Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Odlazak kod mamine rodice u Austriju!

Završio sam srednju školu i nisam planirao da idem na faks. Mrzilo me je da učim. Jedva da sam i srednju završio. Ali isto tako nisam ni htio da više budem na grbači mojim roditeljima i da svako malo tražim novac od njih. Zato sam odlučio da odem kod mamine rodice u Austriju odmah nakon što je ona mojima predočila tu mogućnost i da mogu odmah kod nje dobiti posao. Nakon ubeđenja mojih roditelja konačno su pristali. Dogovorio sam se sa Duškom kako se zvala rodica od moje mame da krenem za sedam dana kod nje.

Došao je i taj dan, sjeo sam u bus i zaputio se ka Duški. Put mi nije mnogo teško pao. Sačekala me je na stanici a potom smo se zaputili njenoj kući. Imala je jako uređenu i lijepu kuću. Živjela je potpuno sama. Nije se udavala i za svoje godine je izgledala jako dobro. Pošto sam bio jako umoran tu noć sam legao mnogo ranije. Ujutru me je mrzelo da ustanem odmah, odlučio sam da se izmotavam po krevetu još malo. Kad sam ustao zaputio sam se prema kuhinji odakle je dopirao njen glas i glas još jedne ženske osobe.

Kada sam ušao pozdravio sam ij. Tada je Duška ustala i predstavila me svojoj drugarici koja se zvala Dijana. Ona je takođe bila žena oko trideset i pet godina. Živjela je sa mužem nije imala djece. Kasnije sam saznao da je bila jako bogata. Kod njenog muža sam trebao da radim u firmi. Bila je obučena jako seksi sa uskom suknjom koja je utegla njene prelijepe guzove a gore je nosila neku usku majicu sa dekolteom jer je imala jako velike grudi. Pošto ga nisam drkao nekoliko dana kurac mi je odmah reagovao.

Prmijetila je izbočinu na mojim hlačama jer sam imao jako veliki kurac. Izašao sam odmah napolje u wc i ispraznio moja puna jaja. Sutradan Duška je otišla na posao. Ostao sam sam u kući kada sam čuo zvono na vratima. Bila je to ponovo Dijana, sada obučena u uske helnke i bodi majicu. Moj kurac na takvo prisustvo žene je odmah reagovao. Ušli smo unutra i počeli razgovor o poslu koji me očekuje kada me je prekinula odjednom rekavši da je došla da provjeri koliko mogu da radim. Kada sam je upitao na koji to način misli izvesti odgovorila mi je tako što ću za početak da skinem svoje hlače.

Nisam se bunio, već sledeći tren bio sam bez odjeće a moj kurac je stršio kao neko koplje. Imao sam jako veliki i debeli kurac. Nije skidala pogled sa njega kao da je bila hipnotisana. Ustala mi je i prišla. Polako je spustila ruku na njega i počela snažno drkati. Bila je fascinirana njegovom veličinom i tvrdoćom. Govorila mi je kako imam veliku kurčinu i kako su devojke koje su ga imale sigurno uživale.

Drkala ga je rukama a on je rastao u njima. Za to vrijeme sam se i ja malo oslobodio pa sam preko majice počeo da joj mijesim sise. Lagano je počela da se spušta na koljena. Sledeći tren osjetio sam zadah toplog vazduha na mom glaviću. Kada sam bacio pogled ka dolje vidio sam kako se njena glava pomjera najprijed nazad i moj kurac nestaje u njenim ustima. Zaklopio sam ponovo oči i prepustio se uživanju.

Pušila mi ga je tako dobro kao nijedna do sada. Lizala bi ga cijelom dužinom pa onda posebnu pažnju obratila glaviću. U svom tom zanosu je skinula majicu sa sebe i oslobodila svoje velike sise. Bio sam zapanjen koliko je velike sise imala. Pušila mi ga je sigurno dobrih dvadeset minuta. Nisam više mogao da izdržim. Osjetila je po mom stezanju da ću svršiti. Tada se još jače nabila na njega i krenula pušiti. Već sledeći tren špricao sam spermu u njena usta.

Zagrcnula se u početku malo. Uspela je da proguta veliki dio sperme dok je jedan mali dio iz usta se cijedio na njene sise. Zadovoljno mi ga je oblizala rekavši da imam jako lijep primjerak i da sam jako izdržljiv. Naravno nakon tih kvalifikacija podrazumijevalo se da sam dobio posao. To je bio samo početak našeg druženja.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 11363

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija