Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nove avanture sa mojom drugaricom Jecom

Često sam se viđao sa mojom drugaricom Jecom, do tada od nje nije bilo ni traga ni glasa ali se tad odjednom pojavila i ušla u moj život. Dugo godina sam se pitao šta je sa njom, ražmišljao šta je sa prelepom guzom koju sam štipkao tokom časova matematike, maštao kako o njoj i moja mašta je na kraju postala realnost.

Kakva je to devojka bila, prava bombonica, počeli smo se non stop viđati i jebati gde god stignemo. Nisam voleo previše da izlazim i da se provodim, mnogo puta me je molila da idemo na neku zurke ali nisam bio za to, dok se jednom nisam izašao sa njom i imao lud provod.

Bila je subota, topao letnji dan, polako je padao mrak, a ona me je nagovorila da idemo na neku zurku do grada. Dogovorili smo se da je pokupim oko 21h. Spremio sam se, obukao košulju, doterao malo, seo u kola i otišao do nje. Čekao sam je ispred a kada je izašla iz kuće moj kurac je odmah skočio, kao da je nikad nisam video i nikad nisam jebao. Kosa vezana u rep, kratka crna haljinica, mali dekolte tek da zagolica maštu, dupence je dobilo takav oblik da sam ja čim sam je video morao da je zgrabim za njeno dupence, neopisiv osećaj. A ona se samo nasmejala i rekla mi "polako srce, ima vremena, duga je noć" i osmehnula mi se. Samo sam joj rekao " uhh kakva si ne odmah bih te sad ovde dohvatio" na šta se ona zadovoljno osmehnula.

Seli smo u auto i otišli prvo kod nekih njenih drugarica na kućnu zurku i tamo malo popili, ja nisam smeo mnogo pošto vozim. Zezali smo se tamo jedan period i došlo je vreme da se ide u taj klub. Krenula je zurka i bila je velika gužva, pošto sam znao da tu ostajemo duži period uzeo sam malo da popijem sa njima. Igrao sam sa Jecom, popila je malo i sve više krenula da se pribija uz mene. Osećao sam toplinu njenog tela. Odjedanput se okrenula, pribila se uz mene a ja sam je zagrlio, i krenula da meša svojim guzovima dok sam je ja ljubio u vrat. Radila je to prosto savršeno a moj kurac se odavno digao i ona je osećala to. Izgleda da su je moji poljupci u vrat baš napalili pa mi je samo šapnula "hajmo do vc-a" tako neznim glasom da sam mogao u trentku da svršim. Uhvatila me za ruku i povela sa njom. Imali smo sreće što nije bila velika gužva.

Kada smo ušli počeli smo se strasno ljubit, pa sam onda prešao na vrat i na njene grudi, a ona je počela glasno uzdisati i samo je odjednom rekla "jebi me, ovde sad, molim te". Otkopčao sam pantalone , podigao njenu haljinicu, podigao je i prislonio uz zid. Pomerio sam njene gaćice i gurnuo ga u njenu već vlaznu pičkicu. Počeo sam je jako jebati i videlo se da uživa, sve glasnije je uzdisala i pričala mi "too, nemooj prestajatii, jebii mee, nikoo me ne jebee kaoo tii, mmmmm". To je mene još više palilo pa sam joj ga sve jače gurao.

U jednom trenutku sam je spustio, a ona je to iskoristila i spustila sei stavila ga u usta. Pohotno ga je pušila kao da joj je poslednje, videlo se da baš uživa. Sve jače i jače, gutala ga je celog. Podigao sam je i okrenuo licem ka zidu i gurnuo joj ga s guza. Rukama se oslonila na zid a ja sam mojima obuhvatio njene grudi i nastavio joj razvaljivat pičkicu. Počela je da vrišti ali sam ja odmah reagovao i stavio joj ruku na usta, a ona je jezikom počela da liže moj prst, to me je mnogo napalilo, osetilal je da ću da svršim i okrenula se i stavila ga u usta i počela da guta moju spermu. Napunio sam joj cela usta. Uživao sam.

Ukapirali smo da smo se dugo zadržali i brzo smo se spremili i izašli vani, kada su nas pitali što nas nije bilo rekli smo da Jeci nije bilo dobro i da smo bili na vazduhu. Naša avanture na nastavljaju u kolima na putu do kuće. Šta je sve tek tamo bilo, mmm.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija