Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na putu za Dubrovnik

Tamara kao poslovna žena često je putovala na razne simpozije i seminare i bivala je otsutna i po nekoliko dana, a obično su to bili u pitanju vikendi. Zbog njene vrste posla često je patila njena obitelj, ali Tamara je ipak uspjevala da balansira između obitelji i svog posla. Iako su njoj njena djeca vec bila odrasla, a imala je i dobrog supruga koji ju je uvijek u svemu podržavao, ali ipak su joj jako nedostajali njeni najmiliji. Došao je opet vikend kada je ponovno morala krenuti na simpozij u Dubrovnik. Kako je obično putovala osobnim automobilom, ali kako je prije nekoliko dana imala lakšu prometnu nesreću njen automobil bio je na servisu i nije bio još gotov, a automobil njenog supruga baš nije bio udoban za velike relacije odlučila je krenuti na put autobusom. Odlučila je na put krenuti u četvrtak noćnom linijom autobusa koji je kretao u ponoć sa kolodvora

iz Osijeka. Iako je tek bio maj mijesec, a u Osjeku se još osjetila kasna zima ipak je odlučila na sebe odjenuti malo u proljetnijem izdanju, znajući što će se više spuštati prema jugu biti toplije i ugodnije. Odjenula je prozračnu suknju i majicu kratkih rukava, ali za svaki slučaj sa sobom je ponjela te se ogrnula laganim puloverom. Kada ju je suprug dovezao na kolodvor koji je bio pust i tih te je stigla pred autobus koji je već čekao na svom peronu. Poljubila se i pozdravila sa svojim suprugom i ušla te sjela na svoje mjesto koje je rezervirala. Njeno mjesto nalazilo se na sredini autobusa.

U autobusu je bilo nekoliko putnika. Ugodno se smjestila do prozora i svoju torbu odložila na sjedalo do sebe. Sjedalo nije htjela spuštati jer joj se ionako nije spavalo, pa je odlučila pročitati koje zanimljivo štivo u časopisu za koje nije imala vremena tokom svog radnog tjedna. Autobus se kretao velikom brzinom po gotovo pustim Slavonskim cestama i nakon nekoliko sati drndanja stigli su u Zagreb. Svi putnici su odavno zaspali i busom je vladala teška i dosadna tišina, koju je prekidao tek pokoji zvuk s radija.
Autobus je nakratko zastao na Zagrebačkom kolodvoru i pokupio tek jednu mlađu putnicu.

Zastala je kod vozača i nakratko razgovarala s njim, imala je jako lijepe crte lica i još ljepši, izazovni dekolte, pa njoj nije bilo čudno što ju je šofer ljubaznim riječima dodijavao u nadi da će htjeti sjediti u njegovoj blizini. No, ona je odriješito rukom odmahnula šoferu i začas je krenula prema unutrašnjosti autobusa. Tamara je primijetila kako gleda u njenom pravcu kao da ju poznaje pa je čak pomislila da ju je s nekim zamijenila. Tamara se nadala da će se djevojka odlučiti sjesti kraj nje, jer joj je već malo bilo dosadno sjediti samoj, i kako bi joj dobro došlo malo razgovora kako bi lakše probdijela noć pošto nikako nije mogla spavati, no opet, nije ju poznavala pa ipak tko zna kakva je ona uopće osoba i da li bi s njom uopće o čemu imala razgovarati razmišljala je Tamara. I dok je sama tako razmišljala o djevojci koja je netom ušla u autobus začula je njen umiljati glas:
”Smijem li sjesti kraj vas, ako vam neće smeti? ”
Tamara je klimnula glavom i nasmiješila njoj se, ipak joj je bilo drago što je sjela upravo kraj nje jer joj se ipak svidjela čim ju je zamjetila. Mlada putnica nastavila je govoriti:
"Znate, jako volim biti s nekim u društvu dok putujem nekud, inače se previše zadubim u vlastite misli koje me znaju umarati više nego bilo kakvo putovanje".
Tamara se još jednom nasmiešila i rekla:"ma nije nikakav problema, i meni će biti drago da imam s kime malko porazgovarati i nekoga malao tračati, samo te molim da mi se odosiš sa "ti", a ne sa "vi"jer ću se tako osjećati mlađe pokraj tebe"

Tamara je primjetila da joj je drago što joj je tako rekla pa je nadalje nastavila u vidno opuštenijem tonu, namještajući dugu crnu kosu koja joj neprestano padala na lice. Bila je uistinu preslatka; velikih crnih očiju, ljepog i pravilnog nosića i predivnih ustašaca iza kojih su se skrivali prekrasni zubi i još ljepši osmjeh. Pričala je nježnim i umilatim glasom, lagano je dodirujući svojom rukom po ramenu. Tamari je bivalo sve ugodnije u njenom prisustvu i sve jo se više činilo kao da se znaju godinama. Dotaknule su se svakakvih tema, no ponajviše onih o njenom ljubavnom životu. Često je je ponavljala kako nema sreće u ljubavi i kako ju je gotovo svaki dečko nogirao, kako svi ti dečki samo gledaju njezino tijelo i kako su samo htjeli da joj se zavuku u njene gaćice i da je već počela da gubi svakakvu volju za bilo kakvom vezom.
Tamara ju je pokušavala utješiti, govoreći kako su se i njoj događale iste stvari kada je bila njenih godina i kako se ipak uvijek nađe onaj tko će ju istinski zavoljeti kao osobu. Tamara joj je pričala na svom primjeru i kako je već osamnaest godina u braku sa predivnim čovijekom, ali je isto tako govorila kako se vćina toga svodi samo na sex, jer je i sama znala i imala iskustva dok je bila mlađa i bila na fakultetu na što se svode veze s većinom tipova.
Od sve te silne priče Tamara je skroz smetnula s uma da su se zaboravile upoznati, pa joj je Tamara pružila ruku :"Inače, zovem se Tamara".
"Joj da, ja sam Sanja, nas dvije klaframo cijelim putem, a nismo se ni upoznale"!
Sanja je bila apsolventica na filozofskom fakultetu i često je putovala u Zagreb, inače živjela je u Rijeci i putovala je k teti u Šibenik točnije na otok Zlarin jer tamo inače provodi ljetne praznike. Govorila je kako se ide pripremati se za završne ispite i kako će tamo imati mira jer još nije počela turistička sezona i da malo pomogne svojoj teti u pripremi apartmana za predstojeću sezonu. Sanja ju je počela ispitivati o njenom braku s njenim suprugom. Tamara joj je pričala sve najljepše o njemu, kako je divan suprug i dobar otac. Kako je dobar u krevetu i da imaju jako dobar sex.

Zatim ju je Sanja upitala:
"Dali si ikad imala sex sa ženom". Tamara se malo iznenadila njenim pitanjem, ali njoj je odgovorila:"Da imala sam jednom sa mojom kolegicom sa fakulteta". "I kako ti je bilo"? nastavila je Sanja. "Pa bilo mi je ljepo;a zašto me to pitaš", uzvratila je Tanja. "Pa zato jer mi se sviđaš, a i malo sam se napalila kada si spomenula sex sa svojim mužem"

Tamara se malo zamislila i tko zna kao bi zavšile njene misli da nije osjetila Sanjinu ruku na svojoj nozi i njen topli poljubac na svom licu. Njen poljubac je bio tako puten i nježan Tamara je poželjela u tom trenutku da ju dira i mazi, a njeno tijelo je postajalo sve željnije njenih ruku i usana.
Tamara je prislonila svoje usne na njene i lagano ju poljubila, Sanja je uzvratila poljubac i počele su se mazno ljubiti. Poljupci su bivali sve strastveniji i sve su više počele koristiti svoje jezike, gurale su ih sve dublje. Obje su drhtale od uzbuđenja, i uživale su u svojim dodirima. Ljubile se po vratu, po licu, nježno se milovalujući.

Nastavile su se ljubiti, uzbuđenje je sve više raslo, a Tamara je jedva čekala da Sanja dotakne njenu uzavrelu pičku. Tamara je gurnula ruke ispod njene majičice i otkopčala joj grudnjak, pritom joj je Sanja pomogla da joj ga skinen neprestano je ljubeći.

"Želim ljubiti tvoje grudi, nježno ti sisati bradavice" govorila je Tanja. Željno je krenula prema njenim sisama, nježno ih primila u svoje ruke i lagano počela mjesiti, izlizala ih je sa svih strana, pohotno sisajući njene natečene bradavice. Sanja je tiho dahtala milujući Tamarine sise.
"Dugo me nitko nije tako napalilo", ponavljala je Sanja.
Tamara je uživala u Sanjinom tijelu koje bilo je tako meko toplo mazile su jedna o drugu željno iščekujući svaki dodir. Prije nego nego su se odlučile upotpunosti skinuti povukle su se na stražnje siceve autobusa gdje ima više mjesta za pohotno uživanje. Ostali putnici su i dalje spavali, a za šoleta ih nije bilo briga, bile su dovoljne jedna drugoj. Tamara se ispružila na zadnjem sjedalu autobusa i prepustila se Sanjinim dodirima. Još jednom ju je poljubila u usta, a zatim se počela spuštati prema njenim bradavicama i pohotno ih počela sisati i lizati,
Tamarine bradavice su se počele sve više ukrućivati molile za još.
Sanja ih je lizala svojim toplim jezikom, dok juj je sa svojim prstima sve više nabijala u unutrašnjost Tamarine vlažne pičke. Najprije je gurnula dva, a zatim i treći prst, Tamara je osjećala da bi mogla stati cijela njena šaka, govorila joj je da je dobro izjebe, a ona je to itekako dobro radila. Sve je više trljala prste šireći Tamarinu pičku. Spustila je svoju glavu prema Tamarinom međunožju i pohotno započela s lizanjem njene pičke. Nježno je usnama grickala nabrekli klitoris, davajući mu svako malo dugi liz. Tamara je jecala uzbuđenje i sve je manje bilo važno hoće li ih netko tko čuti, željela što više uživati u Sanjinom lizanju. Tamara se čvrsto uhvatila za sjedalo osjećajući da će svaki čas doživjeti ogroman orgazam.
"To, to, ah, Sanja, ah, jebi me , što jače možeš, to, jebi, jebi! ", Tamara je jedva dolazila do daha, a onda je kroz jako drhtaje tijela svršila.

Sanja je i dalje lizala vrelom tečnošću namočenu Tamarinu pičku , a onda se počela spuštati prema anusu davajući i njemu jedan liz. Zatim je bio red na Sanji, naslonila na prozor i naguzila. Tamara je lagano gurnula prste u njenu prekrasnu mladu pičkicu. A Sanja sve se više počela trljati o Tamarino tijelo i sve više prčeći svoju čvrstu preslatku guzu.
Raširila joj je guzove i započela s lizanjem, Tamara je uživala gurajući jezik u njene uske rupice, bile su joj tako sočne i meke. Gurnula je u nju tri prsta, no Sanji to nije bilo dosta, htjela je još, žudila je za nečim većim. Tamara je posegnula za torbom i izvadila bočicu dezodoransa koja je bila dovoljno široka. Lagano joj je gurala bočicu u njenu mokru pičkicu, bila je oduševljena, htjela je da joj je nabije dublje, gurala ju sve jače. Sanja se je nabijala na bočicu sve snažnijim pokretima. Njeo nabijanje postajao je sve brže i brže, sise su joj se klatile na sve strane, jebala ju je sve hitrije. Cičala je svojim tankim glasićem, bila je tako slatka, a guza joj je stršila u zrak i Tamara nije mogla odoljeti, a da ju ne poliže. Sanja je počela svršavati u silovitim valovima, grčila se i tražila još.
Tamara je sve brže ubadala bočicu u njenu pičku, sve dok nije završio i zadnji val njenog svršavanja. Položila ju je na leđa i nježno položila svoje tijelo na njeno, nastavljajući ju ljubiti po sisama, usnama, čvrstom trbuhu.

Još su se malo mazile i uživale u dodirima sve dok ih nije lagano počeo loviti san. Kada je Autobus stigao na kolodvor u Šibenik još su se jednom lagano poljubile i Sanja je krenula svojim putem. Autobus je nastavio svoj put prema Dubrovniku, a Tanja je nastavila misliti o svojoj mladoj suputnici i prekrasnom putovanju i orgazmu koji je doživila na putu za Dubrovnik.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija