Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Očeva djevojka

Imam 18 godina i dosta znam o tehnologiji. Sve što je roditeljima, rodbini, prijateljima trebalo nešto složiti uvijek bi se meni javili jer sam stvarno taj posao obavio kao neki profesionalac. Uvijek sam znao od svog oca lozinku na facebook-u i svako malo bi išao mu unutra i čitao njegove poruke, sa kim se dopisuje i takve stvari, zapravo gledao bi sve što me je zanimalo. Tako se odjedanput počeo baviti muzikom, bio je DJ, igrao je po klubovima i kafićima te privatnim rođendanima. I svaki put kada bi došao sa njim nakon nekog vremena tko bi saznao da sam mu ja sin bi mi se pohvalili da imam super tatu i da bi svi takvog. Naravno ja sam se samo nasmiješio i rekao: "takav se samo jedanput ima"


Nakon nekog vremena vidio sam da doma stvari ne funkcioniraju kako su prije, nije više bilo toliko ljubavi između mojih roditelja, otac bi uvijek bio na mobitelu i dopisivao se kao neki klinac, a majka bi sjedila i gledala tv. Tako svaki dan sve isto. Dok jedne večeri morao je ići svirati u neki kafić, a ja sam samo znao doći dok bi me on pozvao. Tako su i mene moji frendovi pozvali van i naravno otišli smo i zalomili smo do jutarnjih sati. I ja se sjetim da meni otac je danas DJ pa da lijepo otiđemo moji frendovi i ja na jedno piće k njemu, da zapravo vide frendovi s čime se on bavi. I ulazimo mi unutra bilo nas je 4, a ja zadnji sam ušao i kako zatvaram vrata nekakvih 2-3 sekunde je falilo da ga nije jedna mlađa cura poljubila. Nije ga uspjela jer me moj otac na vrijem stigao vidjeti i samo je glavu okrenuo na drugu stranu. Naravno u sebi sam bio ponosan što je takvo što napravio, ali opet me je mučilo dali je tako svake večeri.

Odlučio sam mu opet ući u facebook i pogledati dali mogu tamo što saznati, naravno bila je jedna poruka u kojoj se ta djevojka njemu javlja, on njoj nije ništa odgovorio nazad. Ja sam pogledao njezin profil, imala je nekih 24 godine, ali cura je bila vrh! Zgodna, imala je sise, a za guzu da ne govorim znaci djevojka od milion dolara tako je izgledala. Ja sam se na prvi pogled zaljubio u nju! Dok sam sve o njoj saznao što sam mogao otišao sam u očevu sobu, on je bio tamo i bio je još u krevetu i gledao je tv. Upitao sam ga:
- I kako je jučer bilo?
On reče: Ma nije bilo baš super, ali bilo ga ljudi i napravilo smo odličnu zabavu.
- Ohh..super možda i ja sljedeći tjedan dođem opet s frendovima.
- Okej, a ono što si vidio nemoj govorit majci jer znaš da joj se ovo baš ne sviđa što radim, ali to sve radim zbog vas jer ste mi vi sve što imam.
- Da,da znam, ma nisam niti ništa vidio, ali i znam da su svakakve cure oko tebe pa ipak si ti DJ.
- HEHE
I tako je završio naš prvi razgovor poslije svega što sam vidio.


Kako je vrijem sve više prolazilo, on je sve više bio na mobitelu i tipkao dan i noć. Majka ga je upitala više puta, tko je to?? sa kim se to dopisuješ? on je stalno nešto novo izmišljao i majku je to smirilo s vremenom. Već se navikla na to da stalno visi na mobu i tipka.
Došao je i taj drugi vikend kada je opet morao ići. Ali sad sam mu rekao da ću doći s frendovima na tu zabavu. I mi dolazimo i opet iznenada ona cura od milion dolara opet pored njega i nešto razgovaraju, a ja odma dolazim do njega da ju upoznam.
On kaže: -Ovo mi je sin.
Ja sav se zacrvenim jer takvu curu nisam vidio godinama, cura je bila bomba!
Ja kažem: -Drago mi je i nastavim s ocem razgovarati onako bezveze..
Kasnije mi frendovi kažu gdje je otišao DJ,ja još iz fore kažem otišao je u wc riješit onu pičku što je bila pored njega kada smo došli. I tako otiđem do wc-a i kad tamo imam što za vidjeti..
Otac i ta cura se ljube i diraju..oba dva su me vidjela i počeli su mi govoriti da sam sve krivo vidio, dali sam mnogo popio i u što su me zapravo uvjerili na jedan trenutak dali sam ja to stvarno previše popio i da mi se sve od alkohola pričinjava. Bio sam zbunjen. Nakon što su oni otišli iz wc-a odlazim i ja i dolazim do frendova i kažu mi: dali je sve oke? Ja sav zbunjen kažem: da,da samo sam malo previše popio. Ostao sam do zadnjih sati u kafiću isto ko i moj otac..
pomogao sam mu sve pospremiti i staviti u auto, te sam zatim zajedno s njim otišao kući. Niko u autu nije progovorio niti jednu riječ. Sljedeće jutro me je upitao.
-Mali, ono što se jučer desilo nije bilo stvarno..malo sam previše popio, doma se s majkom stalno svađamo i jednostavno se dogodilo. Obećajem da više neću nikad to napraviti. rekao mi je!
- Da razumijem te..hladnokrvno sam mu odgovorio i otišao van iz sobe.


Trebalo mi je par tjedana da dođem k sebi, stalno sam tu sliku imamo pred očima njih dvoje. Nešto mi nije dalo mira i ponovno sam mu otišao u facebook. Kad sam otvorio poruku i u zadnjoj poruci je pisalo "volim te mala"
Odmah sam otišao pročitati sve poruke i saznao da su zapravo u vezi od onda kada sam ih ja prvi put vidio da su se htjeli poljubiti, a nisu uspjeli jer sam ja došao.
Nekako je saznao da mu čitam poruke te su se prestali dopisivati preko facebook-a i počeli preko poruka na mobitelu. Skužio sam odma da zapravo njoj uvijek piše. Odlučio sam mu jednog dana kad je spavao uzeti mobitel i s svojim mobitelom sve poslikati, uspio sam i uzeo sam si broj od te djevojke. Pozvao sam ju i predstavio sam se te rekao da mi je otac DJ. Pozvao sam ju na kavu, naravno pristala je. Kada sam je vidio u sebi sam rekao "tebe ću noćas jebati"
Ušli smo u kafić i naručili piće i tako smo oko 15 minuta razgovarali općenito dok se kafić nije počeo prazniti. Rekao sam joj da idem samo do wc-a da se brzo vraćam. Ona se samo slatko nasmijala i rekla nemoj da te dugo čekam. U međuvremenu čujem cviljenje vrata i kad ono pojavi se ona!! Počela mi se nabacivati i odjedanput me je počela dirati po mojem dole..samo mi je otkopčala hlače i stavila si ga u usta, a kad ga je izvadila bio je cijeli mokar od njenih slina te mi ga je počela drkati na najjače i istovremenom lizati. Napalila me je i počeo sam ju skidati i kaže mi: Jesi li s autom? Da jesam, odgovorim ja.
Rekla mi je nek ga stavim unutra u hlače i neka ju sljedim. Ja sav u panici počnem brzo stavim ga unutra i sljedim nju. Dolazimo van i ona ispred mene a ja gledam u njezinu guzuu..ee to miješanje ti bokovi svršio bih u sekundi da mi sad se skine. I dolazimo do auta i upita me: Kako ti se sviđalo?
Ja kažem - Niko mi nikad ga nije bolje drkao i lizao
- samo se slatko nasmijala i rekla, ako hoću još nešto više da vozim gdje nema nikoga, gdje smo sami.
Naravno što sami i učinio. Vozio sam ko manijak samo nebi li što prije stigli u nekakvu šumu.


Ugasio sam auto i rekla mi je neka joj pružim ruku, uzela mi je ruku i stavila na svoju pičku. Bila joj je tako mokra kao da je izašla tek iz vode!!
Počeo sam ju odmah ljubiti i dirati po tijelu, spustio sam joj sjedalo i skinuo grudnjak i tako smo jedan drugome po komad odjeće skidali. Uzela mi je kurac i stavila ga je u svoju pičku bila joj je mokra i čim sam joj ga stavil kurac mi je bio mokar ko da mi na kiši stoji! Tako se je zaderala dok sam joj stavil i rekla da imam većeg nego moj otac, a ja na to šuti ja te sada karam! Počeli smo se grupo seksati i sve dok nisam svršio po njoj! Nije mi bilo još dosta pa sam joj jos lizao tu mokru pičku sve dok i ona nije svršila i sve to završilo na mojim ustima zatim sam je poljubio i počeo lizati te njene savršene sise! Pička još joj je bila vruća od seksa te mi se sjela na lice i tako sam joj lizao da nije mogla da vjeruje kako sam dobar. Zatim je ona svršila sve to njezino mi je bilo po licu, a zatim je ona s svojim sisama to sve obrisla s moje face. Ležali smo par trenutaka i odjedanput mi kaže hajde sada da idemo u guzu. Ja ono sav u šoku ne mogu da vjerujem da traži još. I stavim joj ga u guzu i počinjem da ju jako jebem ono "hardcore" je tražila od mene, svaki put kada bi joj ga jače ugurao ono bi tražila još jače! Kada sam morao svršiti rekla mi je da joj na facu što sam i uradio ali pak sam uspio i malo po sisama i po kosi. Samo je rekla ovo mi je bio najbolji seks u životu, ni tvoj otac me nije tako jako mogao. Obukli smo se i rekao joj kako sve znam šta je radila s njim i potvrdila mi je da je sve istina! Rekla je da sad ide u inozemstvu raditi, da više neće biti s mojim ocem i ako mene šta pita da neznam ništa za nju. Poljubili smo se pred njezinom kućom i dao joj svoj broj, ako šta zatreba da se javi!Prošlo je puno godina, a ona se nije javila od kad sam je ostavio pred njezinom kućom. Niko nezna gdje živi u inozemstvu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija