Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Odlazak na selo kod prijatelja!

Živio sam u Zagrebu gdje sam upoznao jednog mog dobrog prijatelja sa kojim sam zajedno išao u školu. On je dolazio iz jednog obližnjeg sela pored Zagreba. Nekoliko puta je čak prespavao kod mojih roditelja. Bio je super dečko. Zajedno smo izlazili na tulume i družili se sa devojkama. Kako nam se bližila kraju škola on mi je predložio da par dana odem kod njega na selo. Nakon kraćeg ubeđivanja sam pristao da odemo. Napokon je škola došla kraju i jako smo se radovali odlasku kod njega.

Pošto je tih dana bilo jako vruće odlučio sam da odem i odmorim se kod njih na selu. Na selu je živio sa mamom i još dvije sestre. Sjeli smo na bus i nakon par sati putovanja došli smo do mjesta gdje živi. Na stanici nas je dočekala njegova majka Zdenka. Zdenka je bila žena u četrdesetim godinama ali je izgledala jako seksi. Ona je kod mene probudila jako velike reakcije dolje u mojim gaćama. Imao sam čime da se pohvalim sa onim dolje što imam. Zdenka je izgledala za svoje godine jako seksi.


Njena duga plava kosa, velike sise koje su se njihale ispod ljetnje haljine kod mene je urezalo sliku u pamćenje. Imala je i malo poveće dupe. Prišla mi je i zagrlila me u znak dobrodošlice. Čim me je pribila na grudi osjetio sam njene velike sise a moj kurac se podigao odmah. Odmakao sam se od nje da mi nebi bilo neprijatno da ga ne osjeti. Otišli smo kući gdje sam upoznao i njegove starije sestre, koje su takođe lijepo izgledale, ali mene je ipak ložila njegova mama.

Pošto smo bili umorni krenuli smo ranije na spavanje. Njegova mama je prije mene otišla na tuširanje. Nakon nje sam ušao ja u wc i zatekao sam na podu njene gaćice čipkaste koje je zaboravila da ostavi. Možda je i bilo to namjerno. Uzeo sam ih u ruku, omirisao ih i moram ti priznati da sam jako se napailo i za par minuta sam svršio kao lud. Otišao sam na spavanje. Ustao sam dosta kasno i kada sam došao u dnevnu samo je tu bila Zdenka. Ostali su otišli da rade. Spremila mi je doručak.

Ovo jutro je imala jako kratku haljinicu sa velikim dekolteom koji je jasno isticao njene velike sise. Nisam ni primjetio da cijelo vrijeme buljim u njene velike sise. Nebi prestao sve da me ona nije prekinula. Upitala me je da li mi se to sviđa što gledam. Pokušao sam da se opravdam a već naredni tren njena ruka je bila na mom kurcu i počela je lagano da ga drka preko šorca. Dok je drkala ga oblizivala se i grickala za usne. Govorila mi je kako je već tvrd i kako je jako veliki.

Nije mogla da izdrži dugo, već je ruku uvukla u šorc i izvadila ga napolje. Kada ga je ugledala u punoj veličini začudila se i počela se diviti njegovoj veličini i debljini. Nakon što ga je drkala par minuta stavila ga je u usta. Počela je da ga puši lagano. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogao da uđe. Lizala mi je od glavića pa sve do jaja. Dok mi ga je pušila ja sam njene sise izvukao napolje. Počeo sam da se igram sa njenim sisama. Dozvolila mi je da stavim moj kurac među njene sise.

Počeo sam da je jebem među sise. Dok sam je jebao ona je počela lagano da stenje. Svaki put kada bi se našao među njenim sisama jezikom bi mi dodirnula glavić. To me je jako palilo. Naročito njeno stenjanje i njena priča kako imam jako dobru batinu i kako je dugo vremena čekala ovakvog macana da je izjebe. Nisam dugo mogao da čekam i počeo sam da svršavam kao lud po njenim sisama i licu. Nisam nikada u životu toliko svršio. Taman kada sam to uradio čuo sam škripu na kapiji.

Brzo smo se obukli, ona obrisala spermu sa lica i sisa koje je vratila pod haljinu praveći se da se ništa nije desilo. Namignula mi je rekavši da me očekuje večeras što se i ispostavilo tačnim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija