Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novo iskustvo

Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebačkom restoranu. Radio sam kao kuhar, tj za sada kao pomoćni kuhar. Ekipa je bila odlična i brzo sam se uklopio.

Radio sam par mjeseci, te sam iz jutarnje smjene zahvaljujući svom zalaganju prešao u popodnevnu smjenu gdje je bilo više posla. Svi su na poslu govorili o nekoj Renati, koja se trebala vratiti sljedeći tjedan sa porodiljnog. saznao sam samo da je ona šefica popodnevne smjene, a kolega koji ju sad mjenja će se vratiti u jutarnju.

Prošlo je i tih tjedan dana, pa je stigla i Renata. Bila je crnka, visoka skoro kao i ja, bujnih grudi i isto takve stražnjice, te malog trbuščića. Zelene oči su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži. Upoznali smo se i vidio sam joj neku iskru u očima dok me promatrala, pa smo malo razgovarali o poslu, tj što sam do sada naučio, te mi je rekla da će mi ona biti mentorica dok se ne maknem sa mjesta pomoćnog kuhara. To je samo značilo više posla za mene, a tako je i bilo. Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku. Nakon nekih mjesec dana takvog tretmana pozvala me nakon kraja smjene u svoju kancelariju.

Razgovarali smo o poslu, a nakon nekih dvadesetak minuta smo krenuli u privatne vode. Ispitivala me o svemu, da li imam curu i takve stvari, a rekla mi je i to da će mi kao kuharu biti teško imati neku stabilniju vezu zbog radnog vremena i radnih praznika i vikenda. Mislim, bio sam svjestan toga i nisam baš prigovarao po tom pitanju, a onda me sljedeće šokiralo.

- Kakav si po pitanju seksualnog iskustva? -pitala me i gledala zavaljena u svojoj stolici.
- Hmmm.. . -bio sam totalno zbunjen pitanjem, a misli su letjele glavom 'Jebem ti kakvo iskustvo? ! ? ! Pa imam dvadeset godina i par puta sam se pohvatao sa curama u srednjoj, a ne stižem ni na rođendane, a kamo li da nađem neku curu! ? ? ? ', pa ipak sam samo promrmljao- .. pa nemam baš neko naročito iskustvo, a zašto?
- Baš fino -rekla je sa smješkom i pogladila me po nozi- Naučit će tebe tvoja Renata svemu.
- M.. m.. molim? ! -bio sam totalno zbunjen.
- Da da.. . samo ti skini hlače da vidimo sa čime rsapolažemo -rekla je i pogledala me je polustrogo, tako da nisam ništa rekao i počeo sam otkopčavati hlače, pa ih spustio, a onda i gaće, sa zadrškom, ali sam ih ipak skinuo, te izazvao oduševljenje kod nje- Ohhoooo vidi ti mog velikog Kristijana! ! !

Mislim, imao sam povećeg, ali sam mislio da je vidjela i veće od ovog mojeg. Privukla je stolicu bliže i uskoro sam osjetio njene prste na mom kurcu koji se odjednom počeo buditi, a ona ga je lagano mazila i trljala svojim prstima. Ni to joj nije bilo dosta, pa se sagnula i stavila ga u svoja usta. Osjetio sam toplinu njenih usana i čvrstoću njenog jezika na svom kurcu, koji je rastao i postajao sve tvrđi i tvrđi. Ubrzo ga je pustila, te je ustala, skinula svoju bijelu suknju i stavila moju ruku između svojih nogu. Osjetio sam mokre gaćice, pa sam ih počeo trljati naprijed nazad, a ona je zatvorila oči i samo lagano stenjala. Moje znanje o zadovoljavanju žene je tu nekako i prestajalo, jer bi nakon malo trljanja pice stavio kurac u istu i to bi bilo to, ali Renata je imala druge zamisli. Odmakla se i skinula gaćice, te se sjela na stolicu i raširila noge. Prvi put sam ugledao rasnu picu žene, a ne tinejđerice. Imala je podšišanu picu, trokutić dlačica iznad raširene pice koja se sjajila od sokova. Pozvala me prstom i pokazala mi na picu, te rekla da se primim posla i uposlim svoj jezik. Kleknuo sam između njenih nogu i prvi puta polizao žensku picu. Bila je slankasta okusa, pomiješanog i neodređenog mirisa jer smo oboje poprimili mirise kuhinje, pa sam ju počeo lizati. Bilo je OK i lizao sam ju sve brže, a iz njene je pice počelo curiti dok se ona trzala i stenjala, a onda se zgrčila i lagano vrisnula, te je iz njene pice krenuo potočić sokova. Renata je svršila zatvorenih očiju, a onda me pogledala i rekla da legnem na pod, pa sam ju poslušao. Kad sam legao ona se sagnula nad mene i još mi malo pušila kurac, a onda me opkoračila i spustila se na njega. Osjetio sam vrelinu njene unutrašnjosti dok se ona gnjezdila na njemu, a onda se započela nabijati na kurac sve brže i brže.

Ja sam osjetio da ne bi mogao izdržati dugo, pa sam razmišljao o svemu drugome da odgodim svršavanje, ali Renata se nije dala smesti, pa mi je sa svojom picom počela stezati kurac i uskoro više nisam mogao izdržati, te sam uz grčenje svršio i napunio joj picu povećom količinom sperme. Renata je bila zadovoljna napravljenim, te je raskopčala svoju bluzu i vidio sam dvije poveće sise koje su ispale iz grudnjaka, koji je ona brzo skinula. Na trbuhu su se vidjeli tragovi poroda, ali mi nisu smetali.
Renata je ustala i okrenula mi leđa, te se isprčila prema meni i rekla:

- Hajde zabij mi ga do kraja i da nisi posustao!

Stao sam iza nje i malo protrljao kurac, te joj ga ugurao između pozamašnih guzova i ugurao ga u picu. Primio sam ju za bokove i počeo jebati. Zabijao sam ga do kraja u njeu picu, dok je njena guza lupala po mom trbuhu. I na guzi su se vidjele strije od poroda, ali baš je to davalo neku seksipilnost. Nakon par minuta sam se nagnuo i uhvatio jednu njenu sisu i počeo ju mijesiti. Bila je mekana i imala je tvrdu bradavicu, a ja sam osjetio dodatni adrenalin i počeo ju još žešće jebati na njeno oduševljenje. Uspravila se, pa sam ju sad primio za obje sise i zabijao joj kurac u picu dok se ona pridržavala za stol. Stenjala je i dahtala dok sam joj ga uguravao do jaja, a onda ponovo svršila, ali mi je rekla da ju nastavim jebati kao da nije bilo ništa. Sad sam ju jebao zalivenih jaja i sad se čuo samo mokri zvuk kad je kurac ulazio u njenu picu uz njeno stenjanje i moje dahtanje.

Napokon sam i ja uspio ponovo svršiti, manje nego prvi put, ali dovoljno da Renata bude zadovoljena. Ostao sam tako stajati iza nje sa kurcem u njenoj pici dok nije kliznuo iz nje sam, a dotle sam joj mijesio sise. Napokon smo se razdvojili, te se okrenula prema meni i malo mi pomazila kurac, te me poljubila, a onda rekla:

- O ovome nikome ni riječi, ali očekujem da mi budeš na raspolaganju svakodnevno.. .
- Može -htio sam ju upitati za njenog muža, ali se nisam usudio pitati, pa sam to prešutio jer mi je odgovarao seks bez obaveza.

I tako je počelo, skoro svaki dan sam ju morao izjebati, a s vremenom sam se izvještio i u oralnom seksu pa sam ju uskoro mogao zadovoljiti i samim oralnim seksom. A nakon par mjeseci sam joj ga prvi put stavio u guzu. Nije mi se ispočetka svidjelo, ali smo se uskoro uskladili tako dobro da sam joj ga jedno vrijeme stavljao samo u guzu, pogotovo kad je imala menstruaciju. Jedan dan me je šokirala sa viješću da joj kasni, ali već je sljedeći dan rekla da je dobila. Mislim bila je starija od mene nekih 7 godina, ali ja baš i nisam bio spreman biti otac, barem ne tada. Uglavnom naučio sam puno od nje, kako u poslu, tako i u seksu, međutim svemu dođe kraj, pa tako i ovome. Dobio sam ponudu za posao u jednom hotelu vani, a ona me je savjetovala da ju prihvatim, te sam to učinio i morali smo odraditi oproštajni sex. taj je bio najbolji od svih, jer sam ju napunio u sve rupice i to po dva puta u svaku. Izgledala je razjebano kao kakva kurvica, zalivena mojom spermom, ali se nije žalila jer je uživala u tome.

Sreo sam ju ponovo nakon desetak godina u novoj Hrvatskoj, bila je malo punašnija, ali još joj je kurac virio iz očiju. Ja sam sad bio oženjen, sa dvoje djece.. . nikad ne reci nikad, jel.. . a ona je imala propali brak iza sebe i neku novu vezu. Svejedno, bilo joj je drago da me vidi, pa smo se ponovo kresnuli u mojoj hotelskoj sobi, ali ta čarolija se izgubila i nije više bila toliko zagrijana. Rastali smo se i više se nismo nikad vidjeli.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija