sa stolca kad sam to pročitao. Kad sam se malo sabrao, napisao sam da dolazim ubrzo, i otišao se nabrzaka istuširati. Zgrabio sam kolekciju DVDa, kondome, i nešto za piti, i u nekoliko skokova već sam bio na njenim vratima.
Ubrzo smo sjedili na kauču, pričajući o tko zna čemu, a ja sam se iz petnih žila trudio ostati sabran. Nije mi bilo lako sjediti kraj nje, točno sam osjetio tu napetost u zraku.
"Filmovi su tu.. .. ček da vidim.. . može ovaj! "
Izvadio sam film iz kutijice, a ona je ustala kako bi ga pustila. I dala mi priliku da joj odmjerim guzu.. .
Film je krenuo, radnja se razradila.. . i u jednom trenutku samo smo se pogledali i počeli se ljubiti. Skinula je majicu, i opkoračila me. Sjedila mi je u krilu, i dok smo se divlje ljubili, rukama sam istraživao njeno vitko tijelo koje se izvijalo i natjeralo me na skoro pa bolnu erekciju koja će trajati i trajati..
Ustala je, uzela me za ruku i povela u sobu. Bacili smo se na krevet.. . i jedno na drugo. Uživao sam gledajući je u polumraku kako mi ga perfektno puši. Jezikom me je dovodila do ludila.
Ubrzo sam joj ga zabio u pičkicu, bila je uska i vlažna, baš po mom ukusu. Ni sam ne znam koje poze smo sve promijenili, ali jebali smo se satima. Bio sam u odličnoj kondiciji u to vrijeme, i dobro sam to iskoristio da iz nje izvučem najglasnije vriskove i stenjanje koje sam doživio u životu. Totalno me bilo baš briga hoće li nas netko čuti dok mi je iz sve snage vikala da joj zabijem svoj tvrdi kurac još dublje.
Nakon jedne od brojnih rundi, njena pičkica je bila preplavljena sokovima, i nisam više mogao svršiti, a erekcija mi nije popuštala. Okrenula se prema meni dok sam ju jebao odostraga..

"Hoćeš me malo u guzu? "

Ajmee. Ovo se ne čuje svaki dan. Da kažem da sam bio oduševljen, to bi bila pre malena riječ. Nasmiješio sam se dok mi je davala lubrikant.. . i ubrzo je moj pretvrdi kurac bio do jaja zabijen u njenu usku stražnju rupicu, a ona je nastavila vrištati i dalje, paleći me da svršim po tko zna koji put.
Na samom kraju divlje maratonske jebačine, stvarno više nisam imao ni kapi sperme, totalno me iscijedila. A erekcija je i dalje bila kao i na početku.
Vidjevši kako se "patim", a budući da je već i sama bila zadovoljena po tko zna koliko puta, kleknula je ispred mene i skinula mi kondom.. .

"Pušit ću ti ga koliko god treba, dok ne svršiš"

I uspjela je.. .
Mrtav umoran, legnuo sam pokraj nje, pričali smo i super nam je bilo. I tad sam shvatio da se vani već razdanjuje.. . pa sam morao zbrisati kući dok još nikoga nema na ulici da me ne vide.
Danas se više ne viđamo, živimo u različitim gradovima i imamo svoje obitelji. I dalje dijelimo slična stajališta i interese na FB, i mogu reći da smo ostali dobri mada se ne družimo. I to mi je bitno. A onu žestoku noć nikad neću zaboraviti..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija