Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Od mrznje do ljubavi

sve ove price koje cu vam ispricati nisu nesto sto se meni desilo, vec je plod moje bujne maste. Nadam se da ce vam se svideti i da cete uzivati kao i ja dok sam je pisao :)Zauvijek sam bio osjetljivo dijete. Visok uopće, ali ipak vrlo krhak. Izbjegavao sam sukobe s drugim dječacima, nisam imao pojma kako se boriti i većina njih bila je jača od mene. Ipak, ponekad se dogodilo da ne mogu izbjeći sukob, i tada bih bio pretučen. Bio sam u srednjoj školi kada se to dogodilo baš ispred Ivane, djevojke u koju sam bio zaljubljen.

Bili smo prijatelji, nisam ni pomišljao na to da idem dalje, da je zamolim da bude moja djevojka. Tog dana Zoran, nevaljalac koji je išao u moju ekipu, pretjerao je u provokacijama upućenim Ivani. "Ivane, kako ćeš se nositi s tim smradom, pusti da ti pokažem što je pravi muškarac, držanje za jaja preko hlača.. . Ona je vikala na njega, nazvala ga seljačinom. "Netko će ti razbiti glavu, čuješ? " rekla je. "Tko? "Je li to tvoje dijete? " Prišao mi je i povukao me za uho. Obuzela me nevjerojatna strah, ali nismo mogli samo ignorirati tu sramotu.

Odbio sam ga koliko sam mogao, "Pusti me, majmune".. . I onda su uslijedili udarci koje nisam znao odakle dolaze. Pokušao sam uzvratiti, mašući rukama, ali moj cilj nije bio izazvati nered po gradu. Njegov jest. Ostavio me ležati na podu, njegovi prijatelji navijali su.. . Ivana je vrištala.. . To se naziva "budi". "vidiš kako se bori kao žena" i slične stvari. Sramota je više boljela od udaraca.. . Nakon toga, polako sam se udaljio od Ivane.. . Nisam stvarno razmišljao o svojim šansama s njom.

Uskoro je imala dečka - jednog od Zoranovih prijatelja.. . koji je bio meni jednak. To sam nekako doživio kao veliku izdaju.. . Vidjeti je u njihovom društvu, zagrljenu s njim, smijući se, očito sretna.. . Zoran tu nije stao. Mučio me stalno. Prošetao bih pored njega u školi - pljunuo bi me. Naravno, nisam se trebao uzvraćati. "Pa što kažeš, reci nešto, budi muškarac. " U drugom razredu upoznao sam Mayu. Ona je prirodna ljepotica. Imali smo puno zajedničkog, voljeli smo metal glazbu, iste bendove.

Pustio sam kosu da mi raste do ramena. Budući da mi brada još nije rasla, samo nekoliko dlaka koje sam brijao, često su me ljudi smatrali djevojkom. Maya i ja smo počeli izlaziti, i s vremenom, došlo je do prvog seksa. Od tada su redovito završavali, istražujući.. . ja nju, ali bih brzo, zatim, lizao je dugo dok nije došla, također. Želio sam da ga stavi u usta, da ga sisa, ali nije htjela, rekla je da joj je to odvratno. Zoran je stavio pivo ispred mene i rekao: "Piješ pivo, zar ne?

Ako je previše gorko za tebe, imam sok, " pa su se obojica smijala. Sjetio sam se kako sam joj upravo to govorio, da je pivo stvarno gorko. Tko zna što mu je sve rekla. "Tu sam za tebe, opusti se. Želim se ispričati za svu maltretiranje, što bih ikada mogao reći, dječačke poslove. Sada kada smo dovoljno stari, moramo se ponašati zrelije, zar ne? " Prije nego što sam išta rekao na to, nastavio je, "U svakom slučaju, Maya mi je puno rekla o tebi, teško ti je, prijatelju. Ne viđam te baš s djevojkama.

. . Pomislio sam da si homoseksualac, ali ona je rekla da ne spavaš. Osjetio sam kako mi obrazi rumene, htio sam nešto reći, braniti se da nije tako, ali on je nastavio.. . "priroda, prijatelju, siguran sam da imaš puno drugih kvaliteta kada si u nevolji na tom polju, kaže Maja da imaš malog.. . " Pogledao sam je, pretvarajući se da gledam televiziju i nježno se smiješeći, pokrivajući joj usta rukom.. .. "Biološki sam nagrađen u tom području, imam ga. "Želiš li ga vidjeti? " "Ne, " rekao sam glasno i ustao, "moram ići, imam neke obaveze.

" "Sjedni, " rekao je, i ja sam poslušao. Stajao je ispred mene, velika koza bila je na hlačama, očito je to o čemu je govorio bilo istina. "Želim ti to pokazati, da vidiš što zadovoljava djevojku poput Maje, " otkopčao je hlače, otkopčao ih zajedno s boksericama do koljena. Ispred mene se nalazio veliki muški organ, a ispod su bila velika jaja.. . Oboje su bili drugačiji od mojih. Povukao sam se unatrag, prisutnost njegovog bila je strašno neugodna. "Što radiš? Poljubi ga, zahvali mu što je učinio tvoju Mayu tako sretnom.

" Na što je Maja rekla, "Čuo si što je rekao, poljubi ga, pustit će te na miru. " "Maja mi je rekla sve što si rekao o meni. Poljubit ćeš sada ako ne vjeruješ da bih te trebao pretući. "

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija