Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Novinarka

Ocjena: 3

Kada sam završio fakultet zaposlio sam se u jednoj lokalnoj medijskoj kuci kao novinar. Ja mlad, tek zavrsio fakultet, među svim onim zgodnim novinarkama i voditeljkama. Na samom pocetku me je simpatisala Marija. Marija je razvedena gospođa 40ih godina, plava kratka kosa, zelena oči, srednje i čvrste grudi, lepo oblikovana guza. Imala je sportsku gradju i to je uvek isticala uskim pantalonama i kratkim suknjicama. Cesto sam drkao sa nju. Ali sam sebe smatrao klincem za nju. Zamisljao sam njeno znojavo telo posle treninga. Zamisljao sam kako trlja svoju vlaznu macu. Kako je vreme odmicalo ona je sa mnom sve vise i vise komunicirala, cak i flertovala. Odlucio sam da je pozovem na kafu, prijateljski. Pričala mi je kako ju je muz varao i cim je to saznala odlucila je da mu se osveti tako sto ce ga prevariti sa njegovim prijateljem. Do detalja mi je ispricala tu slatku prevaru. Rekla je da je od njega trazila da joj liže macu dok ne svrši. Potom mu je pusila dok i on nije svrsio i onda su se jebali kao tinejdžeri. Tad je jedini put spavala sa njim. Mužu je sve rekla i rastali su se. Potom mi je rekla kako od tada jako retko ima odnose. Da je svega imala 2 partnera, i da cesto masturbira i ima kuci dva vibratora. Rekao sam joj kroz smeh da nikada nisam video vibrator uzivo.
-Hoćeš da ga vidis? upitala me je.
-Zasto da ne. odgovorio sam opet kroz smeh
Odvezli smo se do njenog stana. Jos od kada mi je ispricala prica o preljubi kurac mi je pulsirao i znojio sam se. Ona je imala toliko kratku suknju da sam u par navrata video njene bele gacice. Ona se samo smeskala. Kada smo usli u stan otvorila nam je vino i potom me odvela u sobu da mi pokaze vibratore. Iz ladlice je izvadila dva vibratora, jedan beli i jedan rozi. Odmah mi se digao pri pomisli da te stvsrcice diraju njenu divnu picku. Gledao sam sirom otvorenih ociju.
Samo sam klimnuo glavom. Skinula je svoju suknju. Potom i belu majici na bretele i legla na krevet. Polako je trljala klitoris preko gacica, i potom ih skinula i pocela da gura vibtator u njenu vlaznu obrijanu picku. Dirala je grudi. Ja sam gledao zabezeknut. Kurac je hteo da mi eksplodira. Ona je to videla. Dosla je do mene, skinula me, te pocela da gura moj kurac do grla. Drkala ga je i pusila toliko dobro da sam svrsio posle 2 minuta. Potom sam njenu divnu picku iz koje su curili sokovi poceo da lizem. Pocupala me je po kosi i rekla kako hoce da je jebem. Gurnula me je na krevet i zajasila. Njeno sportsko telo i kondicija pretvorili su se u pokrete jedne prave porno zvezde, bez prestanka je skakala po meni dok nisam opet svrsio. Potom sam je okrenuo i jebao u guzu. U njenu divnu malu zategnutu guzu. Jaukala je. Rekla je kako me hoce celog. Kako je boli i kako me hoce celog. To me je palilo i nabio sam kurcinu koliko sam mogao u njenu guzu a ona je vristala i potom pocela da svrava. Bili smo znojavi toliko da se slivalo sa nas. Sa njenog divnog tela curio je znoj i to me je palilo. Opet sam se jebao. Sada u picku. Jebao sam je dugo i jako dok nismo oboke svrsili u isto vreme.
Posle ovoga smo cesto imali seks u redakciji. Volela je da mi salje svoje snimka kako se samozadovoljava vibratorom. Njena picka je najlepsa koju sam ikada video. Ponekad sam znao satima da ljubim njenu mirisnu novinarsku picku. I ona je u tome uzivala koliko i ja.
Vidjali smo se gotovo godinu dana dok ja nisam dobio posao u drugom gradu. Od tada je nisam video. Ali davno nisam imao bolju jebacicu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija