Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nudistička plaža

Ljetovali smo u jednom poznatom turističkom ljetovalištu na sjeveru Grčke. Do tad nikad nismo bili na nudističkoj plaži a uvijek mi je privlačilo pažnju i uvijek je seks na plaži bila jedna od mojih fantazija. Tih dana mi je interesantno bilo da nađemo negdje dobru plažu sa malo ljudi na njoj, ne zato da bi radili neke zabranjene stvari već da bi pobjegli od gužve i uživali u miru. Tako smo i tog dana sjeli u naš auto i pošli putem pored mora. Odozgo smo mogli jasno da vidimo svaku plažu, ali smo ubrzo naišli na dio gdje se put odvaja od mora i znali smo da se dole nalaze skrivene plaže.

Parkirali smo auto u hladu. malim stazama smo prolazili nekoliko stjenovitih prelijepih plaža, dok nakon nnekih 7, 8minuta pješačenja nismo došli do plaže koja je totalno zabačena i dugačka nekih 30 metara. Bili smo prezdovoljni našim otkrićem. Nikoga na vidiku. Ostavili smo stvari i krenuli u vodu. Plaža je bila skroz nepristupačna, sa stjenama sa obe strane. Do nje se moglo prići samo tom stazom ili brodićem, čamcom. Po izlasku iz vide sam pitala muža hoćemo li da se sunčamo malo goli.

Iznenadio se mojim prijedlogom i pored toga što je sklon „opekotinama“ od sunca pristao je ako ga dobro namažem. Poskidali smo se, namazali i opustili na sitnom pijesku. Bio je prelijep osjećaj da sunce dodiruje sve dijelove tijela. Lagano je vrijeme prolazilo, primjetila sam da se suprug igra svojim alatom. Tražio je da mu pomognem malo. Pristala sam bez oklijevanja i počela lagano da ga drkam. Nakon kratkog vremena stavila sam ga i u usta. Mnogo ga je palilo moje glatko golo tijelo, moje trjanje, moji uzdasi.

Uživala sam zajedno s njim. Nije mu trebalo mnogo da svrši. Htjela sam seks ali ipak strah od neželjenih gostiju na plaži je bio jači u tom momentu i tako se završilo. Ležali smo i pričali o svemu i svačemu a u pozadini smo čuli neki tihi razgovor. Okrenula sam se i vidjela ljude da idu stazom prema našoj plaži. Ooooo neeee. Pa nismo ni sat vremena tu a već nam kvare idilu. Baš smo se razočarali. Kad su došli do plaže vijeli smo da je to veoma mlad par, ne stariji od 30 godina.

Oboje tamnoputi, stranci. Moram da priznam da kako su se približavali sve jasnije sam mogla da vidim da je ona bila i više nego simpatična, zgodna, sa maramom preko struka i gore u crnom kupaćem. On je imao šorc i bio je bez majice. Moj muž je prokomentarisao da su lijep par. Okrenula sam se i osmjehom potvrdila da se slažem. Kad su stigli na nekih 5metara momak nam se obratio na engleskom da li mogu da spuste stvari blizu nas. Nismo imali ništa protiv. I dalje smo ležali goli sa malo neprijatnosti da li da se obučemo ili ne.

Nije prošao ni minut kad su počeli da skidaju sa sebe svoje kupaće kostime. Rekli su nam da često dolaze na ovu plažu i da je poznata kao nudistička divlja plaža. Uvijek je poluprazna što im se sviđalo. Ona je bila dosta zgodna, lijepih oblina sa manjim sisama, izdepilirana, ravnomjerno pocrnila na suncu bez ocrtavanja kupaćeg kostima. Momak lijepe građe, atletske, obrijan, sa malo većim kurcem. Bili su veoma opušteni kao da su svakog dana upražnjavali nudizam bez trunke srama. Razmijenili smo par riječi i otišli su na kupanje.

Nas dvoje smo se samo pogledali i sve nam je bilo jasno bez i jedne izgovorene riječi. U vodi se vidjelo da nešto rade pod njom. Mislim da ga je lagano drkala i ljubila. Brzo su se vratili na plažu. Momak je bez problema izašao sa podignutim kurcem iz vode i tako prošao pored nas. Rekla nam je da su zaboravili da se namažu, dok je prolazila pored nas. On je samo smješeći se prošao. „Vidiš li ti ovo? “ , pitao me suprug. „Hahahaha, pa vidim, očigledno ih boli uvo za nama. “ Pogledala sam muža i vidjela da mu se kurac počeo dizati od cijele slike koja se odvijala pred nama.

Pitala sam ga da li ga pali ova situacija. Rekao je da ga definitivno loži i da je mala baš dobra. Riječ po riječ, iz kojeg su grada, čime se bave, došli smo do priče o nudizmu, kako ih nije sramota da pokazuju svoje tijelo, kako su par puta imali seks na plaži, naravno sami, kako vole da rade to i u vodi. Moram priznati da sam uživala u prići s njima. Neko je predložio da spojimo suncobrane i odigramo partiju Una. Seli smo ispod suncobrana i partija je počela.. .. Dok smo igrali svima su pogledi padali na međunožja, pogledi su šetali sa jednog na drugog.

Igrali smo karte a u stvari smo mjerkali jedni druge. Partije su tekle a mi smo se palili na prizor oko nas. Ovom strancu se kurac lagano dizao, kako bi to sakrio pokrio se peškirom ali je već bilo kasno. Osjetila sam trnce a vidjela sam i da se mužu pokreće lagano. Svi su sve primjetili. Pitala sam muža „jel vas toliko palimo“. „uvijek me pališ ali ovo je nešto jače“. Neznanka kao da nas je razumjela i shvatila signal, pružila je ruku ka svom momku i obuhvatila mu kurac prstima.

Pitala je da li nam smeta. Rekla sam da mi je pomalo neprijatno i da nikad tako nešto nisam radila u ovakvom okruženju ali da me veoma loži. Muž se samo smješkao, a znala sam šta misli. Prepusti se.. . Nakon par sekundi i moja ruka je završila na muževom podignutom kurcu. Već smo bili dobro napaljeni cijelim prizorom. Ona je počela da puši svom partneru. U glavi sam zamišljala njene usne na mojoj pičkici. Počela sam i ja da oblizujem cijeli kurac a muž je lijevom rukom tražio moju pičku koja je curila od vlažnosti.

Desnu ruku je pružio prema guzi naše nove prijateljice dok je ona obrađivala momka. Vidjela sam to i nastavila još bržim ritmom. Stenjali smo, ispuštali svakakve zvukove zadovoljstva. Suncobrani su nam bili postavljeni tako da niko osim sa mora, nije mogao da nas primjeti. Ona je namještala gutu a njen momak je već ciljao kurcem njenu predivnu ribicu. Sjela sam na mužev kurac koji se spremao da eksplodira. Nije prošlo ni pola minuta a ona je počela da mi liže sise. Kakva scena pred licem mog muža.

Usporavali smo svi jer smo željeli da ovaj seks potraje. A onda jedno pitanje „Hoćeš da mi daš muža da probam sa njim“. Pitanje nas je i iznenadilo i u isto vrijeme očekivano. Lagano sam ju poljubila i primakela usnama muža. Bio je to uzajamni predajući poljubac. Zamijenile smo mjesta. Njen momak se otpozadi nabijao u moju pičku. Sve je prštalo od strasti. Trajalo je par minuta, više niko nije izdržao, obojica su svršila skoro u isto vrijeme a i nas dvije. Uzdasi su sve rekli. Kako je dobro bilo.

Popadali smo na peškire i svi se složili kako trebamo ponoviti ovo. Nakon kupanja u moru i zezanja u vodi sa našim novim prijateljima opet smo bili ispod suncobrana. Djevojka je uzela kremu za sunčanje u ruku i počela da maže kurac svog momka. Zatražila je da muž legne malo bliže što je i uradio. Ležali su na leđima i gledali šta im se sprema. Trljala je oba u isto vrijeme. Po malo ludo, ali nisam željela da prekidam igru. Lagano sam se dodirivala po opet vlažnoj pičkici. Prišla je meni da me liže a i nje momak.

Dva jezika na tako osjetljivom mjestu.. . neprocjenjivo. Usnama sam obuhvatila kurac mog muža i gutala ga cijelog. Tijelo mi je podrhtavalo u talasima. Okrenuli su me, izbacili guzu tako da je ona ostala ispod da me liže, njen momak je ispunio moju pičku a muž prethodno nadraženu guzu. Sve moje fantazije u jednom. Od osjećaja ispunjenosti istovremenog jezika na mom klitorisu svršila sam kao nikad do tad. Orgazam je trajao. Muž mi je napunio guzu spermom jer su moji uzdasi bili takvi da nije htio da se zaustavi a momak je nastavio da jebe nju tu pored nas.

Uvukla sam ruku i dirala joj klitoris dok i ona nije jako svršila a i on za njom. Ostali smo neko vrijeme samo ležeći tako na peškirima, bez riječi, samo sa osmjesima.. . muz, ja, ona, on. Ona tako nježno, senzualno a pri tome strasno pocinje da me ljubi. Dugo! Nevjerovatno ali hoću još! Opet je vlažna, opet se priča zaoštrava. Ustajem, okrećem se, namještam se tako da mi je nježna izdepilirana pičkica tu, pred nosem. Moja pred njenim. Jezici, prsti, usne.. . ponovo dovodimo jedna drugu do vrhunca.

Njih dvojica samo posmatraju, bez riječi, samo onaj zadovoljni i fini osmijeh na licima. Njezina pička je tako ukusna, lizem je kao da lizem najsladji slatkiš. Nisam pretjerano iskusna u ovome ali sam uspjela da natjeram njezino tijelo da se ponovo grči, da ponovo čujem one uzdahe

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija