Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novo otkrivena strast

Prošlo je skoro dva mjeseca kako sam sa Enom proveo fantastičan dan u novom seksualnom iskušenju, a moja želja da to ponovim bila je sve veća.
Iznenađivalo me je to, što mi je pri pomisli na ono što mi je pružila, odmah međunožje postalo tijesno.
Znao sam da ju moram vidjeti, mislim, čuli smo se telefonom, ali to nije bilo to. Želio sam tu bol i strast, užitak i patnju. Želio sam njenu divnu picu iz koje cure sokovi...

Ali isto tako morao sam i kod kuće biti aktivan, da ne prouzročim opravdanu sumnju... Uglavnom, uapio sam napokon dogovoriti sastanak u njenom gradu, te smo se ona i ja sve dogovorili, tj da dođem odmah kod nje.

Sastanak sam odradio brzinski, i došao kod nje. Otvorila mi je ovog puta u crvenom kompletu identičnog korzeta i donjeg rublja i moj macan se odmah počeo buditi. Zagrlili smo se i poljubili, a dok je jezikom hvatala moj jezik, jednom rukom mi je stisla jaja i kurac, tako da mi je bol došla do svih vrhova živčanog suatava. Dala mi je do znanja šta me čeka.
Rekla mi je:

-Skini se....ne mogu čekati više....

Ja sam se žurno počeo skidati, a kad sam počeo skidati gaće, osjetio sam jaku i žarku bol na stražnjici. Skočio sam i okrenuo se, a ona je stajala sa tankom šibom i polako krenula prema meni. Zaustavila se kad je šiba dotakla moj polukruti kurac i jaja. Lagano je kružila po njima i preko trbuha išla prema mom licu. Kad je došla do njega, lagano me je lupnula i tiho rekla:

- Lezi na leđa...

Legao sam na krevet, a kurac je stršao u zrak. Uzela je opet one lisice i vezala mi ruke za gornji dio kreveta. Iz ladice je izvukla tanku traku od kože i prišla mom kurcu i počela ga lagano drkati. Uskoro je bio tvrd, a onda ga je ona omotala sa onom kožnom trakom i to tako da je omotala i jaja i kurac, sa svakim ih namotajem stežući sve jače. Uskoro su mi kurac i jaja izgledali kao salama spremna za sušenje, a i boja je bila blizu, tamnocrvena...

Opkoračila me i onako sa gaćicam mi sjela na glavu....Bože kako su već bile mokre.... Počela je lagano trljati picu po mom licu, a sad su sokovi probijali gaćice pa je i moje lice postalo mokro. Uzela mi je kurac u svoja usta i malo ga usisala, da bi onda odmaknula gaćice i sa golom picom mi sjela na usta. Ja sam ju počeo jebati jezikom i lizati ju, sokovi su već tekli poput slapa, a kad sam uspio uhvatiti klitoris zubima i par puta ga stisnuo ona se je stresla kao da ju je struja prodrmala. Svršila je obilno i jedva sam disao.
Kad je došla k sebi, ustala je skinula si gaćice i iz ladice izvukla još dva para onakvih lisica. Rekla je da odignem stražnjicu i gurnula mi ispod jastuk. Sad je kurac stršao kao jarbol na brdu.
Uhvatila mi je jednu nogu i vezala je za jedan ugao kreveta, a drugu za drugi. Sad sam bio u njenoj milosti, raširenih nogu i sa kurcem u zraku, koji je sada već malo i poplavio. Ona je malo otpustila vezicu i pritom mu se i boja malo posvijetlila, a na vrhu se pojavila prozirna kapljica koju je ona sa zadovoljstvom liznula.

Ponovo me opkoračila, zategnula vezice na kurcu i jajima i počela lagano lupkati po njemu sa šibom. Bol koju sam osjećao od udaraca šibe miješala se sa bolom u samom kurcu koji je bio pun sperme, a nije ju mogao izbaciti.
Okrenula se licem prema meni i polako se narihtala sa otvorenom picom na moj pulsirajući glavić i lagano se nabijala samo na njega. Dovodila me do ludila, ali vidio sam da uživa i nisam rekao ni riječ.

Nakon što je tako samo usminama se nabijala na moj kurac skoro desetak minuta, odjednom se spustila do kraja, te mi je pritisnula jaja tako jako da sam jauknuo. To je njoj bilo dosta da me šibom oplete po prsima. Imao sam osjećaj da mi je pritisnula žar na kožu, ali sam ovaj put stisnuo zube. Još nekoliko puta se je tako nabila i ponovo je počela svršavati. Sad su mi bila mokra i jaja od njenih sokova.

Ustala je i promatrala me kao netom uhvaćen plijen. Zamahnula je šibom i spustila ju na moje prepone. Trznuo sam se i protisnuo tihu psovku kroz zube. Oči su mi zasuzile. Došla je do mene i tiho kroz šapat upitala:

- Gdje si ga stavljao dok nisi bio ovdje?
- Samo supruzi.. -tiho sam rekao.

Ponovo udarac....

- Zašto?!?!?!?! -skoro je vrisnula to pitanje.
- Morao sam...da ne posumnja... -sad sam se zabrinuo malo.
- Onda ću te morati kazniti zbog toga. -rekla je to i odšetala do ormara, a onda izvukla vibrator sa dva vrha i istisnula vazelin po njemu.

Prišla mi je i stavila vibrator na ulaz u moju stražnjicu, a drugi vrh pod moja jaja, te ga uključila i gurnula ga unutra. Bol je bila jaka, a ona ga je nastavljala uguravati dok nije došla do pola. Mislio sam da će mi se guzica raspasti, a onaj dio koji je dirao jaja me je dovodio do ludila. Imao sam osjećaj da su mi kurac i jaja kao vulkan pun sperme koji nikako da eruptira, a ona mu u tome nikako nije pomagala.

- Da li ćeš ga opet stavljati onoj svojoj ili ćeš ga čuvati samo za mene? -pitala je pojačavši brzinu na vibratoru.
- Čuvat ću ga, čuvat...samo za tebe...-prodahtao sam odgovor.
- Točno tako... -rekla je sa smješkom- A sad ću ti oslobodit kurac, a ako svršiš prije nego ti dozvolim stegnut ću ga još jače...jasno?
- Da da... -prostenjao sam misleći da ću eksplodirati isti tren kad to napravi.

Odvezala je kurac i jaja i nakon nekoliko trenutaka su iz plave ponovo prešli u crvenu boju, ali vibrator nije vadila iz moje guzice. Ljubila mi je lice i polako se spuštala preko mojih prsa i trbuha do mog kurca. Počela ga je lizati od korijena prema vrhu i natrag, da bi zatim ga progutala do kraja i izvukla ga van slinavog i to napravila još par puta.
Mislio sam da ću joj svršiti u grlo, ali ona je ustala i sjela picom na njega, te mazno rekla:

- Sad ti dozvoljavam da svršiš...

Počela je mješati i vrtiti kukovima, te stiskati moj kurac svojom picom da mi nije trebalo dugo da svršim obilno u nju. Ona se je samo nabijala do korijena mog kurca i zadovoljno se osmjehivala. Kad sam se prestao trzati i grčiti izvadila je vibrator iz moje guzice, te mi odvezala noge, a potom i ruke.

Ostao sam tako ležati dok su mi bridjela jaja od svega...kurac mi je još stajao uspravno, a ona me uhvatila za ruku i rekla:

- Idemo pod tuš. Uskoro moraš krenuti kući.

Pomogla mi je da ustanem. Bio sam sav ukočen, a hodao sam na široko. Kad smo stali pod tuš jedva sam dočekao mlaz tople vode na svom tijelu. Ona se je stisla uz mene i počela me ljubiti po prsima i spuštati se sve niže da bi mi uskoro uzela kurac u svoja usta i počela ga usisavati sve jače i sve dublje u svoje grlo. Topla voda i njena usta dovela su uakoro do mog ponovnog svršavanja, ali ovaj put duboko u njeno grlo.

Nakon što smo se obukli i ja sam sjeo u auto i dobrih pola puta imao još napet kurac, a guzica me je boljela, sam sebi sam obečao:

- Ena, sljedeći put ću ja tvoju guzu izjebati i tebe će boljeti...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija