Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novogodišnja zabava - nastavak

Zatim se ustala, okrenula leđima i polako skinula gaćice saginjući se dolje. Imala je preljepo oblikovanu guzu. Vidjelo se da trenira i da radi na sebi. Zatim je pitala: "Sviđa ti se moja guza"? Na što sam samo potvrdno kimnuo. Ona se nasmješila i legla na krevet te pokazala prstom da dođem i rekla: "Sad je na tebi red da pokažeš što znaš". Nisam čekao ni tren, odmah sam joj prišao, legao na trbuh i počeo joj lizati picu. Lagano i polako sam prelazio jezikom preko usana njene pice. Cijelu sam ju prošao ližući. Sve više i više sam se približavao njenom klitorisu, ali taman kad sam trebao početi njega lizati odmaknio sam se i tako ju zadirkivao. Zatim sam počeo lizati i njen klitoris. Vrtio sam jezikom po njemu, sisao ga i radio sve sto joj godi. Zatim sam polizao prste i polako ih gurnuo u njenu picu. Počeo sam ju jebati prstima dok sam koj tako lizao klitoris. Počela je stenjati glasno što je bio znak da joj godi.

Gurao sam tako prste u nju neko vrijeme i lizao joj klitoris. Zatim sam se ustao, namjestio kurac na njenu picu i pitao ju da li je spremna. Kada je rekla da, počeo sam trljati kurac o njenu picu prije nego sam ga stavio u nju. Zatim sam ga počeo polako stavljati i počeo sam ju polako jebati, vidio sam da uživa koliko i ja. Poljubio sam ju, a zatim ubrzao tempo. Njene grudi su se micale u ritmu jebanja. Imala je tako predivne grudi, nisu bile prevelike, nisu bile premale, bile su savrsene. Obrglila me nogama dok sam ju tako jebao i ponovno smo se počeli ljubiti. Šapnuo sam joj na uho kako je divna, i kako nisam očekivao da je takva. Jebali smo se neko vrijeme tako, a zatim sam ju zagrlio, ustao se i legao na krevet tako da ona bude gore. Počela je mješati bokovima i pomicati tijelo gore dolje, sama je određivala tempo kojim se jebemo.

Uhvatio sam ju za guzu dok se tako nabijala i stiskao ju, bila je tako mekana. Gledao sam kako se njena pica spušta lagano po mom kurcu i slušao ju kako uzdiše. Ubrzo sam ju počeo sam nabijati malo jače na svoj kurac. Počela je stenjati glasnije i osjetio sam da se više ne nabija sama nego ju samo ja nabijam na svoj kurac. Nastavio sam to i čekao da svrši. Najednom je samo počela glasno stenjati i stisnula me jače rukama. To je i mene dovelo blizu svršavanja, ona se samo izderala: "Svrši u mene". Čim je to rekla počeo sam svršavati u nju. Svršio sam veliku količinu sperme koja je počela curiti na sve strane. Ustala se i poljubila me te legla kraj mene. Nakon nekog vremena otišli smo se zajedno tuširati. Oprali smo se i legli i zaspali.

Sutradan me dočekala poruka na stolu: "Ne brini, otišla sam kući po neke svoje stvari i na posao, vidimo se uskoro. Pusa". Ja sam pospremio svoj stan i otišao na u grad nešto obaviti. Kad sam se vratio dočekala me ona sva sretna što me vidi. Skuhala nam je ručak te smo uživali opet u danu, ali tokom dana opet sam bio napaljen. Ona je osjetila to. Kao da je oduvijek uz mene. Rekla je: "Ne brini, sad ću ja to riješiti". Odmah mi je skinula hlače i počela drkat kurac. Skinula je majicu i grudnjak te trljala moj kurac po svojim grudima. Vidjela je da uživam pa je nastavila. Počela ga je malo pušiti i maziti mi muda da svršim prije. Ja sam izgovorio: "Samo tako.. . mmm.. samo nastavi". Zatim ga je ponovno počela pušiti dok nisam svršio. Odmah je počistila sve i rekla: "Eto, sad kad imaš mene ne moraš brinuti". Zahvalio sam joj i nastavili smo gledati film.

Navečer me odlučila iznenaditi privatnim plesom. Znala je twerkat pa je twerkalani plesala mi u krilu, bila je odlična u tome. Imala je čime mješati pa je to dobro iskoristila. Time me samo ponovno napalila pa smo se navečer opet jebali. Bila je odlična, svaki put kad sam bio napaljen pomogla mi je riješiti se napaljenosti, kuhala je, bila tu kad ju trebam, ma bila je odlična.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija