Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novi/stari sudionik analnog threesom-a - 3.dio

Dok je šašavo nacereni Nikola samo kimnuo u znak potvrde i nastavio udarati svojim kurcem u Tesinu prijemčivu guzu, Mia je grleno zastenjala od uzbuđenja i dopustila da joj se usne izviju u širok, sretan osmijeh. Osim što su bile primamljive same po sebi, Tesine riječi bile su ne tako suptilna pozivnica koju je Mia čekala čuti svaki dan otkad je počela sudjelovati u ljubavnikovim analnim igrama po kući. Do sada je Mia odlučila biti opuštena i ne biti nametljiva, općenito se ponašajući najbolje jer je uživala u jednostavnom voajerskom užitku pipanja prstiju dok je gledala Nikolu i Tessu kako se jebu u dupe.

Svoju želju da bude više uključena u te veze Mia je izrazila samo tijekom svog nestašnog čavrljanja s Tessom, ali to je bilo sjeme koje je Mia posijala jer je bila uvjerena da će pustiti korijenje, temeljeno na Tesinim pričama o tome da je prije dijelila Nikolu, sa Majom i Marijom. Sada joj je, napokon, pastorova kći dala zeleno svjetlo za aktivniju ulogu, a Mia nije gubila ni sekunde da to učini. Pjevušeći u iščekivanju dok je namignula ljubavnicima u paru i uputila posebno Tesi suučesnički osmijeh, Mia je brzo skinula top i grudnjak prije nego što se također riješila gaćica, bacivši svoju odjeću po sobi kao da gori i ostala gola kao Nikola i Tesa već su bili.

Uživajući u zadivljenim pogledima koje su i Nikola i Tesa uputili njezinim golemim izbočenim sisama, Mia se nasmiješila od uha do uha i ponovno oblizala usne kad je kliznula sa svog sjedala na kauču i kleknula na pod, spremna odigrati svoju ulogu. Čim se smjestila na koljena između Nikolinih raširenih nogu tako da je bila točno iza Tessne punašne guze nabodene na kurac, Mijine su oči bile očarane vizijom izbliza Nikolinog nemilosrdnog konja kako klizi unutra i iz Tesinog prenapetog malog šupka dok su joj se veliki okrugli guzici tresli, njihali i njihali, dižući se gore-dolje bez stanke, snažno pljeskajući po njegovim bedrima samo da bi odskočili natrag, opet i opet.

Iako je drhtala od uzbuđenja i željna posla, Mia nije mogla a da ne ostane smrznuta na mjestu nekoliko dugih trenutaka i fascinirano bulji, zadivljena besprijekornošću i lakoćom analnog spajanja ljubavnika. Nekako, iako je sama nebrojeno puta zavukla Nikolin ogromni kurac u guzicu, Mia nije mogla ne biti impresionirana glatkim načinom na koji je Tesa primila tu debelu, žilastu plošku kurčevog mesa tvrdog poput kamena u svoj ružičasti sfinkter nježnog izgleda kao da je to najprirodnija stvar na svijetu.

Opsceno proširen oko debelog obujma Nikolinog bijesnog kurca, Tesin ružičasti prsten na stražnjici izgledao je još primamljivije za Miju od mesnatog uljeza koji je stezao trtice kojega je trenutno stiskao, stezao i sisao, toliko da je na trenutak bila ometena u potrazi za još sočnijom nagradom bio je Tesin netaknuti prorez. Praktički slineći, Mia se izvukla iz transa i, sigurna da će Nikola i Tesa samo nastaviti zajebavati baš kao što su radili, preuzela je kontrolu nad situacijom. "U redu ljudi, usporite malo", rekla je Mia promuklo, a rukama je već milovala Tesine slatke guzice čak i kad je ritam ljubavnog spajanja počeo jenjavati.

Kad su seksi zvukovi šljapkanja Tesinih stražnjica udarali po Nikolinu krilu prestali i njezina se guzica potpuno nabila na njegov stup, Mia je provirila oko sitnog tijela pastorove kćeri i uputila: "Nikola, morat ćeš okrenuti Tessu i jebati njenu guzicu u obrnutoj kaubojci, u redu? ""U redu ljudi, usporite malo", rekla je Mia promuklo, a rukama je već milovala Tesine slatke guzice čak i kad je ritam ljubavnog spajanja počeo jenjavati. Kad su seksi zvukovi šljapkanja Tesinih stražnjica udarali po Nikolinu krilu prestali i njezina se guzica potpuno nabila na njegov stup, Mia je provirila oko sitnog tijela pastorove kćeri i uputila: "Nikola, morat ćeš okrenuti Tessu i jebati njenu guzicu u obrnutoj kaubojci, u redu?

"

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 463

Autor priče

stipaloncar
stipaloncar
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 175 cm
Težina: 50 kg
Izgled: Mršav
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Rak
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija