Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Od dobrice do zloćkice

Tako nekako bi se mogao nazvati moj razvoj u vezi seksa. Kratko o meni, u međuvremenu imam samo 41 godinu, narasla sam do 169 cm, na vagi pokazuje 58 kg i usprkos dvoje djece figura mi je vitka, guza čvrsta, idealna za grickanje, kako kaže moj životni partner, a grudnjak djevojačke veličine, košarica A.


Ivan, moj partner, uveo me je u neki novi svijet kojega si u svojoj prethodnoj vezi nisam mogla niti zamisliti i za to sam mu vrlo zahvalna. Htjela bih Vam ispričati priču o jednom doživljaju koji se dogodio pred dvije godine. Napravili smo kao par profil na jednom sajtu za upoznavanje na kojem smo napisali : „Par traži muškarca“. Nisam imala namjeru niti volju s jednom ženom ili drugim parom započinjati nešto na seksualnoj razini.


No dok smo čekali hoće li biti kakvih povratnih informacija i prijedloga odlučili smo ponovno posjetiti naš omiljeni klub za odrasle. Online smo gledali prijavnu listu, no sredinom tjedna još nije bilo prijava, no još je bilo dosta vremena do subote, pa nismo bili zabrinuti da to ne bo mogao biti „naš vikend“.


Kako je moj partner preko tjedna zbog prirode posla stalno na putu napaljujemo se obostranim dopisivanjem. Treba na bilo kakav način ubiti vrijeme. Razmjenjujemo obostane maštarije o tome što bi si željeli za vikend, a što bi se i moglo dogoditi.


Konačno je stigla subota, vrijeme za baciti pogleda na početnu klupsku stranicu i provjeriti koliko je muškaraca prijavljeno i popis je bio obećavajući. Svježe otuširanu i obrijanu pokupio me je Ivan i krenuli smo put kluba. Za vrijeme vožnje gurnuo je ruku pod moju suknju i krćio si prstom put do moje čućice. Oh da, veseli se ona već i očekuje nekoga“ rekao je. Imao je pravo, navlažila sam se od isčekivanja i uzbuđenja, neizvjesnosti.


Kad se dođe u klub prvo se ide u svlačionicu na presvlačenje iz svakodnevne odjeće. Odlučila sam se za usku crnu haljinu koja mi samo malo prekriva stražnjicu, odustala sam od gaćica. Prvo smo sjeli za šank i naručili si dva hladna koktela. Napeta sam i nervozna i osjećam na sebi poglede pristiglih muškaraca, no nisam primijetila ijednoga koji bi nam odgovarao.


Odlučili smo se na obilazak klupskih prostora. Jacuzzi (malo veća kada s diznama za vrtloženje vode) je okupirao jedan par, ništa dakle, krećemo dalje, soba s ogledalima isto zauzeta, no nema brige, večer je tek počela. U prostoru koji se zove jebodrom, veća površina sa velikom okruglom strunjačom na sredini na kojoj se istovremeno može seksati više parova bila su dva para, ništa za nas i odlučili smo se vratiti na šank.


Tamo smo vidjeli muškarca koji mi se dopao. Kratki pogled i signal očima prema Ivanu da se sjednemo do njga. Nije dugo trebalo i upoznali smo se, predstavio se kao Petar. Pijuckali smo i pomalo razgovarali. Bio je prilično suzdržan, što se nije moglo reći za mog dragog, koji mi je tijekom razgovora prstom obrađivao mačkicu. Čekala sam i nadala se da će se Petar ohrabriti i poduzeti nešto konkretno, no ništa od toga, ćorak.


Ivan nas je na trenutak napustio, no Petar ni tu situacioju nije iskoristio kako bi mi se približio. No dobro, mislila sam si, pijuckat ćemo i razgovarati još neko vrijeme. Kad se Ivan pojavio rekao je da mu se čini da je jacuzi prazan i da se moramo požuriti i zauzeti ga. Pozdravila sam Petra „vidimo se“. Morao je do tada već shvatiti što želim. Ivan i ja smo u jacuzziju čekali što će se dogoditi, šaputao mi je u uho da, ako Petar dođe, ja preuzmem inicijativu i uhvatim ga za kurac.


Jedva da mi je izgovorio tu uputu, pojavio se Petar i još uvijek suzdržano pitao smije li k nama u jacuzzi. Oboje smo mu potvrdno kimnuli i uskoro smo bili troje u vodi. Počela sam lijevom rukom drkati Ivanov kurac, a kako se voda pjenila Petar nije mogao vidjeti što radim s drugom rukom samo se malo trznuo kad sam desnom obuhvatila njegov, bio je zadovoljavaju velik i obećavajući značajnu batinu kad se digne, a nakon nekoliko pokreta rukom, osjetla sam kako raste i postaje tvrđi. “Drkaš li ga? “ pitao je Ivan. Kimnula sam i zatvorenih očiju se prepustila poslu masiranja jednog kurca lijevo, a drugog desnom, osjetila sam dvije ruke, svaku s jedne strane, koje mi masiraju mačkicu i guraju prst u nju. Tako sam si zamišljala tijek večeri.


Ivan je bio taj koji je predložio da promijenimo lokaciju. Petar se složio, led je bio probijen. Soba s ogledalima je na sreću bila prazna. Nismo se trebali svlačiti, goli smo došli i Ivan mi je odmah rekao da se legnem na leđa i zaronio glavom u moje međunožje. Njegovo umijeće lizanja je neupitno, garantirani orgazam. Petar je svoju suzdržanost očito ostavio za šankom i zauzeo je položaj pored nas nudeći mi svoj kurac za pušenje. Uzela sam ga i uskoro u ustima osjetika kako raste i postaje tvrđi. Svako malo gledala sam u ogledalu na stropu kako to što radimo izgleda i izgledalo ja kao da gledam pornić. Uzbudljivo.


Ivan se sklonio i Petrov jezik je nastavio tamo gdje je Ivan stao, a ovaj je s neskrivenim zadovoljstvom gledao kako to Petru ide. Malo po malo došlo je vrijeme da u svojoj vlažnoj, drhtavoj pički osjetim jedan od ova dva kurca. Kao da mi je Ivan čitao misli, legao se pored mene i okrenuo me sebe i u sljedećem je trenutku kliznuo u mene, no samo za trenutak, pogurnuo me je za pola duljine tijela na dolje kako bih mu ga mogla pušiti. Petar mi je za to vrijeme prstima masirao klitić.


Čakala sam, izgledalo je kao vječnost, da mi ugura svoj tvrdi kurac i tak kad mu je Ivan rekao „jebi ju“ počeo mi ga je malo po malo, centimetar po centimetar gurati s guza dok me nije sasvim ispuni, dobro sam ga osjetila, počeo me je jebati, u početku polagano uživajući izvlačeći ga do glavića van, da bi ga onda opet dugo gurao o mene, poslije je ubrzao i ubadao me sve brže dok sam ja i dalje pušila Ivanu koji je sve to promatrao u ogledalu na stropu i svidjelo mu se kako me jebe stranac.


Ivan i Petar su zamijenili pozicije i ja sam sjela na Petrov kurac i licem okrenutim prema njemu jahala ga i nabijala se po njemu. No dok sam sjedila na Petru osjetila sam kako Ivan vadi Petrov kurac iz mene, kojega sam sad osjetila na svom trbuhu i zabija mi svog s guza i nabija me kao da je kraj svijeta, jebao me je iz sve snage, nabijao se u mene gotovo mahnito dok nije uz stenjanje i jecanje isšpricao svoju spermu u mene.


Petar me nastavio jebati u Ivanovom spermom napunjenu pičku, a ja sam kao luda skakala po njemu dok nisam svršila orgazmom kakav još nisam doživjela i nisam znala što je dolje, a što gore, gdje mi je guzica, a gdje glava. Moje svršavanje je raspalilo Petra i osjetila sam kako mu se kurac trza i na moj urlik „ napuuuniii meee“ još me nekoliko puta žestoko podbo odozdo i uz jedno glasno i dugo „ideee“ napunio me i on svojom spermom. Potpuno iscrpljeni ležali smo još neko vrijeme na velikom krevetu dok se disanje nije smirilo i dok se nismo malo ohladili.


Nakon zajedničkog tuširanja ostatak večeri proveli smo ostatak večeri u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz piće i čavrljanje. Bila sam zavalna svom dragom što mi je omogućio da si ispunim želju, no došla mi je i druga želja na pamet- sljedeći put želim istovremeno imati dva kurca u svojoj mačkici, nadam se da ću to ubrzo doživjeti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija