Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novogodišnja zabava

Kako to biva već par godina za redom tako je bilo i ove godine. Bližila se nova godina i za doček sam odlučio izaći u klub. Mnogo ljudi me zvalo da slavim s njima, ali meni je uvijek nilo ljepše samom slavit pa sam tako odlučio i ove. Nazvao sam gazdu kafića, u kojem provodim većinu vremena, i rekao mu da mi rezervira separe za novogodišnji doček. Bez imalo odugovlačenja rekao je da nema problema.

Došla je noć kada se slavi nova godina. Sav sam se sredio, otuširao, obrijao i obukao svoje najljepše odijelo. Sjeo sam u auto i odvezao se do kafića. Kao što je obećao moj separe me čekao. Namjerno sam došao već u 21:00 i počeo se polako zagrijavati. Mnogi su vidjeli da sjedim sam u separeu i mislili da će moždamdoći netko još, no nitko nije došao. Vidio sam grupu mladih cura kako plešu i uživaju, poslao sam im piće i dao konobaru ceduljicu na kojoj je pisalo da dođu u separe kod mene ako žele. Nije prošlo dugo prišle su mi i pridružile mi se u separeu. Upoznali smo se i raspričali se. Pitale su me kako to da sam za novu na što sam im odgovorio kako volim biti sam.

Među njima bila je i jedna djevojka malo sramežljivija od drugih, ona mi se svidjela na prvi pogled. Pokušao sađ pričati s njom ali bilo je preglasno pa sam ju izveo van. Vani smo popričali malo o svemu i upoznali se još bolje. Taman se bližila ponoć, a mi smo ostali vani. Kada je odbrojavanje došlo do nule poljubio sam ju onako iznenada i rekao: "Sretna nova". Ona je ostala u čuđenju, a zatim je poljubila i ona mene. Ostali smo se tako ljubiti neko vrijeme, a zatim smo se vratili unutra. Pili smo i uzivali u novogodišnjoj noći. Već je postalo jako kasno, ili da kažem jako rano i trebalo je ići kući. Nagovorio sam ju da dodje kod mene prespavati, nije razmišljala niti tren nego je odmah pristala. Došli smo kod mene i bili smo strašno umorni pa smo zaspali.

Probudio sam ju kasnije u podne sa skuhanom kavom i pripremljenim jelom. Bila je obradovana kad je vidjela da se tako brinem o njoj. Pojela je i popila je kavu i pričali smo o svemu. Gledali smo tv i uživali u danu. Otišli smo malo prošetati po gradu i dok smo šetali samo me najednlm zaustavila i poljubila, te rekla: "Ne mogu više, idemo kući". Vratili smo se kući i prvo što je napravila je skočila mi u zagrljaj i počela me ljubiti. Sjeo sam na kauč a ona je sjedila meni u krilu. Skinula je svoju haljinu, zatim moju majicu, zatim skinula svoj grudnjak i nastavila me ljubit. Onda je sišla s mog krila, otkopčala mi hlače i svukla ih. Moj kurac je već bio tvrd i počela ga je trljati preko bokserica. Zatim je svukla i bokserice te počela drkati moj kurac. Dok je drkala kurac polako je gladila moja muda. Bio je odličan osjećaj.

Zatim je polizala glavić i počela ga cuclati. Sisala ga je i vrtiđa keziklm po njemu, a moja "precum" se već formirala na samom vrhu glavića. Sve je polizala i užicala u okusu. Zatim je polizala vrat mog kurca i malo radila na njemu. Bila je tako vješta u tom. Polako se vratila do glavić i stavila ga cijelog u usta, zatim je polako spuštajući se usnama klizila dokle god je mogla. Uspjela je do kraja doći, a onda je samo pogledala gore direkt meni u oči, tek sam sada primjetio koliko prekrasne oči ustvari ima. Rekao sam joj da je odlična i neka samo nastavi to što radi. Nastavila mi je rako pišiti kurac polako prelazeći usnama preko njega. Zatim je stala, izvadila ga iz usta i počela drkat te pitala: "I kakva sam bila"? Na što sam odgovorio: "Bila si odlična".

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija