Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novo iskustvo

Svaki dan nakon posla s društvom odem do restorana na večeru i druženje. Uvijek se zajebavamo i pričamo o poslu, nogometu, pokeru i ostalom. No ove noči nije bilo tako, oni su se dogovorili da će izaći sa ženama, a pošto sam ja bio ne oženjen nisam htio ići s njima da im ne smetam. Nisam se ženio zbog toga što mi je ljepše samom nego da mi žena naređuje.

Tu noć sam ja izašao u restoran gdje polugole žene konobare i naručio sam hamburger te kriglu piva. Moju naruđbu je donijela jedna prekrasna žena. Imala je bujne grudi i minica joj je jedva pokrivala guzu. Čim sam ju vidio ostao sam u šoku. Odmah sam ju zamolio neka sjedne na kratko samnom. A ona je rekla: "Ne smijem, šef će mi dati otkaz", na što sam joj rekao da se ne mora zbog toga brinuti i da ću ja to riješiti.

Predstavio sam joj se i počeli smo pričati, pričala mi je kako voli duge šetnje po plaži, voli se ljubiti, voli maženje, ali i da voli pokazivati svoje tijelo na poslu. Malo smo popričali i pitao sam ju za broj, dala mi je broj te nastavila raditi. Ja sam pojeo svoje i popio i pozdravio se s njom, rekla je kako radi do 22:00 i da ju nazovem oko 23:00 kad se vrati kući.

Tako sam i napravio, otuširao se i čekao 23:00 potom sam uzeo telefon i nazvao ju. Javila se, i rekla: "Nadala sam se da ćeš me stvarno nazvati. Svidio si mi se, jesi možda za to da dođeš do mene? Živim na V********** ulici 23". Rekao sam da ću doći za 15 minuta. Obukao sam se i sjeo u auto.

Kad sam došao do njezinog stana shvatio sam da nisam kupio nikakav poklon, te i da sam zaboravio kondome. No sad, šta je tu je, otvorila je vrata prije nego sam uspio pozvonit. Na sebi je imala crvene haltere, crnu lepršavu minisuknju, majicu koja joj je jedva prekrivala grudi te na glavi rogove. Prije nego me uhvatila za kravatu i uvukla u stan uspio sam reći da sam zaboravio poklon i prezervative, na što je ona zločesto rekla: "jedini poklon koji želim je ovdje" uhvatila me za kurac te dodala: "A prezervativi samo kvare užitak ;)".

Uvela me unutra te sa mene skinula sve osim boxerica. Zatim me poljubila i tad sam prvi put dirao njenu guzu. Odmaknula se i rekla sviđa ti se moja guza? I prije nego sam uspio odgovoriti uvalila mi je ponovno jezik i stavila moje ruke na svoju guzu. Zatim se opet odmaknula i kleknula ispred mene. Prije nego sam trepnio moje bokse su već bile na podu, a moj kurac je uspravno stajao.

Nije više ništa rekla, počela ga je drkati, te mu davati male poljupce. Zatim ga je počela lizati, prvo glavić, zatim tijelo te na kraju muda. Onda se opet vratila do glavića i počela ga sisati, a zatim ga je cijelog progutala bez problema. Počela ga je pušiti jako vješto, ulazio je cijeli u njeno grlo. Za to vrijeme mi je počela masirati jaja, a ja sam samo uživao. Izvadila ga je iz usta i  skinula majicu, a njene masivne grudi su ispale van. Uhvatila je moj kurac i počela ga trljati po svojim grudima. Zatim mu je dala još par pusa i potom ustala.

Počeli smo se opet ljubit. A zatim sam joj skinuo minicu i gurnuo ju na krevet. Bio sam toliko napaljen i jako sam htio lizati njezinu pičku no kad sam skinio njezine gaćice predamnom je uspravno stao njezin kurac. Nisam mogao vjerovat, a ona me pitala: "Sad me više ne želiš?" i bila je tužna. No ja sam samo stajao tamo u šoku prvih 30 sekundi dok nisam shvatio da ne sanjam, nisam ništa rekao samo sam joj počeo drkati kurac. Zatim sam ga počeo pušiti, trudio sam se da joj paše maksimalno. Počeo sam joj malo i cuclati muda na što je ona rekla: "Ajme, hvala ti, dugo nisam bila s nekim u krevetu" na što sam joj se nastavio igrati s kurcem.

Gurnuo sam joj noge malo više prema njoj kako bih dobio bolji pristup njezinoj guzi. Počeo sam joj lizati guzu i ulaziti jezikom u nju. Zatim sam joj gurnio dva prsta u guzu i malo joj se igrao s guzom. Ustao sam se uhvatio kurac i namjestio joj ga na guzu. Molila me da ju jebem: "Jebi me višee...molim te.." ali ja sam ju samo izazivao, malo se udaljio pa nabio kao da ću ući ali bih se uvijek zaustavio taman prije ulaza u guzu i tako par puta dok joj kurac nije bio toliko tvrd da se vidjela "pre-cum".

Zatim sam ušao u nju i počeo ju jebati prvo polako, a zatim je ona rekla: "Ahh...jebi me brže, ja sam tvoja kučkica...mmmm...ahh". Nakon čega sam ju počeo jako nabijati, a ona je uživala. Svakim mojim ponovnim ulaskom ona je zastenjala jače i rekla: "mmm...to mi radi....ahh....ajde...jos...mmm...ah". Ulazio sam u nju jako brzo. Dok sam ju nabijao uzeo sam njezin kurac i počeo joj ga drkat. Ona je rekla: "Ajme, volim te...".

Zatim sam stao i legao na leđa, a ona je sjela na moj kurac. Odmah se nabila do jaja i nastavila se jako nabijati. Nagnula se prema meni i počela me ljubiti. Uživao sam a vidio sam da i ona uživa. Poceo sam joj mjesiti grudi i ona je stenjala, samo je počela ubrzavati. Zatim sam joj rekao da ju želim jebati kao pravu kučku.

Ustala se i stala u doggy style. Ja sam joj gurnio gornji dio jos nize tako da je samo guza gore stajala. Zatim sam se namjestio i nabio kurac odmah do kraja i počeo ju jako jebati. Stenjala je i počela si drkat kurac dok sam tako ulazio u nju. Doživjela je orgazam i svršila mi je po posteljini. Ja sam ju počeo nabijati još jače i ona je rekla: "Svrši mi u usta molim te".

Stao sam, izvadio kurac iz nje i ona je odmah počela pušiti moj kurac. Nisam ni trepnio već je moja sperma bila u njenim ustima, uspjela je sve progutati i još ga je cijedila do zadnje kapi. Bio sam premoren, ali bilo je vrijedno toga.

Eto, nešto novo. Nadam se da vam se svidjelo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija