Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nove instrukcije

Drugi dan sam došao pred Antonijina vrata namirisan i svježe otuširan, te sa poluerekcijom u gaćama. Otvorila mi je vrata u svilenom kućnom ogrtaću koji joj je bio uz tijelo, te se lijepo vidjelo da nema ništa ispod njega. Bradavice su se ocrtavale na grudima koje su napinjale ogrtač i lijepo se vidio prostor između njenih bujnih sisa. Bilo je dovoljno da se moj kurac u potpunosti uspravi, pa se Antonija zadovoljno nasmješila i povela me u kuhinju.

- Skidaj se i sjedni na stol -rekla je tiho, ali zapovijedno, pa sam se brže bolje skinuo i onako gol sjeo na stol.

Ona se skinula i gledao sam u njeno golo i mirisno tijelo sa velikim i napetim sisama, te obrijane pice kako mi se približava. Kurac mi je pulsirao, a ona je privukla stolicu i sjela raširivši moje noge, te se smjestila između njih. Primila mi je kurac lagano i malo ga milovala, a onda privukla svojim usnama, te me poljubila u vrh glavića. Stresao sam se, a ona ga je onda usisala i cijelog strpala u usta. Uživao sam kao prase dok mi ga je pušila stručno. Ni to nije bilo dosta, već mi je milovala i jaja, a kad je shvatila da neću dugo izdržati, stavila mi je prst u šupak i počela me masirati iznutra. U početku sam se htio buniti, što zbog njenih oštrih noktiju i neugode, ali kad je počela sa masažom (poslije sam saznao da je to prostata koju bi trebao često pregledavati) osjetio sam takvu ugodu da sam jednostavno popustio i počeo svršavati kao lud. Napunio sam joj usta spermom, a ona se mučila da sve proguta. Kad mi je ispraznila kurac i jaja, povukla me sa stola i povela u spavaću sobu. Hodao sam za njom dok mi se kurac klatio između nogu, jer se nije potpuno opustio, i gledao sam u njenu guzu, pa sam ju primio za nju, a ona je malo zastala, te sam joj stisnuo jednu polutku.

Uvukla me u sobu i bacila na krevet, pa se popela na mene i nasjela sa svojom picom na moje lice, pa sam joj primio guzove i počeo ju lizati. Lagano se trljala po mom licu, a onda mi je primila kurac i počela ga drkati. Lizao sam joj picu duž cijelog proreza, a iz nje je samo curilo i curilo, pa mi je lice već bilo mokro. Zatim se ustala i okrenula se prema meni, a moj kurac je primila rukom i nasjela se na njega. Bio mi je to neopisiv osjećaj. Moj kurac u pici iskusne žene, a bilo je tako toplo i mokro da je samo kliznuo u nju, te se ona odmah počela nabijati na njega. Uspio sam primiti njene sis ekoje su letjele okolo i počeo ih mijesiti, a to joj je izgleda pasalo, jer je zatvorila oči i samo duboko disala, te lagano stenjala dok se nabijala ne moj kurac. Nije joj trebalo dugo i uskoro je svršavala na mom kurcu. Stisla je svojom picom moj kurac tako jako da sam mislio da će ga slomiti koliko sam bio neiskusan.

Kad se malo smirila sišla je sa mene i naprčila se na krevetu te mi rekla:

- Hajde sad.. izjebi me i napuni mi picu spermom..

Poslušno sam ustao i stao uz krevet, te namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Kliznuo je bez problema unutra i ja sam ju primio za bokove, te sam sad zahvaljivao onim pornićima, jer sam mogao barem malo izgledati kao da znam šta radim. Primio sam se za nju i počeo ga gurati u nju. Jebao sam ju žestoko i ubrzo sam ostao bez daha, pa mi je govorila da malo usporim, jer ću se srušiti prije nego što svršim. Poslušao sam ju i sad sam ga polako zabijao do jaja u njenu picu. Svaki put kad bi joj jaja lupila po pici bi zastenjala. Ovim tempom ni meni nije trebalo dugo, pa sam uskoro i ja počeo svršavati i punio sam joj picu svojom spermom. Ona se nabijala prema meni i svršio sam duboko u njoj, a njoj je to jako pasalo. Kad sam prestao svršavati izvukao sam kurac van i ona se okrenula i počela mi ga opet pušiti, ali sam morao na wc.
Kad sam bio gotov i oprao ga, vratio sam se u sobu ona je još ležala na krevetu, pa me pozvala kraj sebe. Legao sam kraj nje i sad smo se mazili, a ja sam povremeno ljubio njene velike sise, na njenu radost. kako sam joj ljubio sise, tako me ona gurala sve niže, pa sam se uskoro spustio između njenih nogu i znao sam da hoće da joj ližem picu, pa sam se prihvatio njenog klitorisa. Uskoro je cvilila i stenjala trzajući se dok sam joj cuclao klit i pomalo ga grickao. A onda mi je rekla da joj gurnem prst u šupak, pa sam ju poslušao, te sam joj sad i dalje grickao klit i gurao joj prst u šupak. Stenjala je, a onda je rekla:

- Hoću da me guziš..
- Molim? -podigao sam glavu između njenih nogu i pogledao ju.
- Hoću dam i ga staviš u šupak i jebeš me.. -gledala me je kao da se pita šta tu nije jasno.
- Ovaj.. nisam nikad.. -zamuckivao sam, a ona me prekinula.
- Dragi moj Bernarde, nisi ti puno toga napravio, ali svejedno želim da me jebeš u šupak, jel jasno? -rekla je i upitno me pogledala, pa sam samo kimnuo, a ona se nasmješila i podigla noge prema sebi i raširila ih, te sam imao pogled na njen šupčić koji se pritom malo raširio.

Rekla je da uzmem malo lubrikanta iz prve ladice ormarića uz krevet, te da joj ga namažem. Poslušao sam i sad mi je prst samo kliznuo u njega, a onda je rekla da namažem i kurac i da joj ga stavim. I to sam poslušao i sad sam polako ulazio glavićem u njen šupak. Stenjala je u početku, ali čim je ušao u nju samo je duboko uzdahnula i rekla da ju jebem i to žestoko. Sad sam se primio posla i počeo sam joj zabijati kurac u šupak. Bilo je usko i fenomenalan osjećaj za mene. Nakon desetak minuta je počela svršavati i iz njene pice je špricalo po mom trbuhu i slijevalo se po njenoj guzi na plahte, a onda sam i ja konačno počeo puniti njen šupak svojom spermom. Prvi put sam danas napunio žensku picu i šupak svojom spermom i osjećao sam se fenomenalno, a i Antonija je bila dobra učiteljica, a izgledala je još i bolje.

Kasnije me samo podsjetila da joj provjerim internet, tj da li sve radi kako spada, jer zbog toga sam i došao u prvenstveno, a nakon toga smo popili kavu i otišao sam kući.
Od tada se Antonija i ja redovito jebemo i svaki put isprobavamo neke nove poze, da ne uđemo u rutinu, a do kraja ljeta sam već bio iskusan u seksu, pa bih mogao i reći, da sam bio iskusniji više nego večina mojih prijatelja i vršnjaka. Antonija je rekla da se osjeća mlado kraj mene, a čuo sam i kako ju je moja mama pitala da mora sigurno imati nekog ljubavnika sa strane kad je tako dobro raspoložena. Ja sam bio crven i ponosan istovremeno, jer sam znao da se Antoniji uvijek mogu obratiti za seks.. barem dok ne nađem neku curu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija