Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Očito joj je nedostajalo puno dobrog seksa

Ocjena: Nije ocjenjeno

Prije nego što nastavim s pričom, želio bih vam reći da su priče koje ću vam ispričati izmišljene i dio su moje bujne mašte, pa se nadam da će vam se svidjeti.
Glavni akteri ovog iskustva ja i moja rođakinja Sanja, meni je daleka rođakinja, točnije četvrto koljeno, ali bez obzira na odnos, u vrlo smo dobrim odnosima, ja i ona i naši roditelji.
Živimo na istom mjestu tako da smo stalno u vezi, živimo blizu jedni drugima.

Nikad nisam gledala na snu kao na djevojčicu, već uvijek kao na prijatelja, rodbinu, ali sve se to promijenilo u posljednjim godinama otkako je Sanjica prerasla u pravu djevojku. Sanja sada ima 18 godina, a ja imam 23. I u posljednjih se par godina vrlo dobro razvila. više o onoj djevojčici koja je izgledala kao muškarac jer kad je bila mala uvijek je imala kratku kosu. Sada je ona prava maca kojoj se svi muškarci okreću. Sad se oblači seksi i uvijek je utaknuta u uske hlače koje želi popratiti, posebno na njezino mlado dupe koje je okruglo i okruglo, bog koji je njeno dupe, da se uvije u tvoju glavu. I samo njene duge noge ! ! ! Struk joj je bio vrlo malen, samo da bi se slomio u trbuhu kad hoda i baca ovo lijepo Njezina guza nije baš velika, toliko mračna da se uklapa u šaku, ali zbog toga su tvrdo i prkosno podignuta.

Često sam zamišljala Sanju dok se grli ili spava s djevojkom. Uopće nisam seksualno ugrožena i uvijek imam dvije ili tri seksa, ali često želim jebati slatku Sanju.
Sanja je stvarno izrasla u dobar komad koji bi svi zasigurno voljeli barem probati, pa sam imao česte sukobe s prijateljima koji su me neprestano molili da im bacim rođaka i koji su im povukli kosu kad je naišla. bilo u krivu ako tako reagiraju. Što se tiče moje veze sa Sanjom, ovdje je sve super. Imam više od pet godina i ona me uvijek pita za savjet, kako u ljubavi, tako i zbog nekih intimnijih stvari (seks). Uvijek razgovaramo otvoreno i bez ikakvog oklijevanja, čak nekoliko puta mi je bacila prijateljice iz škole, koje sam izbacila iz svog kuraca. Mislim da je njezina dob luda. Pizde u tim godinama samo razmišljaju kako da se pojebe, a ona im ništa ne ide od glave. kako mogu doći do kuraca. I zasigurno ovo proljeće ima utjecaja na sve to. A mi muškarci nismo ništa bolji u seksu, pa je onda njihovo ponašanje teško padati. Ali nikad nisam računao da sanjam kao djevojku, vjerojatno što bi joj bilo. Osjećam se nešto posebno, ne znam je li to zato što smo rodbina ili nešto treće.

Koliko znam o Sanyi, koja je bila vrlo obilna, nije imala mnogo momaka, u stvari, svi su bili djetinjasti odnosi osim ovog posljednjeg s Tomom, s kojim se zabavljao 2 godine i s kojim je spavala prije 6 mjeseci, ali prekinula je s njim prije mjesec dana. Od tada mi je draže jer je slobodna i definitivno je navikla na seks kakav nije imala sada. Često sam zamišljala kako sanjam kako mi muči grudi i miluje joj pičkicu, što je sigurno bio tvrd kurac!
Jutros me probudio zvuk telefona. Mislio sam "tko god ne može ustati", ali netko je bio toliko uporan da sam morao zatvoriti i javiti se na telefon. Pozdrav, tko je.
Rekao sam u pola sna.
- Ja sam Sanja, što radiš, nisam te probudila?
-Jesi li, što trebaš?
Pitao sam.

- Tako te zovem, dosadno mi je otkad sam završio školu, ne mogu dugo spavati i dosaditi sam.
Postavila mi je još nekoliko smiješnih i uobičajenih pitanja i završili smo razgovor. Vratila sam se u krevet još uvijek uspavana u nadi da ću i dalje spavati, ali spavanje mi nije palo na oči. brže i brže. Počeli su lagati po glavi nekakvih jezivih seksualnih masa o malom sanjanom magarcu. Inače, jutro je moje rizično razdoblje, često se budim s podignutim penisom i ne mogu ustati iz kreveta bez da ga odgurnem. Činim to misleći na Sanjin guzicu, ali pomisli "pa, ja sam budala zašto ne bih pozvao Sanju da dođe i barem mi osvježi pamćenje, bar da vidim Sanju opet, pa da mogu završiti kasnije.
Vratio sam kurac u pidžamu i uzeo slušalicu.
-Zdravo, jesi li san?
- Ja sam.

- Oprostite malo prije, tek sam shvatio da razgovaram s vama, probudili ste me i dalje sam pospano ili jebeno, sad sam se probudio pa mi je i dosadno..
Predložio sam joj.
- Pa, sad ću tek doći peglati rublje, staviti kavu za dvadesetak minuta.
Rekla mi je tihim glasom.

Spustivši slušalicu, otišao sam u kupaonicu pospremiti, uredio sam i svoju sobu, ali i dalje sam ostao u pidžami. Moj posao je bio uobičajen kao i obično, pa sam bio slobodan. Dok sam čekao svoj san Razmišljao sam o tome kako da je jebem, ali svi su moji planovi bili nerealni i nevidljivi, jer nisam bila odlučna i nisam sigurna želi li to učiniti, inače postoji veliki rizik. Iznenadilo me zvono u vrtovima. Otvorio sam vrata i ugledao Sanju. Bila je lijepa, simpatična, izazovna i neopisivo dobra. njene male bijele dlake bile su jedva vidljive. Pupak joj je bio sladak i želio sam je u tom trenutku nježno poljubiti i lizati. Dok sam je vagao od glave do pete, rekao sam joj: "Pa, bolje ti je, ljepši si ". Samo se nasmijala, pogledala me ispod oka i ušla u kuću.

Započeli smo uobičajeni razgovor o njenoj školi i maturantici. Naravno da sam joj predložio da radim maturu i ona se složila. Dok nismo popili kavu, nisam skidao pogled s nje. Samo sam trenutak čekao da ona skrene pogled s Vidim njezine duge, bose noge. Sjedila je prekriženih nogu na fotelji i vidjela sam njezina tvrda i glatka bedra. Možda je primijetila moj pohotni pogled na noge. Ali po njenom ponašanju nisam primijetila tjeskobu. rekla mi je što je to za nju i njenog bivšeg dečka. Pitala sam je toliko u šali pa kako je sada bez dečka, samo se nasmijala i uputila kurvo oko. Tada smo počeli ozbiljnije razgovarati , bila je vrlo otvorena u priči, nije birala riječi i oklijevala je govoriti, pičkala kurac i slično. Pitao sam je zašto je raskinula s Tomom, jer se uvijek činilo da mi laže kad je rekla da su raskinuli jer je više ne vole. Stvarno je glupo provoditi toliko vremena s nekim i tek tada saznati da ti se ne sviđa. pogledala je u oči i rekla.
- Znate što, sad ću vam reći zašto smo prekinuli i obećati mi da nećete nikome reći?
"Ne, zašto bih to rekao nekome, slobodno mi to kaže? Uvjerio sam je u svoju odanost i iskrenost. A onda je nastavila:

-Znaš koliko smo dugo u vezi i jako mi se svidio. Većina mojih djevojaka spavala je sa mnom prije momaka, pa sam poželjela da mogu spavati. Ali nipošto mi nije pošlo za rukom da to učinim s Tomom. dobar momak i tretira me sjajno, ali ima jedan problem.
Tamo je prestala gutljaj kave i moje je srce već kucalo od uzbuđenja. suha i sa otvorenim ustima očekivala sam da će se njena priča nastaviti.

-Problem je bio u tome što nije mogao ustati, pa ako je imao seks, trajalo bi deset minuta. Strašno me nerviralo, smračilo se i on je već gotov. S vremenom sam mislio da će se situacija poboljšati i da bi me mogao bolje pobijediti, ali od njega ništa. Uvijek sam ostao napaljen. Znaš, ja sam se rodio i živo sam biće i treba mi seks, ali ništa od njega nema.
Prekinuo sam je tamo i iz znatiželje je pitao što nosi.
- Razne čipkaste čarape i gaćice.
- Oh, to je super, volim to s djevojkama, posebno volim crvenu čipku.
- Evo jedne od tih gaćica na meni.
- rekla je. Želiš da ti pokažem?

U tom trenutku nisam mogla ništa odgovoriti, samo sam klimnula glavom, iznenađena njezinim ponašanjem.
Ustala je i podigla suknju gore. Ispred mene je bio moj rođak u crvenim čipkastim gaćicama. Kurac će uskoro eksplodirati i srce mi je počelo brzo kucati kad sam vidio one prekrasne gaćice koje pokazuju njenu malu pičkicu. oni su se malo uvukli u pičku, jasno ocrtavajući njezinu pukotinu.
-Šta kažete, rođeni, što su ovo?
- upita me izazovno.
-I što su se vratili.
Morao sam je pitati jer sam gorio od želje da je vidim natrag.
Samo se malo okrenula i naslonila ruke na fotelju izbacivši svoje glatke guzice. Dok je stajala, rekla mi je:
- To su dobri, ali ne baš nježni, pomalo me osjećaju, evo dodira.
Govorila je sa mnom kao prijateljicom, a glas joj je bio ravnomjeran i smiren, kao da ne zna da sam već ludo uspaljen od pogleda na njezinoj mladoj guzi. Ustao sam i stavio ruku na njenu guzu, počeo sam trljati gaćice rukom.

- Pa, ne znam i nisu toliko bezobrazni, sviđaju mi ​​se. Komentirao sam pokušavajući zadržati smirenost. U glavi sam govorio: "smiri se da je ona tvoja rodbina. " Ali to nije vrijedilo, u mojim je rukama bila prekrasna uska guza. Počeo sam je dodirivati ​​s obje ruke, polako se približavajući njenoj pički koja je bila istaknuta na njenim hlačama. Dotaknuo sam je i onda se trznuo.
- Hej, mi smo rođaci, ne možemo to učiniti.
Rekla je i pogledala dolje i vidjela moju napetost. Moja pidžama jednostavno nije pukla, kurac mi je stajao uspravno i bilo je jasno koliko mi je vruće.
-Ti si ustao. Rekla je i zgrabila me za kurac . Njegova mala ruka jedva mi je stisnula kurac.
-On je velik poput stijene, mogu li ga vidjeti?

Od uzbuđenja nisam mogao govoriti, već sam samo odložio pidžamu i bokserice i on je iskočio. Spustio sam tamu na njene oči od osjećaja njezine zlobne ruke na mom kuraku. Spustio sam usne na njezin mali vrat i počeo je ljubiti. Ali nisam to mogao učiniti stojeći i brz kao njezin bivši. Odvojio sam se od nje i gurnuo je u krevet. Pao je na leđa i raširio noge. Kleknuo sam pred krevet i počeo je petljati. gaćice su joj već bile uočljive, maca joj je bila toliko mokra da je bila primjetna i na njima. Pomaknula sam gaćice u stranu i vidjela njezinu malu obrijanu pičkicu. i sve do šupak. Ugurao sam jezik u nju i počeo gutati njene slatke sokove s okusom nezrelih jabuka.

-Aaaaaaaaaaa kako je dobro, poludiću od tvog jezika ! ! !
Trčao sam jezikom po njenoj pički sve brže i brže. Očigledno joj je potreban dobar kurac. Podignula je majicu i zamazala sise pritiskajući joj natečene bradavice. napunila ga je do jaja. Roditi se dobro, ispunilo me je svime.
I ja sam poludela od tog osjećaja, maca joj je bila vruća i sva mokra. Zgrabio sam je za ramena i privukao do jajeta. Noge su mi bile na ramenima i mogla sam osjetiti kako loptice udaraju o njezin mokri šupak.
-Jebi me, jebi me, ne stani ovdje, treba mi ovo, samo me jebi.
Govorila je u transu uzdahom, zabila nokte u moja leđa i tapšala me po kuracu, a sada je omotala noge po mojoj stabljici i tapšala je dok sam je ljubio u vrat.
-Šta to radiš, ovo je predivno. Hoćeš li me stalno jebati? Trebam kurac, ne mogu više da je vodim sama.
Govorila je držeći me u naručju, trzajući se tijelom u naletu grčeva.
Ona se malo smirila i rekla.
- Dođite, ali budite oprezni.

Gledao sam kurac koji je izlazio i ulazio u tu malu, neprovjerenu pičku, željnu dobre tuče. sperma na trbuhu, završio sam radeći puno. Njezin pupak bio mi je pun sperma, prevrnuo sam se na leđa, na krevet i zatvorio oči.
- Kako mi je bilo lijepo.
Ustala je i poljubila mi kurac za gušenje u glavu.
- To je dobro, ovaj mi odgovara.
Rekla je i otišla u kupaonicu. Osjećala sam se nešto glupo, nisam znala što da radim i što da joj kažem nakon ovog jezivog čina. Iznenadila me je svojim normalnim ponašanjem, kao da nismo učinili ništa loše. Ušla je u sobu i normalno razgovarala , bila je vrlo vesela, očito joj je nedostajalo puno dobrog seksa.
-Ovo je naša mala tajna, ok?
- Naravno, san.

Sjedila mi je u krilu i zapalila cigaretu.
Nismo više razgovarali o seksu, razgovarali smo o njenoj maturi, što bih joj trebao učiniti. Sada očekujem da će mi doći ovih dana i ne znam kako da postupim, hoće li ona promijeniti svoj stav prema meni? Vrijeme će reći, meni je to uglavnom bilo super. I reći ću vam ako ponovno dobijem svoj slatki san na svoj kurac, koji i dalje želim.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina