Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nove avanture sa mojom drugaricom Jecom

Ocjena: 4

Često sam se viđao sa mojom drugaricom Jecom, do tada od nje nije bilo ni traga ni glasa ali se tad odjednom pojavila i ušla u moj život. Dugo godina sam se pitao šta je sa njom, ražmišljao šta je sa prelepom guzom koju sam štipkao tokom časova matematike, maštao kako o njoj i moja mašta je na kraju postala realnost.

Kakva je to devojka bila, prava bombonica, počeli smo se non stop viđati i jebati gde god stignemo. Nisam voleo previše da izlazim i da se provodim, mnogo puta me je molila da idemo na neku zurke ali nisam bio za to, dok se jednom nisam izašao sa njom i imao lud provod.

Bila je subota, topao letnji dan, polako je padao mrak, a ona me je nagovorila da idemo na neku zurku do grada. Dogovorili smo se da je pokupim oko 21h. Spremio sam se, obukao košulju, doterao malo, seo u kola i otišao do nje. Čekao sam je ispred a kada je izašla iz kuće moj kurac je odmah skočio, kao da je nikad nisam video i nikad nisam jebao. Kosa vezana u rep, kratka crna haljinica, mali dekolte tek da zagolica maštu, dupence je dobilo takav oblik da sam ja čim sam je video morao da je zgrabim za njeno dupence, neopisiv osećaj. A ona se samo nasmejala i rekla mi "polako srce, ima vremena, duga je noć" i osmehnula mi se. Samo sam joj rekao " uhh kakva si ne odmah bih te sad ovde dohvatio" na šta se ona zadovoljno osmehnula.

Seli smo u auto i otišli prvo kod nekih njenih drugarica na kućnu zurku i tamo malo popili, ja nisam smeo mnogo pošto vozim. Zezali smo se tamo jedan period i došlo je vreme da se ide u taj klub. Krenula je zurka i bila je velika gužva, pošto sam znao da tu ostajemo duži period uzeo sam malo da popijem sa njima. Igrao sam sa Jecom, popila je malo i sve više krenula da se pribija uz mene. Osećao sam toplinu njenog tela. Odjedanput se okrenula, pribila se uz mene a ja sam je zagrlio, i krenula da meša svojim guzovima dok sam je ja ljubio u vrat. Radila je to prosto savršeno a moj kurac se odavno digao i ona je osećala to. Izgleda da su je moji poljupci u vrat baš napalili pa mi je samo šapnula "hajmo do vc-a" tako neznim glasom da sam mogao u trentku da svršim. Uhvatila me za ruku i povela sa njom. Imali smo sreće što nije bila velika gužva.

Kada smo ušli počeli smo se strasno ljubit, pa sam onda prešao na vrat i na njene grudi, a ona je počela glasno uzdisati i samo je odjednom rekla "jebi me, ovde sad, molim te". Otkopčao sam pantalone , podigao njenu haljinicu, podigao je i prislonio uz zid. Pomerio sam njene gaćice i gurnuo ga u njenu već vlaznu pičkicu. Počeo sam je jako jebati i videlo se da uživa, sve glasnije je uzdisala i pričala mi "too, nemooj prestajatii, jebii mee, nikoo me ne jebee kaoo tii, mmmmm". To je mene još više palilo pa sam joj ga sve jače gurao.

U jednom trenutku sam je spustio, a ona je to iskoristila i spustila sei stavila ga u usta. Pohotno ga je pušila kao da joj je poslednje, videlo se da baš uživa. Sve jače i jače, gutala ga je celog. Podigao sam je i okrenuo licem ka zidu i gurnuo joj ga s guza. Rukama se oslonila na zid a ja sam mojima obuhvatio njene grudi i nastavio joj razvaljivat pičkicu. Počela je da vrišti ali sam ja odmah reagovao i stavio joj ruku na usta, a ona je jezikom počela da liže moj prst, to me je mnogo napalilo, osetilal je da ću da svršim i okrenula se i stavila ga u usta i počela da guta moju spermu. Napunio sam joj cela usta. Uživao sam.

Ukapirali smo da smo se dugo zadržali i brzo smo se spremili i izašli vani, kada su nas pitali što nas nije bilo rekli smo da Jeci nije bilo dobro i da smo bili na vazduhu. Naša avanture na nastavljaju u kolima na putu do kuće. Šta je sve tek tamo bilo, mmm.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina